10

българина

преди 6 години

ами те различията са 99 процента, общото е 1 процент, имаме глави по два крака и две ръце, от там нататък османската империя е болния човек на света и е крайно време да не се мъчи повече а да и направим евтаназия та да ни олекне на всички! и на кюрдите и на гърците и на българите и на арменците и на руснаците, и на германците, само на французите и англичаните и американците ще им е мъчно!

9

Анонимен

преди 6 години

Голям смях!Произведоха едно голямо нищо !След толкова разговори са на първоначалните позиции.Това си пролича ясно по време на пресконференцията а Бойчето не беше в час и не знаеше къде се намира. Може ли министър председател на държава преживяла тракийския геноцида каже да ама и Турция има какво да иска да започне като адвокат на Ердоган да говори за възродителния процес и имотите които турците били оставили в България и да изрежда други български уж прегрешения още малко той щеше да плати н

8

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До Между редоветеИ двете имат исляма ,като бъдеща религия! ЕЕЕ Турция е по напред , но това изоставане ще го преодолеят бързо европейците , включително и ние! ха ха ха

7

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Толкова много интереси съсредоточени около нашия регион! И най-лошото. Самите ние не знаем къде сме!Турция избра ислямизма ,като платформа на организация на своето общество!А ЕС също гледа на исляма ,като средство с което да компенсира лошите резултати от другото средство-парите. И то главно в раждаемостта .Но ислямизма ще е и палка за недоволните европейци от спада на стандарта на живот! А войната вече не е средство за запазване на статуквото.Азия е новия икономически лидер на света!

6

adam

преди 6 години

Юнкер беше пиян

5

до "между редов

преди 6 години

Температурата мери ли си?

4

Между редовете

преди 6 години

За Турция:Турция отваря нови глави и ускорява влизането си в ЕС; ЕС им сътрудничи срещу САЩ и Русия в Сирия; ЕС подпомага Турция икономически и остава най-важният им стеатегически партньор.За ЕС:Турция се връща към процеса на демократизация; прави всичко по силите си да възстанови добрите си отношения с Гърция и Кипър; разширява търговията си с ЕС.Това са резултатите от срещата.

3

Анонимен

преди 6 години

Ако помислят още малко ще достигнат до извода че австрийския премиер е прав

2

Анонимен

преди 6 години

А на какъв принцип Юнкер се изказва и дава акъли за нещо, не трябва ли някой да гласува за него първо ?

1

Анонимен

преди 6 години

"...че ЕС и Турция трябва да вървят заедно ръка за ръка, и заедно напред" Що не го проверим това с един общ европесйи референдум по въпроса, а Юнкер?Ще останеш (а може би не)изненадан от резултата.