87

5555

преди 6 години

Събраха се,видяха се,всеки изпя своята песен и си отидоха-Борко плати масрафа за наша сметка пак! И толкоз.Много шум за нищо!Имало диалог!Никой никого не слушаше!Да чухте Султан, и Юнкер и Туск да обелиха поне един лаф за тракийските бежанци-НЕ!Бош лаф работа!

86

Васил Велев

преди 6 години

Самият факт, че имаше такава среща е ОРОМНО ПОСТИЖЕНИЕ и признание за успехите на правителството на Бойк Борисов ! Вижда се колко трудно Евролидерите приемат в Европейското семейство...страни които не отговарят на критериите за еврочленство...Ето и ние преди 11-15 г. бяхме в такова жалко положение...като Турция и ако не бяхме приети за член на ЕС..бедна ни е фантазията сега ...какво щяхме да сме...Даже още продължавам да се чудя..КАК ИЗОБЩО ни ПРИЕХА в ЕС?? Ще минат години докато го оценим...

85

Джендър-бал

преди 6 години

Само липсва кметът на Симитли, за да бъде пълна идилията.

84

Охранител

преди 6 години

До СатаНАТОБодигардът е попивал от бай Тошо и маниерите му, и мъжките ласки и целувки с високите гости и просташкото намигване и хихикане за замазване на игноранта, да така се става велик дипломат Винету!

83

Гост

преди 6 години

Целувките с папа Жан и Туск поразително напомняха за бай Тошо и Брежнев- пълна гнъс и лош просташки вкус! Той това е видял и научил от най Тошо!От друга страна, ако се вгледате в репортажите, ще видите, че такива целивания липсваха с кортежа от строени каки на властта - Лилето, Катето, Теменужка,Цецка и Сие бяха поздравени строго по мъжки с ръкостискане - найс А?

82

Анонимен

преди 6 години

Айде! Техеран 43та! Четримата ***!

81

Анонимен

преди 6 години

Юнкера се е насмукал като пop

80

Анонимен

преди 6 години

Султана е велик!

79

Адам

преди 6 години

Малее този сиешник юнкер как се е напил едвам седи а ердоган му се присмя:))

78

Asan

преди 6 години

Доналд дьк и сртчащия педофил изглеждат като смншници пред султана!

77

Абе,

преди 6 години

Борисов,Юнкер и Туск,успяха ли да си вдигнат панталоните? НИКАКВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ВЕЧЕРЯТА.ЯВНО СА КЛЕКНАЛИ ПРЕД ЕРДОГАН..

76

Анонимен

преди 6 години

Ердоган е умен, мъжкар е, силен мъж, България дали някога ще има такъв лидер не вярвам, затова най-добре да се обединим с Турция

75

СатаНАТО™

преди 6 години

Бойко е държавник, с когото всяка нация би могла да се гордее.

74

Анонимен

преди 6 години

Путин трябва да дойде в България, той е с класи над тия политически клоуни, мизерници и марионетки.

73

СатаНАТО™

преди 6 години

Не мога да приемам забележки от нация, родила Рудолф Нуреев, Дима Билан, Максим Галкин и Вера Сердючка и която за 18-ти път си избира кьосав президент-парясник.

72

Юнал Джемилов

преди 6 години

Чак в Кърджали чуваме плюштенито от османлиискити шамари който Султана раздава на тез тримата

71

Анонимен

преди 6 години

Показахме им, че са нежелани!

70

Като две капки вода

преди 6 години

българите се на пeдepacтия ги кара, ей го коцето здрав мъжкар 1.90 вече за кой ли път излиза на сцената облечен като тpaвеcтит, или ония Славин на който и перука и грим не му трябва, ама като го облекат направо не можеш да го различиш от една жена

69

А-у

преди 6 години

Браво на "събралите се". И сега какво, извикайте песерста от НФСБ, нали голям го вадеше, че пък да видим турчинът, как ще го "оправи". А сега и ние да се посмеем с тези "патриоти"- *** или мафиоти- изберете си вие!

68

пехотинец

преди 6 години

На Ердоган веднага е трябвало да бъдат поставени белезници и да бъде транспортиран в строг тъмничен затвор. След което да бъде съден от международен трибунал за престъпления срещу човечеството и решението на съда да се предава пряко по целия свят! Следващ подсъдим - Путин!