227

Хел

преди 6 години

Не допуснаха много Руснаци до олимпиада а сега скрипал измислиха коя следваща лъжа май ще пукнат от яд

226

туй беше

преди 6 години

Последните симпатии които имаха руснаците след Студената война заглъхнаха.Путин се оказа един недалновиден второстепен кагебеец.Пунтовете с мола няма да заблудят никого.Нали знаете това което се говори от уста на уста е най-важното. А почнат ли да говорят

225

Анонимен

преди 6 години

Англичаните си търсят боя и накрая ще си го намерят.Ще им се види тясно малкото островче, от което се опитват да командват света!

224

Анонимен

преди 6 години

Къде са доказателствата за вината на руснаците????Нямя ги.Дъртата вещица Тереза Мей или да представя доказателства, или да се извинява!Че ни писна от циркаджийски номера.

223

Анонимен

преди 6 години

До тя241 Да бе,ще ти ги покаажат точно на теб.Показали са ги ,на когото трябва.Путин казва ли ти всичко?

222

Анонимен

преди 6 години

Н еследват "сляпо",а подкрепят свойя държава-съюзник в НАТО и ЕС.Държавите,които все още не са изгонили руските агенти,не означава че не го желаят,а икономиките зависят все още от Русия.Русия е заплаха за мира в света.

221

тя

преди 6 години

Мразя Америка , защото командва Европа! А евопейските лидери начело с Меркел са пудели!

220

тя

преди 6 години

Някой да е видял в коя болница е Скрипал , как изглеждат с дъщеря му ? Не ! Такива няма , те са живи със сменена самоличност!

219

Съвет за Русия

преди 6 години

Ударете ги в Йемен, там са най-уязвими. Сложете край на юдео-уахабитския световен ред

218

Въпрос ?

преди 6 години

Къде пият препарати за вана и къде уиски ??? Нямам повече въпроси....

217

Боби

преди 6 години

До Атлантик 225И Атланте на Мисълта кажи как Русия АГРЕСИВНО се меси в Българските работи?Искаха Южен Паток да направят(ние нямаме пари да направим нещо подобно) НИЕ по указание на САЩ им направихме СЕЧЕНО(Както и Украйна им направи сечено 2009) сега транзитни такси за Газ ще получава Турция.Русия Агресивно праща своите туристи да си харчат парите по нашето черномориеЛукойл ще кажетеАз да попитам ОМВ, Петрол и прочие защо не си направят данъчни складове и да внасят от Румъния примерно?

216

бг

преди 6 години

Берял ягоди в Англия и станал Атлантик.

215

бг

преди 6 години

Имате ли дълга памет?

214

бг

преди 6 години

Цяла Европа беше съюзник на Хитлер,СССР беше изолиран.

213

Анонимен

преди 6 години

Целият свят се опълчва на путиновият фашизъм.

212

Анонимен

преди 6 години

абе те ингилизите утепаха бременната даяна та за някакъв ненужен агент ли ще му мислят

211

Fallschirmspringer

преди 6 години

До Мишо/Продължавайте да си го повтаряте ,а може и да си повярвате,но е добре и да мислите

210

Fallschirmspringer

преди 6 години

До Динко/Не е необходимо да е вярно ,важното е по-голяма част от консуматорите да вярват или поне да си дават вид ,че вярват.Тези новини не са за мислещите хора , а за слушащите същества.Просто западните политици са "мили" почитатели на д-р Гьобелс.Просто голямия брат-господар подава знак , а останалите като патки започват да повтарят

209

Мишо

преди 6 години

До FallschirmspringerАко ти се чувстваш задокеаннски роб или западноевропейски слуга, аз пък се чувствам свободен човек и много добре си спомням мизерните времена преди 89-та, когато бяхме руски васали. И е добре да се исказват за Русия хора, които са били там и са видели от първа ръка какво неописуемо щастие цари, особено в руската провинция.

208

Атлантик

преди 6 години

Русия да си преразгледа агресивната политика,която води и се меси в други държави,в това число и България! Вече са в почти пълна изолация и ако продължат още малко так ще фалират и ще започнат да се разпадат. Руснаците е време да разберат,че с перчене на мускули не става,трябва и акъл!