84

Анонимен

преди 6 години

Този да не е от областите бизнесмени на бат Бойко?

83

Иво

преди 6 години

Боже Господи...тоя трябва да бъде пребит-те го глобяват с 4000лв....*** държавата

82

Bai hoi

преди 6 години

Знаете ли уважаеми зелени, чержени, сини и т.н, КОЛКО хора има в същото положение и няма институция, която да им обърне внимание.Обаче когато е за мравките, щъркелите, конете и кучетата, става страшно. Само дето доживотен затвор не се иска.А за сгазено дете !!!!!!!!!!! 6 месеца условно :) Айде да Ви е честито демокрация, зелена..........Тъпацииииииииииииииии

81

Ударихме дъното,

преди 6 години

по алчност и безхаберие , но не е виновен само този който взема парите а й този койти му ги дава

80

Стоян

преди 6 години

Уникална простотия, безгранична лакомия и евросубсидия = български бизнесмен, живеещ по социалистически, ама желаещ да е капиталист. Няма как да стане. Това е валидно не само за този случаи.

79

Анонимен

преди 6 години

Тоя да не излиза от затвора! *** долен!

78

Край

преди 6 години

На сн. 7 една руса "зелена" сърцето ми къса - реве на умрело. Радвай се за чакалите бе госпожице. Ми и те живинки - в тоя сняг кво да ядат - висулки.

77

...

преди 6 години

Ква глоба, кви 5лева?!!?. Затвор и ефективна присъда.

76

Край

преди 6 години

Зелените тия лъвове от Разград дето ги спасихте с какво ги храните бе - да не са минали на мюсли или соеви пържоли с тофу. Като им давате бутове от пенсионирани магарета не ли ви мъчно. Магарето цел живот работило накрая разфасовано и на лъвчетата. По просто и лицемерно същество от инфантилния български "зелен" не се е раждало.

75

Анонимен

преди 6 години

Затвор НЕЗАБАВНО!

74

Край

преди 6 години

Защо телата на умрелите животни - мър ша. се цензурира. Зелените да свикват - природата нищо не умира от естествена смърт в дълбока старост нито приспано с хуманни инжекции. В природата хищниците изгризват животните още доде са живи. Сред хищниците джендери нема.

73

Край

преди 6 години

Реват зелените та се късат. Ми нали има лешояди бе. Нали има вълци, чакали, гарвани, мишелови, орли. Ми ако няма мършa те кво да ядат -слама сигурно. Ако питате зелените всички трябва да са вегани. В пхриродата нищо се не губи. Всуе се вии морите.

72

БС

преди 6 години

Този човек го видях тази вечер по телевизията и съм ужасен. Кой въобще може да му се довери за 100 коня. Аз не бих му се доверил дори да ми храни котката. Боже пази България!

71

Boto

преди 6 години

Колко жалко за животните. Търсил ги бил ама им изгубил следите. А пътя към банкомата да си теглиш субсидията не изгуби.Ползва и вечното оправдания... парите са малко.. Еми като са малко не се захващаш с това отиваш и работиш друго.И сега какво ще го глобят 1000 лева щото времето е било лошо иначе е щял да ги прибере и до две години пак е на хранилката за субсиди.Нямам търпение да дойде 2020 да спрат тея субсидии да видим колко бутафорно ни е и земеделието и животновъдството и всичко.

70

Анонимен

преди 6 години

И догодина да му отпуснете повече кинти,че вижте какво се случва с кончетата,умират от глад до едно.По дебелшко да му намажите филията на този,и не се притеснявайте,петите му няма да се напукат от повечко пари.

69

Анонимен

преди 6 години

Това се практикува и с крави.Само показваш добичетата,и ти отпускат субсидиите.И всичките фермери са мутри,със солиден политически гръб.Един от многото начини да се крадат пари,които децата ви ще трябва да връщат,че дори и внуците ви.Тези субсидии,вонят на корупция от години.Всеки я знае тази евтина далавера,но са малцина богопомазаните.Това си е чиста кражба от държавата,с знанието на прокуратура и местна власт. ДО КОГА ?????

68

Анонимен

преди 6 години

Престъпник, захлебил от субсидия без да прави нищо.

67

cp

преди 6 години

tozi go poznavam hodi po slujbite samo za subsidii.vsi4ko e samo za parite ne e nikakav fermer.

66

ТОТО

преди 6 години

Този човек го даваха по телевизията сутринта, пълен ***, ***, не изглеждаше нито като човек, обичащ животните, нито изпитващ каквито и да е притеснения. Съвсем откровено си наглееше пред камерата.Прокуратура, съд и закони има ли е ЕС-БОКО-България или ще го караме на Крумовите закони направо?!

65

Неа

преди 6 години

Бизнесмена е психично болен . Говореше супер неадекватно . Надявам се да отразят случая и по международните канали ,да ни види целия свят какво правим с евро парите и от там само санкции ,санкции до пълно спирани на кранчето .