104

Реалиста

преди 6 години

До Анонименмного си прав и е така..ама остави ги да си говорят за да се чувстват известни и нещо повече! да спят спокойно! ;) не търпят истината и трият само коментарите...

103

гей

преди 6 години

До Ди тебе да те чукат къдто те хванат!

102

Животновъд

преди 6 години

До Анонимен Отношението към животните определя и това към хората . Безотговорността и жестокостта към всяко живо същество би трябвало да е наказуема както към хора така и към животни!

101

Д

преди 6 години

Повечето хора наистина са лицемери....аз не съм ял конско и кучешко месо и няма как да стане. Опитвал съм да се надвия, ама не мога. Да ям конско ми е близко като да ям човешко. Но тоя гаден индивид заслужава много бой....

100

Неанонимен

преди 6 години

"Децата по домовете умират от студ и глад, голям проблем за тези коне! ..."Ми да взема да си осиновя 100 деца, да ми плащат европейска субсидия за което,и да ги оставя в планината за през зимата, че да ти се стопли сърцето!Нека оставим ненужната смърт на тези 70 коне( колко кебапчета щяха да излязат от тях?) и да приемем и факта,че тоя човек е поел легална отговорност за нещо и не е изпълнил своята част от договорката.За жалост ще бъде съден за "небрежност" а не за масово убийство по небрежност

99

Иван

преди 6 години

Тоя *** трябва да го разследват имал ли е застрховка и ако е имал даго съдят за застрахователна измама,плюс жестокост към живо същество ,ако въобще има такъв параграф.Аз съм сигурен ,че ако това се беше случило в САЩ или друга нормална държава тоя щеше дълго да седи на топло.И кон да не си в такива извратени държави като нас и Русия например.

98

кво те грее

преди 6 години

До Край за 77Само дето *** значи пол, а хищниците си имат тамън два. ти бавен ли си?

97

LadyLovelace

преди 6 години

До Пич То пък щото се е случило нещо по-различно.

96

Анонимен

преди 6 години

Децата по домовете умират от студ и глад, голям проблем за тези коне! Всеки ден за пържоли и салами умират хиляди животни или за обувки и якета, това обаче не е проблем!

95

Анонимен

преди 6 години

Къде са зелените? Хайде на протести!!!

94

Анонимен

преди 6 години

Е това е гад,истински! Готов на всичко за пари! Има закони и трябва да го съдят! Не условно! И да плати за всичко и всички! И му пожелавам цял живот кой го срещне да го плюе! Гад!

93

Дедо Мъди

преди 6 години

Конете и те душици носят , кофти *** е собственика, той май изобщо не вдява какво е причинил на добитъка, аз бих го качил на връх Русен по без *** през нощта през зимата на новолуние и друго наказание му не трябва!

92

Анонимен

преди 6 години

Да върне сега парите които е взел и доживотен затвор!!!!

91

enn

преди 6 години

До АнонименПърво не съм веган.Второ убийството си е убийство и жестокостта си е жестокост , без значение защо си ги причинил.Утре като харесаме вкуса на човешкото месо и започнем да отглеждаме хора , за да се храним с тях , ще бъде най-нормалното нещо , нали ?

90

Анонимен

преди 6 години

До ennКаква е връзката? В единят случай имаме отглеждане на животни за храна, ние хората го правим от няколко хилядолетия. В другият имаме умишлена жестокост към животно заради мързел, безхаберие и комерсиални интереси. Правиш ли разликата? Ако не ти е ясно, хапни малко месо за да зацепиш, че на вас веганите мозъците ви изключват от тая люцерна която нагъвате.

89

enn

преди 6 години

Не искам да се заяждам и да провокирам никого , но ще попитам...Защо над 90% от хората когато им сервират убит кон , го изяждат с удоволствие и се възхищават колко е вкусен и колко му е чисто месото, а при появата на такава новина се възмущават.Или аз съм сбъркан или повечето хора са чисти лицемери.

88

Питам

преди 6 години

Аз питам: Кому са били нужни тези коне ? Какво ще прави с тях ? Че и субсидия му дават за глупост , да отглеждаш коне ей така за субсидииката.

87

КОНДЬО

преди 6 години

Добре де и заглавието пресилено от 100 коня само 30 живи ,а по надолу четем че собствника казва че свсичките са 70 ?Кое е верно?

86

Анонимен

преди 6 години

Искам тоя стопанин на конете да стои там на открито и на студ. Извинете ме за израза, но това не е една ***, която взема Евро пари и ще казва по новините, че от есента ги бил търсел. Лъжец, Господ гледа...

85

Анонимен

преди 6 години

Щом конете "си живеят в планината традиционно от хилядолетия", защо на това магаре са отпуснали европейски пари.., за да купи слама за себе си, вероятно :(Предлагам вместо да му вземат 4 бона.., да го оставят на съседната поляна, също затрупана със сняг и на същата надморска височина, но без моторна шейна и без "сено"...Ако изкара зимата.., простен да му е грехът към конете !!!