243

scott

преди 6 години

мола другарко, ердоган ме бие.....

242

силва

преди 6 години

тоя пред радев кой беше, не е ли свързан с пирамидите или с червените парички,прави се на адвокат.

241

Кривондел

преди 6 години

Радев, Радев, като помня какъв мъж беше срещу Патриарх Кирил, че чак стенограмата изяде от страх да не разберем какво си пелтечил, сигурно много ти е коствало да мрънкаш отстрани, нали?

240

Националист

преди 6 години

До Тинтири Минтири (247)Аз съм националист и не ми пречи да съм русофил.Бойко Борисов е политик от класа.Президентът е поредния, който ще забравим след мандата. Жив и здрав да е!

239

Joko

преди 6 години

Радлев, защо ти не кажеш, а караш другите ?

238

Наблюдател

преди 6 години

Коремното на висилката го направи със засилване...а правилното е да се хванеш за висилката ,да опуснеш тялото и тогава да направи коремното........Така всеки може. Нека да направи "слънцето"-превъртане само на ръцете-без да опира тялото на висилката, тогава ще го призная

237

demograph

преди 6 години

Кога пРезидентът ще препоръча на Борисов да повдигне пред Путин въпросите за намесата на Русия във вътрешните ни работи, за цената на горивата и газта, за краденето на история, за изтребването на българския елит, за връщане на златото от българския държавен резерв, на архива на българските царе отмъкнат в края на отоманската окупация, за връщането на архива на държавата 44-45г, както и за плащането на компенсации за непровокираната 45 годишната окупация след ВСВ?... - Никога.

236

Анонимен

преди 6 години

Които сте вие българите? 500 години сте били наши и пак ще станете за следващите 1500 години

235

валери

преди 6 години

Радев защо не постави въпроса очи в очи , като президент на президент , защо отказа среща с Ердо , а сега се крие зад гърба на Борисов , не му прави чест !

234

Филолог

преди 6 години

До Тинтири Минтири (247) -Първият текст в коментар е ИМЕТО НА КОМЕНТАТОРА.Браво, добре си си го избрал.

233

ЕРДОГАН

преди 6 години

ЕЙ ПРЕЗИДЕНТСКИ ТУМБАКО РАДЕВ , ИМАШ СМЕТКИ ЗА ПЛАЩАНЕ:--ОБЕЗЩЕТЕНИЯ ЗА ПРИНУДИТЕЛНО ИЗСЕЛЕНИТЕ , ЕТНИЧЕСКИ ТУРЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ ...--И ТЕХНИТЕ ПЕНСИИ , ЗАРАБОТЕНИ В БЪЛГАРИЯ...ЗА ИЗМИНАЛИТЕ ГОДИНИ!ЕДВА , ЧАК ТОГАВА , МОЖЕМ ДА ГОВОРИМ ЗА ОБЕЗЩЕТЕНИЯТА НА ТРАКИЙСКИТЕ ИЗСЕЛНИЦИ!!!!!!!!!!!! АНАДЪМ ...??!

232

Анонимен

преди 6 години

Ха ха, Плевнелиев се оказа бая по голям мъж от този.

231

Снежанка

преди 6 години

Не е истина,че толкова простоват човек може да стане президент.От запад не го бръснат за слива,от изток му дърпат ушите,а у нас управляващите с право го игнорират.

230

Анонимен

преди 6 години

Радев е срам за Държавата. Той се превърна в пудел на Нинова и повтаря като папагал нейните глупави тези. През това време жена му обикаля модните ревюта с рокли и обувки и чанти за десетки хиляди лева. Др. Радев от къде са парите за тоалетите на генерал Деси , нали си на заплата или заработваш допълнително. Кажи си ще ти олекне.

229

Зозо

преди 6 години

До ЖивотновъдВ дясно от Радев е комунистическият престъпник Красимир Премянов. Довел страната до глад 1996г. - 1997г. Даже беше избягал най-позорно в чужбина от страх.

228

Тинтири Минтири

преди 6 години

Като гледам, май русофобските тиририрамчета са в акция. Гундяев бил нашамарил Радев. А предния Льольо през ден солидарно сам си биеше еврошамари и се шибaше с атлантически камшик по безполовото дирниче. Ама на него му се радвахте, нали, платени дyпки?

227

Анонимен

преди 6 години

Вожда и племето, като изчезне племето, какво става с вожда ? Американски му работи и приказки !

226

Животновъд

преди 6 години

ВИЖ СНИМКАТА - Какви "гуши" се грижат за бедния народ!

225

генерал Деса Простак

преди 6 години

Тоа па кой го бръсне за слива?

224

Авиатор

преди 6 години

До иван (233)Радев щеше да ни пази и по-добре, ако за самолетчето си бе поръчал и резервни части.