59

цезар

преди 6 години

Кога бяхме съюзници на Русия не воювахме с нито една страна, като станахме съюзник на янките водихме войни с Камбоджа, Ирак, Афганистан, Косово, Босна и Херцеговина, и още воюваме в Афганистан.С какъвто се съюзиш такъв ставаш.

58

за палците

преди 6 години

гъзоблизците русофили обичат да им мирише на руски ***

57

БРЕЙ

преди 6 години

ДОКАТО СЕ ДЪВЧЕТЕ ПО ФОРУМИТЕ "НОВИТЕ " НИ ПРИЯТЕЛИ НИ ПРОДАДОХА НА ЮЖНАТА СЪСЕДКА А ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ. АМА УЧЕТЕ Т.УРСКИ ЕЗИК - ЩЕ ВИ Е ЖИЗНЕНО НЕОБХОДИМ !И ТОЗИ ПЪТ НАТО ЩЕ НИ "ПАЗИ" !!!!

56

много сме

преди 6 години

някои българи обичат ИДИЛ, джендърите, гейвропа.. останалите сме русофили и сме над 95%

55

Цонко

преди 6 години

До Анонимен 60За мнозина българи не е никак лесно да скъсат с русия. Щом си откърмен със змийско мляко, не мож се откъсна от змията.

54

Анонимен

преди 6 години

Филип Димитров беше решил проблема.Прекъсване на каквито и да е отношения с Русия.Има Русия има проблем, няма Русия няма проблем.

53

Анонимен

преди 6 години

Няма, ама има. Резила от позата партер на Радев остава.

52

събуди се българино

преди 6 години

абе майната им на щатите и западнала гейвропа! Те отдавна са ислямски и терористични анклави управлявани от мръсни ***! А техните поклонници са най-обикновени предатели - да ги изметем веднъж и завинаги!!!

51

Анонимен

преди 6 години

Абе ......й на Русия бе!На кого му пука за тая деструктивна мафиотска държавица?

50

Анонимен

преди 6 години

Този скандал е организиран и раздут от евреи.

49

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

българи на черното казват бяло.на жълтото кафияво по на тиска на ес и сащ нали българия е република и демократична държава.като говорят господарите на българия българя като котенце да мълчи иначе мляко няма да бозае..това е истината а всички пишете че сте тарикати да докажете че сте патриоти.без мислено

48

Анонимен

преди 6 години

анти християните да бъдат изметени в лагери. Веднага - чистка на момента! Плитки ями и приклад в тила - да пуснем мръсната кръв да изтече..

47

РОССИЯ

преди 6 години

До Анонименв вие приятели имате не забравайте че сте роби на ес нато сащ и че нямате право на глас като държава която е демркратична.като ви натисна на ъгъла джон брайдън и се отказахте от южнтят поток загубихте газта и печалба 2 мил.дол.годишно и ти пишиш за чест и достойнство.

46

Анонимен

преди 6 години

Напъждайте Макаров!

45

Анонимен

преди 6 години

По посленда информация фатмаака-льотчикк си е водил записки вчера как се правят такива срещи на върха, докато беше наритан в ъгъла руската подлогаа, с началник Решетников.

44

Анонимен

преди 6 години

Вън Макаров от България! Кога Русия ще върне убиеца Максим Ставийски на българското правосъдие, клон Русия???? Кога???????

43

Анонимен

преди 6 години

Скандалът с Гундяев отшумя. Дано нашият *** си е направил извода, че в Кремъл няма приятели, а господари изискващи крепостническо подчинение.Що се отнася до думите на султана, то с пренебрежение ги подминават, само онези, които цял живот са свикнали да се навеждат, без значение посоката!

42

айде Велик ден иде,

преди 6 години

не с Кирчо да се кахъриме, защото вчера си имахме Кирчо, днес си имаме Кирчо, но утре некой ден Кирето няма да го има, а Русия ще я има още много време.Та въпросът е как, каво и колко с Русия като държава.

41

МЛЪК !

преди 6 години

КОМУНИСТИТЕ ДА МЪЛЧАТ !!!

40

Анонимен

преди 6 години

до 28С лъжи далеч няма да стигнеш, момче. Ти забравяш, че решението за руско-турската война е не на Гладстон, а на руски император. И не само Дисраели. Забрави да споменеш, че Англия беше най-големият съюзник на Османската империя, крепител на териториалното й статукво. Даже техният агент Сенклер вдига въстание срещу българите в Родопите. Но Русия въоръжава местните българи и те се справят с метежа. Да не говоря пък за Берлин, ПСВ и Ньой, ВСВ и ролята на ингилизите тогава, помаче.