6

Анонимен

преди 6 години

90% от хората до 40 години са пълни профани. Със или без дигитализация, спасението е пълна промяна, ама не ... Ще си седим прости и няма да си "напрягаме" децата, че ученето много сложно било.

5

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе знам, аз си ползвам iPad Pro за бележки и работи перфектно.

4

Анонимен

преди 6 години

По - забавното учене с дигитални класни стаи е временен ефект. Търсете ефективност и нагледност на обясненията, а не забава. Технологиите остаряват и стават нещо твърде скучно и обикновено. Процеса е бърз. Докато качественото обяснение и визуализиране се отазява на скоростта на разбиране и степента на усвояване на материала. Свършиха май педагозите. Останаха търгашите. Лошо.

3

венсеремос

преди 6 години

За по-забавно не знам , по-забавЕно - със сигурност! Защото сега се раждат с айфон в ръката , ама някой все пак трябва да ги научи да пишат поне .

2

Анонимен

преди 6 години

Не само че ще е по-забавно, но и ще са подготвени за съвременния свят. Изнервят ме зверски държавни служители, които кълват с два пръста по клавиатурите. В цивилизованата част на Европа заедно с компютърната грамотност и електронното обучение се преподава и "машинопис" по десетопръстната система.

1

Анонимен

преди 6 години

а как ще научите децата да пишат, тая техника не се се учи на компютър?