23

Боби

преди 6 години

До Не разбрах 24 продДвигатели първи тип време за готовност и подготовка няколко часа до няколко дни Всички останали могат постоянно да са заредени и готови за експлоатация - време за пуск след подаване на команда до 5 минТвърдогоривните след време 30-35 години могат при ползване да се самовзривят - променя се хим състава на горивото при стареене.

22

Боби

преди 6 години

До Не разбрах 24Значи има 4 вида ракетни двигатели за ракетиТечно горивен двигател студен тип - работи с криогенни гориво и/или окислителТечно горивен двигател топъл тип - работи с обикновенно ТОКСИЧНИ гориво и/или окислител но съхраняващи се при стайна температура компонентиТвърдогоривни двигатели - фабрично се създава твърда смес гориво/окислител която се съхранява много лесно и 20-30г е готова за старт в рамките на секундиТвърдогоривен двигател с газов окислител - променлива тяга

21

Боби

преди 6 години

Чета коментари и се чудя да се сме ли да плача ли ...НЯМА МАТЕМАТИЧЕСКА РАЗЛИКА МЕЖДУ ПВО И ПРОПървия СССР комплекс който може да се ползва като ПРО е С-200 при определени ограничени условия - С-200 е с пасивна радарна глава за самонасочванеС-300 вече ползващ радар с АФАР(Активна Фазирана Антена решетка) е първия който може УСТОЙЧИВО да следи балистични ракети - съответно да изстреля антиракетаС-300 Антей 2500 е точно такава модификацияС-400 стандартно (за РФ) има включени антиракети

20

Не разбрах

преди 6 години

Не ми стана ясно какви са тия ракети "Агни-5" с ТВЪРДО гориво...Въглища? пелети....

19

Ами...

преди 6 години

Ю.Азия и без това е твърде пренаселена.

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 20Не ми влиза в задълженията да обучавам проруски пpocтаци.

17

№20 до филтъра

преди 6 години

Многоумно електронно интелектче, защо при мен Б.о.k.лук е ***, а не го хвана при 16?Тюх да му се не види, вери софистикейтид система имате! Ей, да не ме гледате през моята камера? Бих ви показал нещо!

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16Руски *** е оксиморон. Но спокойно можеш да кажеш "американски ***". Кажи умнико, какво е ПРО? Дай пример!

15

Анонимен

преди 6 години

Работилата по публикацията, много те моля, когато поискаш да илюстрираш статията си със снимка, направи върховно усилие да се въздържиш от това! Поискай помощ от колега, не го прави само - винаги бъркаш! На снимката е В-52, бомбардировач, който се използва поне 60 години САМО в авиацията на САЩ (USAF)!

14

Анонимен

преди 6 години

и без това е пренаселена планетата...Тогава защо не бързаш да я освободиш от собственото си присъствие?

13

Анонимен

преди 6 години

Кво да говорим. Азия е 100 години след Европа. Сега почват да минават по същите стъпки. Оръжия , разпределение, приятелства и врагове . Докато разберат един ден, че всичко това е глупост . Но докато разберат може да не останат много .

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 15Ти научи най-напред какво е ПРО и тогава философствай какво има Китай. Вие си мислите че С400, С500 и т.н руски *** е ПРО.

11

Анонимен

преди 6 години

Китай има много сериозно ПРО. Обхвата му е малък, но пък ефективността му е огромна. Освен това е ешалонирано, като на най - малкия радиус ефективността му е почти 100%. Освен това е на смешна цена и е в големи количества. В момента играта на САЩ е да скара азиатските страни и затова подпомага една срещу друга. Надява се да се избият сами, без тяхна намеса.

10

Анонимен

преди 6 години

глупостите на сорос

9

Анонимен

преди 6 години

ТИПИЧНИТЕ АНГЛИЙСКИ ЛЪЖИ

8

Анонимен

преди 6 години

То пък голям келепир като иммаш ракети с разделящи се бойни части когато ти липсва ПРО. Без ПРО Китай и Пакистан са уязвими колкото и ако имаше Индия ракети с разделящи се бойни гави.

7

...

преди 6 години

Евала, чайници, евала пакита, не сте сами... Поне вече ФАЩ няма да плашат гаргите наляво и надясно с военния си арсенал, щото и бая гарги вече си имат атом. :) Само Бай ти *** и Настрадин Ходжа май останаха вече на тоя свят без ядрен потенциал.

6

Не тъй бе хора

преди 6 години

Много *** си мислят, че ядраното оръжие е нещо нормално и не би имало проблем да се ползва. Това е открит ВЗРИВ в атмосферата и ще обиколи Земята за ден-два. Всички ще дишаме РАДИОАКТИВЕН въздух и в резултат на това, почват леки и по-лоши усложнени в тялото. Това, че *** правят ядрени опити по атоли и в Казакстан-не значи че са били безопастни за нас-вижте колко болни има /да пази господ/ от рак и други "нови" болести

5

Нестор

преди 6 години

Индия и Пакистан са към 2 милиарда цигaняци, хич няма да е лошо да се запукат с ЯО!

4

Анонимен

преди 6 години

и без това е пренаселена планетата