142

Анонимен

преди 6 години

До РеалистПробелмът е, когато някой откачен попадне в подходяща ситуация, в която има волята на народа, както и военната мощ, да реши, че ще си реализира мечтите. И накрая кво ? Милион избите, двете страни опустошени, но 200 години по-ксъно - децата се радват, като маймунки, кгоато четата в учебниците, как "сми набили уния, другити" ...

141

Анонимен

преди 6 години

Тоя ще свърши рано или късно като Садам и Кадафи.

140

Турция е варварска д

преди 6 години

До Анонимен 60 - А, бе, невежа! Ти от небето ли падаш? Българите в Тракия са били У ДОМА СИ, защото Тракия е била част от България, населена от ПОЛОВИН милион българи, когато тези *** - ниски, грозни, кривокраки варвари, селджукските турци са дошли от майната си тук и са избили стотици хиляди българи и са прогонили около 300 000 българи, като са заграбили 3 (ТРИ) млн. дка техни имоти, които по международни договори Турция трябваше да изплати на прогонените от родните им места, но не е

139

Фереджето

преди 6 години

Абе този Ердоган май объркал улицата ,хахаха

138

Червен скорпион

преди 6 години

Тоя мишок не трябва да минава от тая страна на Резовска река, не трябва и да си помисля подобно нещо, но реалността е друга... Вън ***, нямате място в България.

137

даа

преди 6 години

Понеже сме троянски кон на Ердоган си ремонтираме натовските самолети в Русия...

136

Реалист

преди 6 години

Костадине, и нашите душевни граница са България на три морета , ама какво от това. Само че си ,че това е една неосъществима мечта. Ердоган също го знае.

135

mama

преди 6 години

dobre 4e q ima turciq 4e ne sme gladni i goli

134

Era

преди 6 години

Човеака се опитва да се справи със американският натиск и това огромно финансиране на Идил.Мн. Хора наистина не знаят че този човек спира 3.5м емигранти да не влязат във Европа че над стотици хиляди камиони със обурудване се изпращат във Сиря и финансират.Пази боже България ако то отвори границите не армя не нищо Ще стане половин Европа халифат

133

Анонимен

преди 6 години

Долу турския башибуззук, долу !

132

Анонимен

преди 6 години

Егати и Ердогана!На всяко кръстовище полиция ,егати тайния маршрут,от 3 булеварда ,2 са в ремонт,ние пътя за Евксиноград не го знаем.Алоууу ,Варна сме,не Ню Йорк.

131

Анонимен

преди 6 години

Той Ердоган български не разбира, а превадачите му няма да го преведат това.

130

За България

преди 6 години

В денят на Тракия се решава бъдещето на Европа. По площадите България, да покажем че Ни има!!!

129

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 123Турците които Запада използва за черен труд Запада не ги е накарал да ходят там насила,сами са отишли.Да се чуди човек защо,нали уж турската икономика била голямата работа? И не Запада не иска да ги интегрира,те самите не искат,тия не се интегрират,те искат като отидат в чужда държава местните да се съобразяват с техните,навици,обичаи и т.н.

128

Анонимен

преди 6 години

Демокрацията до там я докара,че трябва да се покланяме на всички...И на Ердоган, и на Меркел,и на Тръмп ,ами и на Путин.Честито на печелившите!

127

Мемо

преди 6 години

Поне да го бяха записали на английски език.

126

Анонимен

преди 6 години

До ДидоЩе вдигне каквито си иска лозунги.Това проблем ли е? Протеста си е точно на място,тоя не е желан у нас от по голяма част от хората с изключение на шепа......и.

125

BGN

преди 6 години

Де го ония Симеонов да бута турски баби на границата???

124

Анонимен

преди 6 години

А къде са Патриотите.видяха власта и се скриха като мишкииииииии.

123

Анонимен

преди 6 години

Троловете на ГЕРБ сега пеят в унисон с троловете на ДПС - какъв велик лидер бил Ердоган, как турците били в правото си да искат.