5

Анонимен

преди 6 години

налазили са само психопати

4

Анонимен

преди 6 години

Хаха, САЩ можели да се справят едновременно с Китай и Русия... Абсолютно неадекватно изказване. Те ако можеха щяха да са го направили вече.

3

Да добавя

преди 6 години

До Анонимен 2 Я прочети пак какво си написал. Второто изречение абсолютно опровергава първото. Никой не може да победи САЩ , а що се отнася до НАТО , те превишават 10 пъти моща на Русия. Наскоро американски генерал каза че само САЩ може да се справи с Китай и Русия едновременно.Видно е обаче че Китай предпочитат да търгуват със Сащ отколкото с Русия.Путин пак гризна дръвцето от към дебелия край.Китай добре разбират че икономиката им се крепи най вече на САЩ.

2

Анонимен

преди 6 години

До Факт Китай е единствената държава в света която може не само ,да се защити успешно от американско нападение,но и да победи САЩ,това е факт!Проблема за китайците идва от факта,че янките имат страховит ядрен арсенал,но и това ще се навакса с времето!

1

Факт

преди 6 години

Китай на практика може да фалира САЩ за броени дни.Обаче това ще предизвика американска военна агресия,щото САЩ нямат друго спасение!Естествено,Китай засега не може да се защити и няма да поеме никакви рискове.Ще си договори нужните му условия и ще продължи да превзема нови икономически територии,бавно и методично.И така,до момента,в който стане достатъчно силен да диктува своите условия.Не е много далечно това време...