8

ЗП

преди 5 години

Лично си направих труда да погледна имотите, да ви кажа пуснали са си неработните земи за продажба, и честно казано семята е с доста голяма надценка, понеже такива земи сме ги купували за по 150-200лв/ДКА. От доста време съм в бранша и ми прави впечатление, че тези се опитват вечно да шмекеруват, то не беше изнудване за авансово плащане при условие, че в нашите среди от както свят светува се плаща след стопанска година, то не бяха покупка на части от цели имоти и след това отдаването на целият..

7

Zef

преди 6 години

Fakenews.

6

дядо Йоцо

преди 6 години

Един квадратен метър хубав килим е 300 лв. господа от тази велика фирма "АГРИОН".Не ви ли е срам да давате на бедните стари хорица 300 лв. за 1 000 м2.Знаете ли, че преди 9 IХ с продажбата на нивичка от 5 - 6 декара се купуваше апартамент в София. Въобще, за какво ли го пиша това.

5

Анонимен

преди 6 години

Мафия няма връщане на зад изкупиха на болните стари хора ливадите за без пари за да имат за лекарства и искате да се напълнят селата и малките градове няма връщане на зад България обезлюдява и мафията сади жито и слънчоглед с хиляди декари отчитат проценти за герб и вие им се радвайте колкото си щете.

4

Анонимен

преди 6 години

300 лв/дкр при изкупна цена между 1000и3000евро/дкр звучи интересно. Или невероятно.

3

Анонимен

преди 6 години

Бул шит, продават безсмислени парцели и не за 300 лв.

2

Анонимен

преди 6 години

Тия Агрион са егати алтруистите и Благородни хора! А зад тях стоят безскруполни мафиоти....

1

а

преди 6 години

След 2020 г цените надолу на земята и имотите .Намаляват субсидиите и еврофондовете и българина се отказва да стопанисва земята ............... .