39

roadhelpbg

преди 6 години

До БПФТова да не би да е само в София, като че само в нея е проблема ?! Аз мислех, че ще кажеш докато ''пишман българи избират кауни за управляващи''

38

Анонимен

преди 6 години

Кобили раждат по улиците, заливат жени с киселина... Европа?! Каква Европа, това са новини от Пакистан, Туркменистан и т.н.

37

Върви народе възроде

преди 6 години

Скоро и на ул.Раковски пред центъра на ЕС

36

Пурку

преди 6 години

Това е нашата столица, типично ориенталска. София е столица с европейски облик толкова колкото и Кабул.

35

Анонимен

преди 6 години

"Ромите реагираха БЪРЗО и НАБЪРЗО извикаха като пътна помощ ВТОРО каруца"Явно някой е БЪРЗАЛ да ни информира за ВИП-събитирто в столицата. :)

34

Fallschirmspringer

преди 6 години

До Анонимен 21.За други е забранено ,но а джипситата всичко е разрешено.Ако не греша ,имаше един роман ,"Разрешение за убиване",ами те го имат това разрешение..Това раждане ,ще е било голяма атракция,точно по време на европредседателството.

33

65

преди 6 години

Тия га дове мръсни бих ги дала на оня дръглив лъв ,дето снощи го даваха по ТВ.Това е гад и в червата.а Европа иска да ги интегрираме.А ко видя раждаща ц и ганка и животно,ще извикам ветеринаря.

32

РОССИЯ

преди 6 години

в българия не можеш да очкваш нещо хубаво освен да пишат за ромите и колко са лоши ромите.а самите българи не пишат за себе си какви са продажни и преписват историята на българия да са живи и здрави фините латъшите литвииците поляците и англичани изобщо ес и нато за освобождението на бг от турско робство а не братска русия.в това време не имало държави като на полша литва латвия и фини народа много подобре знае че братска русия ги освободи от турско

31

аз

преди 6 години

Ако им върнат на тия *** майката с кончето, нищо добро не чака животните... Дано НИКОГА не им ги върнат!

30

Анонимен

преди 6 години

Време разделноавтор-Антон Дончев

29

Куку

преди 6 години

Полицаите като не щат да разкарат каруците от София сега ще ходят да израждат кончета. Язък за 100 млн. С тях можеше ветеринари да назначат

28

Анонимен

преди 6 години

а и тези към конете ги влече, но към селското стопанство никак, ако са читави вместо да обикалят градовете с каруци, ще орат ниви с тези коне и ще гледат и други животни, но не.. по добре да рови из кофите пък и нещо друго "оставено" ако си наберат още по добре.

27

Анонимен

преди 6 години

щях да напиша щега за цената на квадратен метър жилище специално в Гео Милев, но гледам, че са ме изпреварили. А цената на квадратен метър обор да не би да е по висока от тази за жилище, че няма къде да раждат кобилите. Логично е поне 3000 евро да струва квадрат обор/конюшна, каквото има в "елитните" квартали.

26

Анонимен

преди 6 години

A лажливите брокери надуват цените на имотите,престижни,коминикативни,дран.дран. . .

25

Хм

преди 6 години

За раждане на ци****ска кобила-две патрулки!За нападение и убийство на бабичка от тия същите-никаква реакция....Ясно какво е бъдещето!

24

преди 6 години

евроценности ... ко да прайш :)

23

anansar

преди 6 години

"второ каруца"? Туй ромиту гаржовно шчи знайш...

22

Ф.С.В.

преди 6 години

Като прочетох кобила ражда на улицата -и това -"Гео Милев"- помислих че става въпрос за някое градче в Северна България- А то ставало въпрос за столицата ? ахахха За какво Европредседателство говорите бре? За какви посредници между Европа и Третият Свят бре ?? За какъв Шенген -като всеки си минава през Терминал 2 Както си иска! Че вие перфораторите в автобусите ще махнете 2020г -! АЛО огледайте се къде сте (сме) Вижте лъвът Асен кожа и кости - вижте 100 коня как умират! Жестокост и ТЪПОТА в БГ!

21

Анонимен

преди 6 години

Стига вече бе!!!! Сутринта един друг питек е обрекъл на гладна смърт конете си в планината, сега и тия и.зроди!

20

Анонимен

преди 6 години

Не е ли забранено да се разкарват каруци и з София?