143

Анонимен

преди 6 години

Не е теракт, а жервоприношение. Четете!

142

Анонимен

преди 6 години

Терористи да го бяха организирали това, нямаше да причинят толкова жертви, колкото престъпната алчност и простотия на руските чиновници.

141

123

преди 6 години

До до 127Мисля че трябва да те намеря и да ту обясня лично. Ще ти го нарисувам даже.

140

Луд без книшка

преди 6 години

Лека им пръст бог да ги прости

139

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 144Ама разбира се ...

138

Анонимен

преди 6 години

До антизападопоклонникИ да е терористичен акт, Русия не може да признае открито, защото народа ще се вдигне на война. Но със сигурност и да не признаят няма да останат длъжни.

137

антизападопоклонник

преди 6 години

Отвсякъде мирише на терористичен акт- противопожарната система не се е задействала, вратите били заключени(блокирали), аварийните изходи също! Въпроса е дали руските власти ще се решат да признаят това събитие за терористичен акт, по-малко от седмица след преизбирането на Путин! Руския елит(олигарсите), включително и тези от обкръжението на Путин едва ли ще ги впечатли много тази трагедия! Техните деца са на сигурно, извън Русия, в благополучни западни държави!

136

Анонимен

преди 6 години

Аварийна система - спряна Противопожарна система - спрянаОсветление - спряноАварийни изходи - блокирани или заключениТова не е инцидент, това е тероризъм.

135

мазепа

преди 6 години

ППО не работила, вратите не се отваряли, асансьорите спрели, покривът се срутил, пожарната не могла да дойде навреме. За всичко това е виновна местната власт. Но губернаторът благодарил на Путин, че последният проявил загриженост и дал напътствия, обаждайки се по телефона.

134

OMG_Lucker

преди 6 години

Ужасна трагедия. Бог да ги прости горките.

133

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 135Какъв "собствеННик на магазин" те гони бре, човече???Казват, че собственикът бил член на Единна Русия.Верно ли?Или...вече НЕ Е?

132

Някой

преди 6 години

Не се връзвайте на средствата за масова дезинформация. Имало е няколко кинозали с деца, 4 автобуса, ТЦ е бил пълен. На клипа димът се разпространи за 15 сек! Прилича на врив, не може пожар толкова бързо да настъпи! Пожарникарите са свършили чувалите да изнасят трупове. Говори се за близо 400 жертви из всички руски форуми, 70% от тях деца. Имаше Ютуб канал с хакната пожарникарска честота. В коментарите за 2 сек.се триеха политически неугодните - дори само с името на Путин. Свобода на словото!

131

Анонимен

преди 6 години

За съжаление и изчезналите са загинали, до момента жертвите са 64.

130

Анонимен

преди 6 години

Защо не пишете, че собственника на магазина ще дари по 3 милиона рубли или 83000 лева на роднините на всяка от жертвите. Жертвите от Лим и Индиго от фирмите получиха ли пари? Така че антируската пропаганда да отчете и тоя факт.

129

Анонимен

преди 6 години

Статията банда за фалшиви завещания е от днес а не от вчера и вътре общински чиновници - абе тва не са ли на герб кадрите. Май тука е окей всичко.

128

Анонимен

преди 6 години

Каквато и новина да е от медията и от щатните ***, веднага ще се извърти на антируска основа. Абе толкова ли плащат, цццц отде тоя зор.

127

Анонимен

преди 6 години

Гледам троловете тука правят аналогия със Сирия. Руснаците може и погрешка да са отнели живота на някое дете, ама това е практика за джихадистите, - те са толкова смели борци за Аллаха, че се крият зад майки и деца, а не се бият в открит бой. Мохамед пък е бил един педофил, днес така се наричат тези ,които се женят за малолетни момиченца. ПЕДОФИЛИ.

126

Не!

преди 6 години

Да почиват в мир горките дечица :(((( Дано причините за трагедията се изяснят и този ужас не се повтори никога....

125

Анонимен

преди 6 години

Като пишете за манталитета на руската нация, кажете какъв е манталитета на българската, сравнен с този на руската? НЕБЛАГОДАРНОСТ, ПОДЛОСТ, ПРОСТОТИЯ, ГАНЬОВЩИНА, ПОДЛИЗУРСТВО, СЛАГАЧЕСТВО, РУШВЕТЧИЙСТВО, ИБРИКЧИЙСТВО, НАЦИОНАЛЕН НИХИЛИЗЪМ, МЪРЗЕЛ, ПИЯНСТВО, ОТРИЧАНЕ НА ОТЯВЛЕНИ ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТИ, ТОВА ЛИ Е ВАШИЯ МАНТАЛИТЕТ НА АНТИРУСКИТЕ ***? не на цялата българска нация

124

до 127

преди 6 години

Защо обръщаш монетата нещастнико! Нали до сега говореше за руска простотия и безхаберие. Мразейки всичко руско едновременно "страдаш" за децата! Двуличник!