33

Един турчин

преди 6 години

На Турция й е нужен нов Ататюрк.За съжаление не го виждам в лицето на Ердоган.Младите,интелигентни хора не го искат,но не могат да го свалят от власт.Вижте какво направи Ердоган с цвета на нацията-журналисти,учители,адвокати,лекари...неудобните са вкарани в затвора.Демокрацията и свободата на словото се оказаха лъжа!Новият свят се окажа лъжа!Нищо не може да оправдае слепотата на един свят!Хората по цял свят трябва да осъзнаят скритата си мисия:а именно-да унищожават всяка тиранична власт!

32

ГОРД ЧИСТ БЪЛГАРИН

преди 6 години

Прабългарите са тюркски род ,но при прибиваването сред славяните ,които са приети от Византия след приема на християнството-около 600 хиляди променят езика си и се оформя сегашния български.Само Гагаузите(Гюок оузите)-старите българи продължават да говорят на прабългарския тюркски език. В старите български територии в Азия все оше се говори на гагаузки.

31

Анонимен

преди 6 години

Да живее България да живее Турция нека да се обединят обединението прави силата

30

Анонимен

преди 6 години

Най *** нещо ,което бях чел досега !А това че религията била една е най глупавото ,това може да го каже само *** човек !

29

ТОТО

преди 6 години

До Анонимен 26Не говори глупости, 3-ти март винаги се е празнувал, винаги!Е, ако си турчин, може и да не си го празнувал никога, кой знае, не че държа да зная.По-скоро се чудя защо точно имаш БГ паспорт?!

28

Мен

преди 6 години

Ако се направи референдумв Турция "за или против членството на Турция в ЕС", резултатите ще са 80% против..Турците освен възможността от безвизовото пътуване, не намират ЕС за полужително.ЕС е добре за Франция и Германия, останалото е наг.зен пълнеж...До колкото до нивото на Турция в момента,ако някой скоро е пресичал страната(дори и в Анадола) знае за каква инфраструктура става на въпрос.Ние тук 30 години строим 1 магистрала, а за тунела под Шипка само сънуваме,докато там се строи и изгражда..

27

+++

преди 6 години

...."Членството на Турция в ЕС ще стане, ама като цъфнат налъмите на султана"....Докторът е много прав!!!

26

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен3 март беше официален празник, но не национален. 9 юни е твоя измислица и никой не го празнува.

25

Анонимен

преди 6 години

До ТОТО 12До преди няколко години никой в Бг не празнуваше 3 март. Празнуваха 9 юни и 9 септември.

24

Анонимен

преди 6 години

Даа са маха!!!

23

Анонимен

преди 6 години

Парите на всички чл ,ен .ки давани чрез заеми от международният валутен фонд и световната банка ( само те са упълномощени да дават) се влагат в социални помощи чрез дебитни карти на бежанци .Страните се поощряват отделно с пари да приемат бежанци. Всички средства по бежанците са от връщани лихви по кредити от страни в ЕС .Повтаря се врътката Лемън брадърс , САМО ЧЕ С ХОРА ,ВМЕСТО С КЪЩИ!

22

***

преди 6 години

До До 20Мега точен пич си браво направо да та праим принц..

21

Анонимен

преди 6 години

Кюрдският въпрос стана голям проблем на Европа, а Турция нападна Сирия и Ирак и постави искания за български и гръцки територии.

20

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

"Когато няма любов, всичко е за пари !"То и на Околовръстното е така. Само не разбрахне кой ще е в ролята на труженичката ...Май Европа ..А, България стана сводника ...

19

Историк

преди 6 години

До 1Прабългарите са тюркски род ,но при прибиваването сред славяните ,които са приети от Византия след приема на християнството-около 600 хиляди променят езика си и се оформя сегашния български.Само Гагаузите(Гюок оузите)-старите българи продължават да говорят на прабългарския тюркски език.В старите български територии в Азия все оше се говори на гагаузки.

18

Попа

преди 6 години

До ТОТО, 2 от второ теглене хахаДа да, толкова са клани че са изчезнали.. хахаЯ да обясниш какво е станало с траките след като хан Аспарух е дошъл? Защо не е останало нищо от тях, дори писменост? Възможно ли е да е заради това че сте ги затрили до корен?

17

Анонимен

преди 6 години

Цял ден чакам някоя клюкина за срещата и какво получихме? Мнението на някакъв мохамеданин писател-лекар хахаха!

16

Doni

преди 6 години

За какво и е на Турция да влиза в ЕС. На ЕС и трябва евтини работници като нас. Ердоган е голям политик и знае че европейците са двуличници.

15

Анонимен

преди 6 години

Някой беше казал, че за каквото и да ти говорят става въпрос за пари. А, друг беше казал, че любовта са я измислили комунистите за да таковат безплатно...Такива ми ти работи.

14

гражданин

преди 6 години

До АнонименА, бе готин, какъв комунизъм те тресе...По времето на комунизма турците от турция (не нашите) са си напълвали гащурите, когато военните са започвали маневри по южната граница ... Има ли сме ясна политика, а не "алъш-вериш", имали сме фабрики, селскостопанска продукция, и не ни пукало какво си искал някой си турски диктатор.... Така, че комунизмът е СЕГА!!!!!!