12

Анонимен

преди 6 години

Направо 1 месец общественополезен труд за нагло хулиганство, за всички с такива провинения.

11

Анонимен

преди 6 години

Само ако може да се добави в наредбата и по 10 точки за наглите "ватмани" и спиращите по диагонал пред колоната също !

10

Се тая

преди 6 години

Тая наредба за точките прилага ли се изобщо. И спрете да се хвалите с наложени наказания, написани актове и т.н. Похвалете се като съберете нещо ...

9

Анонимен

преди 6 години

Шофираш в насрещното - взимат ти книжката и ти дават жълта.

8

Анонимен

преди 6 години

Снимайте бе хора, снимайте. Вече може и по интернет да се пращат видеата. Като на някой джигит му пратим 10 клипа в насрещното по 200 лева всяко - нека пак да се прави на нагла мутра другия път и да се мисли за безсмъртен. На сайта на КАТ има място за видеа.

7

до 7

преди 6 години

КАТ си работят с ЧСИ отдавна.

6

....

преди 6 години

Като не искат да плащат глоби, КАТ да си ги пращат на ЧСИ. Там за глоба 60-70 лв плащат 200 лв отделено на ЧСИ, и така за всяка глоба няколко пъти като ти бръкне в джоба се оправят нещата. ЧСИ като запорира доходите евентуално започваш да се замисляш дали да караш с 100 града примерно, или да караш в насрещното, че да не те глобят. Карайте както трябва и няма да имате поздравителни картички от КАТ.

5

123

преди 6 години

Ами нека. Писна ми от разни самоубийци дето карат по същите пътища като мене.

4

Анонимен

преди 6 години

Трябва наказанията записани в закона да се прилагат винаги, а не да се увеличава размера на наказанията. Това е разликата между България и нормалните държави.

3

КАТ да се закрие

преди 6 години

Поредната катаджийска изцепка, която няма да доведе до нещо по-добро. Умните хора отдавна са гоказали, а в Западна Европа го прилагат отдавна - Ефектвиността от наказанията се измерва с тяхната неизбежност като размерът на наказанията е несъществен. В България от 28 години увеличават размера на наказанията и нарушенията се увелчиават, което е и очаквания резултат.

2

Сп??нс

преди 6 години

Единственото решение е отнемане на МПС-то, независимо чия собственост е, защото последните години отнеха много книжки , но хората не слизат от колите.

1

бай иван

преди 6 години

Я кажете колко са глобените за миналата година за шофиране в насрещното ?Щото този закон не е от вчера.