129

Анонимен

преди 6 години

Тоя стига ми е тропал! Кой го иска него в Европа? Западът нямало да му дава акъл. Нито искам да му давам акъл, не ща ни да го чувам, ни да го виждам, ни да му слушам глупостите. Предполагам, че смята че той трябва да дава акъл. По- нагла креатура не съм виждала.

128

Анонимен

преди 6 години

В деня на Тракия човек пристига, поставя условия и тропа с крак!! Имаме ли достойнство? Забравихме унищожаването през 1913г. на българските селища в беломорска Тракия и гибелта на 40 хиляди българи, жестоките кланета над мъже, жени и деца от турските конници и башибозука. Обезбългаряването на тези земи е първият геноцид на 20век. Четете спомените на Л. Милетич за тези зверства и се учете от историята.

127

bluesky1

преди 6 години

Американците и европейците да били кажели нещо на Ердоган, какво бил правил в Африн!!! Е какво могат да му кажат, като те още по-незаконно също са в Сирия. И той ги попита, аджеба какво правят в Сирия...съседи ли са, какви са те, че са там!! Още по-скандално е че американците въоръжават кюрдите, които воюват за отцепване на югоизточна Турция!!! Е това съюзническо поведение ли е!! оставям настрана въпроса е ли или не е справедлива каузата на ПКК. Какво ако Ердо даваше оръжие на ИРА или Баските???

126

bluesky1

преди 6 години

Ердоган не ми е симпитаичен, но е безумно прав. Той е проекция на Реалполитик и не е по-различен в поведението си от западноевропейските политици и американски такива... Той е ***, но и те са такива!!! Ние просто не сме свикнали, с изключение на Русия и Китай може би, някой да се опълчва,а дори и да налага волята си над англосаксонските нагли мутри....Но светът се променя...всичко тече, всичко се променя... Инерцията, алчността, разхищението винаги са водили до упадък на едни и до възход на д

125

Анонимен

преди 6 години

Де да имахме и ние един такъв твърд безкомпромисен и точен политик спрямо запада или поне като Орбан !!

124

Анонимен

преди 6 години

Кой наш политик е произнесъл, че Зпадът няма да му дава акъл?

123

Батко

преди 6 години

Обеща ли ЕС парите? -даДаде ли ги на Турция? - неПрав ли е Ердоган - даМежду другото Турция последните години има една от най-бързо развиващите се икономики - факт!

122

Да не съм лош пророк

преди 6 години

Само да не поиска част от България, че еврогейците на драго сърце ще надупят бат Бойко , а той даже и сам ще си сложа смазката.

121

богомил

преди 6 години

Как само се репчи пред тяхната конференция , а колко време врънка Бойко за тази среща за да изклинчи още пари и обещание за ЕС !

120

Анонимен

преди 6 години

бай Ердо и бат Владо са пичове ,Айде да опита нашия да му затвори устата ,НЕМОЖЕЕЕ .ЗАЩО ЛИ? Ами елементарно е -от нашето момче нищо не зависи ,той е ОБИКНОВЕНО момче по поръчка каквото му кажат Туск и пи яндура Юнкер това прави! Жалка работа, жалка ...Остава се цяла Европа в ръцете на Ердоган той ни изнудва .

119

Анонимен

преди 6 години

Много са смешни българските политици, когато интерпретират събитията. Руският патриарх бил блъскал по масата с юмрук и заплашвал, а всички видяхме от записа, че човекът си държи най-нормално ръцете. Когато обаче Ердоган прави изявления, че Кърджали, Варна и не знам си кой град е турски и откровено държи тон на ЕС, това е част от партньорството. Мисля, че изводите са кристално ясни.

118

А бе

преди 6 години

Голяма работа са ЕС и НАТО-хем не ни дават НИКАКВА защита от агресивна Турция,хем ни забраняват да вземем самостоятелни мерки!Машаала Брюкселски аги!

117

Анонимен

преди 6 години

Ердоган ги вика тези тюф.леци от Брюксел ,на които Бойко се кланя до земята ,за да им каже в очите:-Или давайте 3-те милиарда ,които обещахте ,или ги пускам бежанците от лагерите!3.5 милиона са ,чакайте ги!При Ердоган номерата на тюф.леците не минават.А нашия Бойко го подритват като улично пс.е.Цял живот е бил слуга и му личи от километър.

116

Български Българин

преди 6 години

Турция е могъща държава, но е обградена от враждебни държави. И има вътрешен неразрешен проблем- кюрдите. Главното предназначение на кюрдите е да бъдат лост на Запада и САЩ с който да подкопават властта в Анкара. В случай, че не им танцува по свирката. Ердоган е само бла бла бла. Има и по- могъщи държави в БИ - Израел и Иран например

115

Анонимен

преди 6 години

Не е дипломатично да крещиш срещу душевните граници на Ердоган, щото един път се става министър, а пък патриотът и душата си дава. Не е дипломатично да осъдиш турската агресия в Сирия, щото премиерът ще ти дръпне вицепремиерското столче.Не е лесно да си патриот на власт. Лесно е било на Левски, Ботев и Бенковски под турско ни имоти имали, ни пари са спастрили. С оружие всеки може да се репчи на султана. Дипломация с шербет се прави, власт с темане се пази.

114

Морски

преди 6 години

Ердоган,пускай мигрантите и виж как двуличната Европа ще клекне!Долу ЕС!

113

Анонимен

преди 6 години

Приятеля на Путин, Ердоган е наритан у Варна. Слава на будните български граждани!

112

Факт

преди 6 години

Ердоган по същество е представителна извадка на Турция и показва нейната същност-агресивна и зла!Хората с нормален що годе европейски манталитет там едва ли са повече от 10%!Близко до ума е,че просто Турция трябва да бъде държана извън Европа,на (безопасна)дистанция.Нищо не се е променило за 700 години,ама ходи го разправяй на ония в Брюксел.Те ще се усетят чак когато Ердоги стигне до Виена.....Отново.

111

Мда

преди 6 години

Пълен резил за ЕС!Тая организация удари дъното!Това,че САЩ я командорят може да се приеме-все пак са най-силната страна!Обаче някакъв **** да и налага унизителни условия-това вече е прекалено!Каква сигурност получаваме от ЕС,след като с една дума на Ердоган,Африн може да се повтори в София?Очевидно е,че ЕС не дава АБСОЛЮТНО НИКАКВИ ГАРАНЦИИ,че това няма да стане!За НАТО да не говорим,щото там е още по-зле!Слагат ни в на лъва устата,без да им мигне окото!А ни забраняват да вземем собствени мерки!

110

gen.Nikola Ivanov

преди 6 години

Za sujalenie vsichko koeto napravi Ataturk,tozi glupak razbiva,Sega v momenta Turciq stava nai-loshiq sused,neka da pomisli kak se izkazva I pogledne v blizkoto minalo kakvo se sluchi s Kadafi,Sedam husein....Turcite trqbva nezabavno da go svalqt ot blast.