12

Божил

преди 6 години

Това е резултат от съветското строителство- сградите калпави,ел.инсталациите слаби,всичко претупано и всичко направено за отбиване на номера.

11

Ужас

преди 6 години

Било е нещо ужасно...Много мъка има на този свят ! Нека почиват в мир ! Горките деца и техните роднини! Нищо вече няма да е същото за близките им.

10

русофил

преди 6 години

Очевидно запада е виновен за пожара, а Путин е невинен.

9

ммм

преди 6 години

Не пишете глупости. Още не се знаят причините. Пак го удряте на политика. Как ще коментирате новината от 15.03.2018. Мост се срути във Флорида. Съобщава АП. Инцидентът става дни след откриването на съоръжението.

8

123

преди 6 години

Жалко за хората, като знаем обаче как всичко в русия е почти като у нас. У нас поне пожарните експерти гледат да си свършат работата. Та да си вържат гащите. Беззаконието до това води, така като гледам, уж всичко е било наред, пък сградата паднала и хората умрели. После някои ще ми я дават тая държава за пример. Пример за какво, за пълна щета ли?!

7

д

преди 6 години

В България между другото, поне правилата по пожарна безопасност при новите (или ремонтираните)строежи с обществено ползване като цяло се спазват, такива са ми наблюденията в различни общини. Дори обектът да е взет по втория начин, като цяло пожарникарите идват на обекта, гледат и каквото кажат се изпълнява. Не толкова добре стои въпросът със санирането, строителите често забравят противопожарните ивици от вата по фасадите , или ги дюбелират не с метални, а с пластмасови дюбели.

6

Анонимен

преди 6 години

Санкциите са виновни...и Америка !

5

Анонимен

преди 6 години

ако беше в България, коментарите щяха да са "това само в Бг го има", "скаппана държава" и т.н.....ето, че в Русия горят хора, в Маями скоро падна чисто нов мост.....светът е такъв, не държавата ни!!!!

4

Анонимен

преди 6 години

В Сирия загинаха десетки пъти повече руснаци, но Кремъл мълчи !Бог да прости невинните жертви на руския Гулаг !

3

Анонимен

преди 6 години

Еха, каква хранилка за русофобите.Так держать, товарищ. Какво значи тук някаква си личност, бабы народят, по-лошото е, че се изложихме, нали така?

2

П.Петров

преди 6 години

Корупцията до такива трагични събития води!

1

Анонимен

преди 6 години

Еха, каква хранилка за русофобите.