110

пенко

преди 6 години

В региона само кюрдите се "вързаха" със САЩ . Не ги обвинявам,вероятно не са имали други оферти ,обаче , дадоха оправдание на щатНите да правят военни бази -където не им е работа !!! Москва се ядоса и в резултат ще ги изолира ! Йордания също се прави на "топче американче" ! Какво ли ще решат доларовите евреи и шекелмекелите ????

109

Анонимен

преди 6 години

Естествен е новият Балкански съюз срещу тоя сатрапин и победата ще е за нас. Но той се мисли за велик ако отвлече две гръцки войничета или пък говори ала Хитлер агресивно.

108

Анонимен

преди 6 години

Ердоган допуска грешка след грешка и скоро ще бъде като Кадафи и Садам, свален от собствения си народ.

107

краставици и домати

преди 6 години

щом Масква е съгласна да пристъпя мятайки "маслини"

106

Анонимен

преди 6 години

До еваллаАз съм учил Българска история и знам това ,че което пишишеше в учебниците беше лъжа и комунистическа история.Доколкото за 500 те години помислете малко логично и ще се уверите сами , че не имало никакво клане и никакви изтезание към Българския народ а ако Османлиите мислеха като западно европейците сега нямаше да има България. Тогава България е била навярно под милионно население и нямаше да има жив българин ако бяха отвели хубавите Българки в Диярбакъра .На вашето внимание

105

До116

преди 6 години

Ти видя ли ги да нахлуват? Ти като си много умен, снимка направи ли им?

104

Анонимен

преди 6 години

До Не разбирам"Кой и защо пуска този боленмозък в Сирия. С взлом ли влиза? Кой нахълтва така в Турция,че и война води?"Kлаузите на Лозанския договор го позволяват. И какво ти пречи, че е влезнал? Нали не е влезнал при теб? Какво ти пука? Влезнал е в нечия къща, където живеят негови деца, за да измете ***, понеже стопанинът на къщата не се сеща сам да я свърши тая работа или не може да я свърши. Против си, че някой се бори с терористи ли?

103

Не разбирам

преди 6 години

Кой и защо пуска този боленмозък в Сирия. С взлом ли влиза? Кой нахълтва така в Турция,че и война води?

102

Анонимен

преди 6 години

"Грешиш, башибузуците са с помашко потекло, а не турско."Башибозук е нередовна армия в Османската империя. Но по време на война, тя е длъжна да се подчинява на редовната армия. Когато няма война, действат самостоятелни дружинки.Няма аналогична дума в българския език, за конкретен превод на думата "башибозук". Най-близко се превежда до нещо като "опълченец" и "партизанин", "хайдутин". Може да бъде всеки. Както хора с пoмaшко потекло, така и с турско, а дори и българи, стига да са надеждни.

101

Анонимен

преди 6 години

Maслиновата клонка НЕ идва от християнската религия!

100

Анонимен

преди 6 години

Утре, 26.03. в 18 ч. пред Минитерския съвет ще има протест срещу посещението на Едоган!...Ако дават по 20 лева и аз ще дойда. Кюрдин съм.

99

Анонимен

преди 6 години

И защо използват за име "маслинова клонка", което идва от християнската религия?.Идва още от римляните много преди християнската зараза ама ти от къде да знаеш като не четеш, а само слушаш молитви. Сигурен съм, че и Библията не си чело.

98

Анонимен

преди 6 години

Единственото решение срещу лудостта на Ердоган е обединение на балканските държави и народи срещу политиката му на изграждане на Велика Турция. Историята е показала,че когато успеем да надмогнем собствените си национализми-успяваме.Когато се борим поединично,ни бият поединично.Гърция има куража да заяви,че въоръжените и сили ще пазят териториалната и цялост,а ние мълчим.

97

Анонимен

преди 6 години

Не греша.В Батак са помаци,но башибозук е действал не само в Батак и не само по време на Априлското въстание.Башибузукът се формира принципно от мюсюлманското население, независимо дали е помашко или турско.

96

Анонимен

преди 6 години

За какво да го превзема Ерд.Кърджали .Той си е турски защото е пълно с турци.

95

Анонимен

преди 6 години

А на Кърджали след това ли му идва реда?

94

до 100

преди 6 години

Грешиш, башибузуците са с помашко потекло, а не турско. За пример давам клането в Батак, в тази част на Родопите няма турци, а помаци.

93

Анонимен

преди 6 години

Утре, 26.03. в 18 ч. пред Минитерския съвет ще има протест срещу посещението на Едоган!

92

Провокиращ

преди 6 години

Следващата цел е ясна, а по-следващата...?Да напомя само, че доктрината на НАТО е да не се намесва при конфликт между две държави-членки на алианса.

91

До 100

преди 6 години

Божо има среден ръст,забележителна дупара,очертани цици,внушителен корем,мавритански тен и неславянски черти.Е,не всички в БГ сме такива..