9

Анонимен

преди 6 години

200 евро за двупосочен билет до Любляна е ниска цена?... хм...

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - Словения първа се отдели от Милошевич1990г.Словенците са практичен народ. Бързи и умни. Спряха водата на сръбските казарми в Словения и ги завардиха от всякъде. Ония клекнаха много бързо и мина без пуцане!

7

Анонимен

преди 6 години

Словения първа се отдели от Милошевич1990г.

6

!!

преди 6 години

ЗАЩО ДА ПЪТУВАТЕ ДО СЛОВЕНИЯ ТОЛКОВА СКЪПО, КАТО МОЖЕТЕ ДА ОБИКОЛИТЕ ПОЧТИ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ В ЕВРОПА ЗА 15-30 ЕВРО ДВУПОСОЧНО БЕЗ ПРОБЛЕМ! РАЗРОВЕТЕ СЕ МАЛКО, ИМА УНИКАЛНО ЕВТИНИ БИЛЕТИ, ВСЕКИ ДЕН! ПОЛЗВАЙТЕ И SKYSCANNER

5

ЦРУ

преди 6 години

Най-богатата от ист.блок .....мин. ПЕНСИЯ....не заплата е 1000?....ЗАЩОТО Тръмп е зет там !

4

Анонимен

преди 6 години

За нас трябва ,да е чест ,че президента на най-развитата източноевропейска държава е на посещение в София,още повече ,президента Борут Похор има смелост ,да покани и посрещне миналото лято Владимир Путин!Нашия президент ,трябваше лично на летището ,да чака пристигането на самолета на г-нПохор!

3

Бг

преди 6 години

Страхотна страна, чиста и приветлива, доста *** има и там, но то в този край сме така. Иначе Словения е най-богатата страна от източният блок

2

Анонимен

преди 6 години

Тази година адриатическо море ще се напълни с туристи от БГ. Гърците ще отпаднат като дестинация с тези измислени по 1 500 евро глоби които незнайно как са ги приложили в тарифите си. За словения не ни трябват визи така че няма проблем да се ходи без ограничение. Проблема е в билетите за самолетите. Не всеки може да си позволи 100 или 200 евро за билет. Това е една заплата на бедният българин. Затова само по богатите Онези 10 % които са с високи заплати ще могат да летят бедни ми Българино.

1

:)

преди 6 години

super!