79

Анонимен

преди 6 години

Защото само джендърски училища могат да дават образование, а нормалните са за закриване.

78

>>>>

преди 6 години

До Анонимен 70Така бе и с 8-*** гимназия, заради кретенката Ганка Лазарова - направи така, че за 2-3 год., да няма 8-12 клас. Когато заставаше пред учениците - я освиркваха. Ама нейсе - учениците от 12 клас я опердашиха(поне така се говореше) на изпроводяк.

77

Анонимен

преди 6 години

Това е по нареждане на ЦРУ , не може да бъдете по добри програмисти от американците... кви сте вие .. САЩ изключителна нация

76

Анонимен

преди 6 години

Когато затриваха НПМГ, ТУЕС се смееха...

75

Анонимен

преди 6 години

Завърших езикова гимназия , бях на Еразмус 4-ти семестър в KIT Германия топ-100 технически университет , мислех се голямата работа , защото в KIT беше много трудно успях да заверя и да си взема изпитите . В 3 курс започнах работа , с колеги току що завършили средно в ТУЕС - първи семестър в ТУ и СУ.. Тези деца бяха по-добри от мен ..

74

туесар

преди 6 години

До руски тролУчиме и руски, споко

73

Един от Северозапада

преди 6 години

Да, Разбирачев е прав. На запада му трябват учени хора. Трябват му хора, що годе да четат, и да работят. Колониалната администрация ще си я обучат сами.

72

Анонимен

преди 6 години

В основата на всичко седи една коза от МОН - милена дамянова.

71

Анонимен

преди 6 години

Само в Русия има подобни училища лицеи след 7-8 клас към най вече към техническите университети , МГУ също има математическо училище.. В Англия колежите към Кембридж са 11-12 клас.Това е причината Русия с малък човешки ресурс , с малък бюджет все още се държи на крака във военната област , космическата индустрия и атомната енергетика

70

Анонимен

преди 6 години

Преди години работех в едно експериментално училище - 151 СОУПИ. Тогава директор беше Юри Анджекарски. Беше създал уникален, но работещ модел. Вярвах, че в бъдеще така ще работят всички училища в България. Е, познайте - затриха го. В момента училището е най-обикновено квартално училище и се поддържа благодарение на огромния брой деца в начален курс. Закриха Механотехникума, за да вземат сградата. Вече техникуми няма. Само гимназии.

69

Анонимен

преди 6 години

Сега му е дошло времето , американското и германското посолство да наредят на ГЕРБ да затрие ТУЕС и ИТ сектора.. Тези деца от ТУЕС са по-добри от студентите на ТУ-Мюнхен , За МИТ и Харвард защото не съм виждал такъв студент.

68

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 67Какво говриш бе. Точно по времето на ГЕРБ, ИТ сектора достигна съвременното си ниво.

67

Анонимен

преди 6 години

Бойко Борисов и ГЕРБ затриват ИТ сектора , бизнес за 4 милиарда , даващ най-високите заплати..

66

Анонимен

преди 6 години

ТУЕС са най-добрите , няма MIT, KIT, ТУ-Мюнхен..

65

А оюе...

преди 6 години

До До 44И изучават "Тезисите" на другаря Живков.

64

Анонимен

преди 6 години

Тази статия е едностранчива. Тя не представя мотивите на МОН за да се види какво точно става. Струва ми се че е написана да даде възможност на хейтърите да плюят по българското образование и ИТ сектора които са доказан успех в и извън България. Чудя се кой има интерес постояннно да се унижава българина и подронва българското самосъзнание.

63

Земеделец

преди 6 години

аз па вземам 10000 на месец *** се от яд програмерчета!

62

руски трол

преди 6 години

Аз викам тез училища да се затворят. Представяте ли си? В тях ги учат на английски вместо на руски.

61

Анонимен

преди 6 години

Педагозите на нищо не могат да научат децата защото никога не са работили нито като инженери , нито като програмисти.. Директори на механотехникумите са жени , които не са могли да се реализират като инженери , а при програмистите , разликата между заплатите на учителя и софтуерния инженер е 3-4 пъти.,. За да дадеш на учениците трябва да имаш нещо в главата .. А педагозите в главата нямат нищо... Те само 2г. учат предмета и 2г. педагогика.. И изпитите за педагозите и материала е по-лек.

60

Умник

преди 6 години

Това ми мирише на манипулация. Не знам някой да се кани да променя каквото й да е в това училище, а освен това в сряда следобед ще има среща в МОН, на която сигурно ще се изяснят нещата, така че спете спокойно - ИТ специалисти е имало и все повече ще има.