45

Анонимен

преди 6 години

Преди години в Словения министърката на вътрешните работи бе уволнена след секс скандал с ротвайлери - нейният "приятел" ги изнасилвал.Демонокрация знаиш.

44

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 37Не лъжи. Този "родолюбецът", прекарал живота си в "Америка", не е "тичал в парка", а незнайно защо е отишъл в обраслото с храсталаци място зад блока (съседи разказваха, че често дразнел кучетата, кучетата познават злите, лоши хора) и там са го нападнали. Вероятно пак непредпазливо ги е дразнел. Жалко, човек е, но макар и много стар, е трябвало да се пази, а не да ходи по безлюдни места.

43

Анонимен

преди 6 години

До 6574Защото сме България!!! Малограмотност и злоба към всичко, което не сме ние, ни тресе до разпадане! Никъде няма такава "юнашка" злоба към животните, дори към тези, които ни хранят. Просто сме пр ости, про стаци и невежи. Колкото си по-*** си по-безжалостен към животните, и НЕЧОВЕК. Никога няма да забравя снимка на която преди 15-на години служител на общината, буквално като горила, с ***.отски израз на лицето, убиваше с ЛОПАТА молещо му се кутре. Дано го е стигнала съдбата този ***.

42

Анонимен

преди 6 години

До ЗоологУбит животномразец - спасено общество на нормаллни хора!

41

Анонимен

преди 6 години

Трябват едни големи глоби за кучета без каишки и се.рящи навсякъде. Кучкарите да плащат данъци и да си събират нечистотиите след питомците си.

40

dreb

преди 6 години

Направо и собствениците да приспиват... Ако си пусне кучето свободно да се разхожда на непозволено място, приспиване! Ако не почиства след него, приспиване! Аман от кучета и кучкари!

39

НЛО

преди 6 години

А виждали ли сте,стопани да си изхвърлят кучетата,и други дом.любимци,като им писнат на улицата?А за бяс,се слагат инжекции ,ако се знае със сигурност,че животното е болно!Пак,неправилно свършена работа!

38

Анонимен

преди 6 години

Само инжекции срещу тетанус ?Ами против бяс ?И стига вече с тези бездомни/безпризорни кучета по улиците. Трябва де се отстрелват.България е ли циволизована държава или ориент.Там, където живея, НИКОГА, НИКОГА не съм виждала кучета да се разхождат свободно по улицте, това е НЕМИСЛИМО

37

6574

преди 6 години

До Плъхозащитник А защо сте сигурни, че това което пишат журналистите е истина? И защо вместо да го упоят и приберат в приют го убиват?

36

Зоолог

преди 6 години

Сега задължителбно трябва да започнат да приспиват и собствениците на такива животни!Само тогава ще има ефект. Убит кучераст - спасено общество!

35

Анонимен

преди 6 години

За добре дошъл в България ,винаги трябва да да се напомня ,за онзи Пенсиониран професор ,който се прибра от Америка и тичайки в парка ,беше нападнат и убит от кучета !Факт !

34

да

преди 6 години

деца започнали да си "играят" със случайно срещнат ротвайлер:))))))))пълни глупости..някога да сте виждали ненормалник,който тръгва да си играе с такова куче след като го види ?????това ли измислихте..що не се пробвате вие да си играете с първия срещнат ротвайлер да видите какво ще стане ????без каишка ..такива породи наистина не трябва да се приспиват-трябва да се застрелват

33

Анонимен

преди 6 години

До Плъхозащитник Приятел, а какво ще кажеш за случая в Асеновград, където вързан с къс синджир питбул уби пуснато на свобода 3 годишно ***?! Пак ли вързаното с еднометров синджир куче-пазач е виновно, че *** е навлязло в територията му /кучетата са хищници, които самоотвержено си защитават територията, затова хората често ги използват, за да им пазят имотите/ и е започнало да го дразни? Ротвайлерът е трябвало да се упои, а не да се убива, защото след като *** са успели да се обадят

32

чичо

преди 6 години

Ако кучето не е чипирано и няма други идентификатори,незнам как ще открият собственика.То е било без каишка.

31

Анонимен

преди 6 години

До даПроблемът не е в кучетата, а хората населяващи България! Във всички държави в ЕС има кучета, но само България управляващият ни помиярски "елит" не знае колко точно кучета има в страната, на кого са и кой носи отговорност за тях. За съжаление ние българите сме най-големите мърлячи и простаци в ЕС, затова и живеем в най-долнопробната европейска държава.

30

prostnaroddolnadarja

преди 6 години

Проблемът е точно в долнопробната българска държава!

29

Анонимен

преди 6 години

Писна ми от кучета и кучкари.

28

никой

преди 6 години

представям си и играта на тия джендърчета каква.нали ги гледам какви са ***.те и от игра не разбират.

27

Анонимен

преди 6 години

Затвор за ***, които си разхождат пом иярите без намордник и каишка!!!

26

Анонимен

преди 6 години

А бай ти *** разбира се веднага обвинява псето, ах това псе, този куч. Той е виновен за всичко, ще ака навънка и ще хапе движещи се обекти. Прoст материал и това е...