61

Анонимен

преди 6 години

Така , може би ще де стреснат състизателите по улиците , и магиснралите....

60

Анонимен

преди 6 години

Браво, ами тук, кога?

59

Спиро

преди 6 години

До hal haberПърво се връща лихвата и после главницата

58

Snorky

преди 6 години

Ако тука стане това вулгаристанските наркоман-пушачи ще обясняват надълго и нашироко за "рекетьорската" държава вместо да спазват правилата...

57

www

преди 6 години

До Реалист100% съгласен!!!Без никакви уговорки, това е реалността!Е, аз знаех, че и в Гърция е така. Жалкото е, че и тук е така.

56

redordead

преди 6 години

За корупция по високите етажи на властта в Гърция сигурно има, но няма никакъв вариант да бутнеш нещо на ченге и да се отървеш - дори направо влизаш в затвор. Полицаите взимат доста високи заплати там и няма за 50 евро да си рискуват целият живот...А иначе, не нарушаваш правилата и никой няма да те рекетира...

55

само така!

преди 6 години

браво на гръцките власти!Кога и у нас ще шамарят така безхаберните наглеци!

54

hal haber

преди 6 години

До Димитракис кредитите са върнати отдавна, сега плащат огромните лихви за световните рекетьори... нещо като бързите кредити в Бъулгария, но на държавно ниво.

53

Мигрант

преди 6 години

България е на първо място по птп-та , а не Румъния както сте го написали ... Румъния и Гърция са на светлинни години от БГ , а в Сърбия отскоро дават 900 евро за новородено ;) Да си знаете !

52

Анонимен

преди 6 години

И кой е този, заритал за малакистан? Те там само великите софиянци ходят. А за 1500 евро мога да има го извадя да се снимат с моя.

51

Анонимен

преди 6 години

до УФталмологНе съм пушач и карам по правилата. Но съм сигурен, че малаките имат поне 30-40 други дивотии, с които да гепнат нищо неподозиращия примерен гражданин. Или трябва всеки турист да се движи с адвокат из каменистата им пустиня?

50

Реалист

преди 6 години

Има едни държави, в които правилата не се спазват. Там обикновено непрекъснато вдигат наказанията, вкл. и глобите и правилата още повече не се спазват, което е напълно логично. Така е в България, но не знаех, че и в Гърция е така. То българите това няма да ни засегне, българите стриктно спазваме правилата, когато шофираме в чужбина.

49

УФталмолог

преди 6 години

До Анонимен 41От този "рекет" е изключително лено да се измъкнеш - не пушиш в колата, когато возиш дете, не караш пиян и не минаваш на червено. Имаме и затруднения да разберем защо?

48

Супер

преди 6 години

Но като знам че в Гърция законите се спазват по малко и от в България ми се струва че и техните политици каро нашите правят закони само за да се намират на работа.. Пример: в Гърция доколкото знам има пълна забрана за пушене но тя не се спазва включително и в моловете..., и то не на псевдо тераса а във вътрешно затворено помещение ..!

47

м даа

преди 6 години

Хващате си автобусчето и не се занимавате с коли и дивотии.

46

Ростислав

преди 6 години

Гледам снимката и виждам доста "аварирали" коли в аварийната лента. Дори и да не бях видял и един регистрационен номер пак щях да позная в коя държава е правена.

45

Dimo

преди 6 години

Що за *** ще пуши в колата докато вози детето си в нея?!

44

Анонимен

преди 6 години

"Щом за теб законите на една държава са рекет значи си пълен...... Ама иначе си с претенции за нещо повече,нали така?"Ти природно неостър ли си или се е получило след удара с лопата от баща ти?Въобще чете ли написаното? Оспорвам РАЗМЕРА. Не закона, чукча. Или дай направо разстрел на място, ако някой се изплюе на земята. Един от основните принципи в правото е санкция съответна на провинението. В случая размера е пълен абсурд. Единствено ще доведе до корупция.

43

Анонимен

преди 6 години

А в България кога?

42

jendos

преди 6 години

Забрани, глоби , данъци, санкции......Да Живей Демокрацията !!!