22

Jas

преди 6 години

Сериозно? Низкият брой имигранти лишавал Япония от динамика? Горките японци! Каква височайша глупост. От друга страна, вярно е, лишава Япония от динамиката на ислямските атентати в името на аллаха и неговия пророк, но...японците ще минат добре и без такава динамика. Точно затова са едно от най-стабилните общества с най-низка престъпност в света. А че на Сорос, слугите и гъзолизачите му това не им харесва е друг въпрос.

21

Анонимен

преди 6 години

Когато отидеш да работиш по договор в Япония за 2-3 години, ти не си мигрант, а партньор.Обикновено това са научни работници, от които се изцеждат всичките идеи, които после се реализират като японски патенти.Мигрантите идват да поживеят на помощи 20-30-40 години, пък после каквото Аллах дал.Как ще ги искат. И ние не ги искаме.Искаме японски партньори и инвеститори!

20

никой

преди 6 години

не иска кафеникави чужденци. Освен меркелица. На наш гръб.

19

Нихон Джин

преди 6 години

Японците са си японци. Плачете на вашите гробища, не на чуждите.

18

Анонимен

преди 6 години

Японските мъже са силно против мъжете - чужденци, защото има една тенденция японките да предпочитат чужденци. Мъжете им са с отношение към жените, подобно нба това в саудитска арабия. Но по - меко. Особено мъжете от славянските народи са силно предпочитани от японките. Защото славянските народи винаги са смятали жените за равноправни партньори в живота, за разлика от западните общества.

17

Факт!

преди 6 години

И за кво са им на Япония много хора та те са един малък остров и са над 120 милиона Германия е 80 а Франция с най-голямата територия в Европа ако не включваме Русия е с 67 милиона от които едно 10 милиона араби и не.ри.Въпреки мигрантите в Германия има огромна липса на кадри сиреч арабите и другите висят на помощи и не работят.Роботите поне не искат помощи.А и в Япония като цяло са най-дълголетните хора на планетата!

16

У Нас крадат яко

преди 6 години

Горанов реве че нещо с фондовете не било в ред.Престъпника участва в ограбването на десетки милиарди от народа и прането им през нагло корупционни обектчета по оперативни програмки.КАкто вече знаят и полицаите предстъпниците на власт не могат да крадат милиарди от пенсии,заплати и помощи за раждане и отглеждане на здрави деца.Те крадат през корупционни проекти вкл дигитализация ,сисеми за видео терор наблюдение,магистралки,водни цикли,вили и къщи за гости с яхти и хеликоптерчета,джипове и басей

15

НА пенсия повече

преди 6 години

Нагли наркомани на власт в Европа вдигнаха пенсионата възраст с което лишиха стотици милиони важни родени като хора от достоен отдих.Това в ерата на комплексната механизация ,автоматизация и роботизация.Престъпниците на власт в София ударно вдигнаха възраста за пенсиониране с цел обезпечаване на яки заплати на стотици хиляди ненужни бюрократи от нагло престъпни министерства и ведомства поне до 65 години..

14

Бай Иван

преди 6 години

Роботизираният труд е по-ефикасен ,не стачкува и не мързелива и няма да тръгне да коли и взривява хора крещейки алаху акбар,правилно решение на японците ;) !!!

13

Българина

преди 6 години

Ами в днешно време чужденците са всв фесове, тях никой не предпочита, може би е от религията? За това в япония атентатини алах акбар няма!

12

Анонимен

преди 6 години

Ми той и робота ако се бъгне ще стане по зле и от бежанците, ще убие стопанина си

11

Анонимен

преди 6 години

Мисля всички бежанци да минават 5 г. през Япония и после да ги разпределят из други държави.

10

Юнал Джемилов

преди 6 години

Искат не искат бижанци ша приемат или гьонделик йок

9

Антифен на системата

преди 6 години

Браво на Япония!

8

Анонимен

преди 6 години

Могат да правят роботи, не щат бежанци. Германците не могат да правят роботи и насаждат бежанци из цяла Европа.

7

Анонимен

преди 6 години

Щом искат само чиста раса нацитата в дьржавата си да не ревьт.Хем магерото да е сито хем хляба да е цял, с извинение ама драги ми япони неможе така.

6

Шиндзо

преди 6 години

Само така! Япония е на напред в бъдещето спрямо всички други убитаци :) Исляма в Япония е забранен... къде отиваш ти!! Средновековни мужици..

5

ОЛЕЛЕ

преди 6 години

Сега разбрах, че са били толкова зле! Вече се чувствам по-добре в БГ. Благодаря Ви за тази статия.

4

Анонимен

преди 6 години

Японците са расисти.

3

Ф.С.В.

преди 6 години

Когато бях в Япония- усетих едно - вежливи кланящи се хора -но дотам - за тях белият човек е -АМЕРИКАНЕЦА - пуснал бомбата и избил стотици хиляди японци- Слагането на колене на японският народ -унизителното му пречупване -взимане на самурайските мечове (най високата награда на всички воиници по време на войната) смазването на всякакво самочувствие в японският народ- е една тиха омраза и нежелание да сте на японска земя-Като любознателни туристи -те са велики-но гостоприемството им е нула!