13

Несигурен

преди 6 години

С САЩ ще въведат контрол на оръжията , когато в БГ въведат контрол на ракията?! Никога!

12

до 3

преди 6 години

А рашките какви са в Сирия, миротворци ли?

11

фон Майнщофен

преди 6 години

До ИМПЕРИАЛИСТА що в Швейцария дори автоматични оръжия им дават в къщи и никой не сваля нищо.Ми щото там всичко е референдум дори изтребители да си купят е референдум.А и всеки кантон си има самоуправление гражданите са и политически фигури ходят гласуват разискват а не като неграмотни да издигат някой да ги представя да не са психично болни та да трябва някой да ги представя.Ми така де!

10

БОЦМАНА

преди 6 години

До Анонимен 9 В кое Очилище си Очил за Уръжията в САЩ ?

9

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Американците ще ги ограничат не заради убийствата, а защото оръжието е ВЛАСТ, както информацията и парите. Затова народът се държи далеч от тези неща, които са притежание само на властимащите. Гаврата при нас е, че в Конституцията ни е записано, че властта принадлежи на народа, но пък не му се дават средствата да я упражнява реално.

8

Анонимен

преди 6 години

Използват тези протестиращи за да може да затегнат контрола над уръжията в Сащ и така след това повечето хора да трябва да си вземат нелегално уръжие и то на много по-висока цена. Историята се повтаря. Миналия век беше сухия режим.Сега може да забранят уръжията.

7

Факт!

преди 6 години

Защо в една държава не се продават оръжия защото политиците ги е страх от преврат.А защо ги е страх от преврат защото знаят че крадат!За справка България!

6

Да, ама не

преди 6 години

Съгласен съм, че при ограничения или забрана за продажба ще си вкарат автогол и ще започне да процъфтява нелегалния пазар, което американците го знаят и не дават никакви промени по Конституцията. Не съм съгласен, че ако затегнат контрола само нгри и мехикани ще имат, защото вече продаденото легално оръжие е основно в ръцете на белите от средните щати - Оклахома, Кентъки, Канзас и т.н. Но се забелязва, че има лобита, които използват всяка стрелба, да си прокарват пропагандата за забрана на оръжия

5

Факт!

преди 6 години

До Да, ама неАко ограничат продажбата ще се увеличи контабандата на оръжие.Ако затегнат контрола само не.рите и мексиканците ще си намират нелегално оръжие.

4

Да, ама не

преди 6 години

До 2, гледал си Америка само по телевизията май. Там имат над 350 млн оръжия у хората, не знам каква ще е тази полиция, която ще им ги събере... Това за обикновения американец ще означава гражданска война, повярвай ми няма никакъв шанс да им съберат оръжията в скоро време, могат да ограничат продажба. Виж, всичко могат да ги принудят, но за оръжията ще се лее кръв по улиците. Да не говорим, че полицаите са се клели в Конституцията и самите полицаи в голямата си част стоят зад Втората поправка.

3

двойни стандарти

преди 6 години

19 години от нападението на НАТО над Югославия,за това не пишете а....

2

нация от убиици

преди 6 години

А защо не протестираха когато техните войници нападнаха Ирак и избиха над милион човека и разрушиха страната?защо не протестират сега когато САЩ открито нахлу в Сирия и там пази терористите и пречи на мира в Сирия.

1

Анонимен

преди 6 години

До ФутурологТе си имат такава полиция/милиция. Само да посикат и да отменят втората поправка, и за една седмица могат да съберат цялото оръжие. Само че мозъка им е така промит от лобито, че няма начин да се случи.