70

Анонимен

преди 6 години

А от албанската зараза кога ще се отървем? Албания е една малка, но пpocта държава...

69

Анонимен

преди 6 години

също и от много по-опасно турско влияние

68

Скептик

преди 6 години

Голям брой лидери на Европейски държави са си агенти кой на ЦРУто, кой на МИ5 и подобни благородни организации.

67

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Когато видиш някой да е под някое влиение какво си мислиш! Кое е печелившия и кой е губещия! Ако влиянието е силово , икономичиеско , религиозно или някое друго ,кое е от всички Това!Използват се термини с различни значения! Всеки разбира различно значението! Но общо взето за *** винаги има някой да му влия! Татака де!

66

.

преди 6 години

Даже и албанците го разбраха....

65

ТеооГеоо

преди 6 години

Нелепо изказване , на фона на напъните на Тръмп за Македония???

64

KOSTAS LINKE

преди 6 години

АЛВАНИЯ Е ИЗКОННА ВЕКОВНА ДРЕВНА ЕЛЛИНСКА И ВИЗАНТИИСКА-ГРЪЦКА ЗЕМЯ...ТИРАНА Е ГРЪЦКО ИМЕ И ДУМА--ОТ ТИРРАНОС, И ДИРАХИОН (ДУРЕС) СА НАШИ ГРЪЦКИ ГРАДОВЕ.ЦЯЛА АЛВАНИА Е ГРЪЦКА СОБСТВЕНОСТ И ГРЪЦКА ЗАМЯ, ЗАВИНАГИ И НАВЕКИ .ЗА ДВА ЧАСА ЩЕ Я ВКАРАМЕ В ГРЪЦКАТА НИ ПАТРИДА .ХЕЛЛАС + РОССИЯ + АРМЕНИЯ = ВИЗАНТИЯ !

63

има инвазия

преди 6 години

та вижте извънземни зародиши в Украйна около кори с яйца в големи магазини от 2012 година вероятно и сега са там..НА яйцата пишеше" яйца по евростандарт"/симани са много пъти/.Експерти да ги огледат в различни режими виждат се ясно как се гънат като полувидми змии около корите с яйца.пътувах във спален вагон с две девойки обсебени видимо обемно от извънземни негодници..виждат се ясно като обем около девойките..

62

цакат Албания яко

преди 6 години

На снимката нагли престъпници и диверсанти отровиха населението на албания с нагло вредни спец продукти с цел да намразело русия..били чели че Албания била руска республика или важен съюзник..Отровиха ме и мене подава човека сочилата.пускат пси активни клипове з а намразване на Русия..Да се теста хляб безалкохолни лекарств а ваксинирани,яйца ..Подобна диверсия засякохме срещу Украйна още 2012 година ..Тогава открихме и извънзмени зародишни обсебващи яйца по евростандарт.вижте ги на клипове

61

Анонимен

преди 6 години

в гърция им викат шиптари и са най мразеното съсловие в обществото , видош ли албанец на снимка веднага му удряш два шамара за назидание , запада и обеща земи от балканите и те за това мучат в момента , насаждат омраза , но сърбите ще ги оформят, ът русия нама да остави сърбите ако се стигне тоя път до война

60

Политком

преди 6 години

Засилване на руското влияние на Балканите е логичното продължение след Освобождението на Крим. Само така ще оправим душевните граници на един самозабравил се падишах.

59

proroka Oleg

преди 6 години

от Руско влияние се страхуват реотаните , а от ЕС и САЩ не .............по каква логика ???значи по същата логика Албанските рязаци приемат всякакво влияние ама само да не е Руско.........ххха егати тъпотият@

58

хахаха

преди 6 години

Браво на албанците! Тези са по в час от нашите.

57

Анонимен

преди 6 години

Страх от Русия ,а любов към Турция ,не напразно им викат арнаути и башибозуци ,още използват турски имена

56

Анонимен

преди 6 години

Сърбия и Русия потъват в изолация, с бясна скорост.

55

Анонимен

преди 6 години

Балканите са в опасност отСърбия,защото точно тя,е гнездото на руското влияние в този регион.Днес в Сърбия скърбят за пострадалите от бомбардировките наНАТО в Сърбия,забравяйки,колко много несърби са избили сърбите във войната в разпадаща се Югославия,сред които жени,деза и възрастни.Колко хиляди са изнасилените от сърби,майки,съпруги и баби,колко са прогонени от разрушените им домове-всичко над 200 000.Вучич дори размаха пръст на запада,кат ого призова да се извини на Сърлия и признае вината?!

54

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 57Дори албанският премиер има по-големи тoпки от нашия!

53

Хора, далеч от САЩ!

преди 6 години

Балканите са наистина в опасност, ако не успеят спешно да се отскубнат от влиянието на САЩ. Руското влияние не е толкова вредно и болезнено за хората, както американското с цялата то си вулгарност, лицемерие и престъпност.

52

Още един

преди 6 години

Интригант. Западното влияние е като проказата. ТЯ УБИВА.

51

:):)

преди 6 години

тоз и той се прави на актуален, точно с шиптъри ще тръгне путин да се занимава.