493

Ко по напред?

преди 6 години

Първо трябва да изгоним националните ни предатели затворили 3,4 блок на АЕЦ Козлудуй напр. После да изгоним тези, . ни налагат ИК! После дипломатите на други страни, налагащи ни ИК.След това да си оправим дупките по пътищата, здравеоопазването,образованието, икономиката, морала! И после вече-след стотина години време ако сме оправили това ,да мислим и за руския посланик! Преди руския посланик -толкова предатели и *** има у нас! А КриСталинка -нея с мед ли да я мажем,а? Или тя не е по-опасна

492

Анонимен

преди 6 години

Вън руснаците от България.

491

Анонимен

преди 6 години

България е свърталище на руски агенти които имат за цел да дестабилизират България и ЕС. Никой не взима никакви мерки срещу тази съвсем реална заплаха за националната ни сигурност.

490

Берлин

преди 6 години

Да ги гонят като кучета тия ***!

489

Анонимен

преди 6 години

До А н к е т а........ нито плюс, нито минус а само ч е п за теб и останалите от групата на Прогожин.

488

Анонимен

преди 6 години

Вън от България - нормалните не ви искат тук.

487

Анонимен

преди 6 години

Членството в ЕС е на партнйорски начала, но на практика за държави като България то е слугинаж. Виж ако бяхме Унгария би било друго но не сме. Вчера слушах реч на Фараж пред ЕС парламента в Брюксел, обръщайки се към Орбан, той го попита защо не извади Унгария от ЕСто, Фараж нарече политиците в Брюксел психопати. Такава реч от англичанин не бях чувал но това е и причината той да не е в никакъв парламент сега. Неудобно казва истината.

486

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен629 Българските терористи-комунистите от столетницата-БСП,отдавна са се продали на СССР/Русия.Продадоха Македония за дребни грошове,измислиха"македонската нация и език",ограбваха България ,от 1944 до 1989,а след това,като Нинова,я доограбиха по времето на приватизацията.

485

Анонимен

преди 6 години

До Черното лале612 САЩ изобщо не се занимава с нас,виж Русия отдавна плаща българските предатеи-комунистите от БСП/АБВ./Атака.

484

Анонимен

преди 6 години

Ако го нямаше БКП и ГЕРБ нямаше да го има. Разликата при ГЕРБ е че те са утайките на БКПто, и те самите го знаят. А това че са си продали кожите е без съмнение. Америка няма нужда от много интелигентни слуги, колкото по малко мислят толкова по добре, те са там да слушат а не да мислят.

483

Анонимен

преди 6 години

До Черното лале612 Всичките ни депутати,политици,най-вече,тези от БСП,са завършили американското училище,или езиковите гимназии-немски,френски,италиански,испански.Не си убедителен.Следвали са на запад,дори.Но,болните мозъци на социалистите,нищо не може да промени.

482

Черното лале

преди 6 години

До АнонименДо Черното лалеТи за да изкараш курс по английски чак до америка ли трябва да ходиш?

481

Анонимен

преди 6 години

До Черното лале612 Няма по-мащабна система за манипулация от руската.Тя има стогодишна история и в момента,води хибридна война срещу запада.Джуджето пръска милиарди и поддържа армия от хакери ,и ***,които работят срещу запада.

480

Анонимен

преди 6 години

До Черното лале612 Говориш за руските ***,не само езикът им се разпознава,но си личат по простотията,особено,когато се ядосат и по непознаването на историята.Във форумитепишат хора отвсякъде,едва ли имат време да пропътуват хиляди километри,за да изкарат курс,като РабФаг,например,просто имат червена,партийна книжка,това е достатъчно,д аса им провити мозъците.

479

Анонимен

преди 6 години

До Добро 608,610 Не навсякъде и не да всички пенсията в Русия е 8000 рубли.Русия едва ли,ще загуби пазарите си в ЕС.Няма интерес от това.

478

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен За 2017 г.,НОИ утвърди минималната пенсия за БГ-180 лв.Е,у нас не е толкова скъпо,колкото в останаия ЕС,но е доста ниска.Да се надяваме,че скоро ще се повиши.По последни данни,в България се забелязва най-голям ръст на заплати в целия ЕС,тъй като са най-ниски,дано и пенсиите нараснат също.

477

Анонимен

преди 6 години

До Добро 608А във европейска България минимална пенсия е 202 евро.В България минималната пенсия е 100 евро, не 202.

476

Черното лале

преди 6 години

Когато чуете някой да ви говори от името на всички българи или по принцип да се смята за гласът на България, това е със сигурност *** със *** произход. Американците имат система към пентагона която инфилтрира такива форуми за да манипулира мнението на хората. Тук има индивиди които са техни възпитаници, личи си по начина на писане, това е стил който се придобива в курсовете с които ги обучават. Те са си продали кожата на чужди интереси но тук обикновенно се правят на големи патриоти.

475

Добро 608

преди 6 години

А във европейска България минимална пенсия е 202 евро. За справка, в Русия едно евро е малко под 70 рубли, но минимална пенсия е 8000 рубли. Къде е по добре. Газ кога ще има в България? Ами не забравяй, че горивото за АЕЦ Козлодуй е само руско. И то ще свърши. Тогава?

474

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен603 Руснаците газ пикаят и все забравят,че СИВ не съществува,а Бълтгария е от 14 години членка на НАТО и от 11 на ЕС.Страните от ЕС и НАТО са наши съюзници,ако си забравил.Няма нищо нередно в тяхното присъствие,дори е желателно.България председателства ЕС в момента и присътвието на хора от страни,от ЕС е нещо обичайно.Но,какво правят все още,руските агенти у нас?