11

Анонимен

преди 6 години

Болницата на народа, където винаги можеш да отидеш и винаги ти помагат, подлежи на "оздравяване". И да има недостатъци, то те са незначителни сравнени зазата и доброто за болните хора. Там дори и полицаите са в помощ и съчувстващи към страдащите. А у нас "оздравяване" е известно, какво е - разпарчетосване, такси и всевъзможно искане на пари от осигурени хора, високомерно частническо отношение ... и ... безтегловност на болните.

10

Анонимен

преди 6 години

До холи лудВярно си луд ... можеби са ти предлагали операция за ампутиране на непочтеността ти.

9

гаранциите

преди 6 години

Г-н началник, ама вие постъпвате като "умната и почтена "премиерка на Британия - "вероятно е Русия да е виновна за Скрипал". Е, то по тази логика и за нея е вероятно да е отровила Скрипал...Та ... на думата "Надява се оздравителният план да е за добро". Ами, ако надяването стане "не за добро"??? Ко прайм? Колко болни и нуждаещи се ще хвръкнат към небитието, заради вашето "надяване". Три пъти пироговци ме спасяваха, през нощта, стотинка не са ми поискали... А работят при примитивни условия...

8

холи луд

преди 6 години

уникална болница уникално здравеопазване ...чакаш ,плащаш, предлагат ти операциики без необходимост за да има игра с здравната каса разбира се ,а за по сериозните неща направо към мазето с бетонените масички и хладилната камера

7

Анонимен

преди 6 години

550 свободни щатни бройки -има ли толкова легла в Пирогов и толкова лекари

6

Анонимен

преди 6 години

А в "Пирогов" е такава мизврия, че не зв разказване. Само да не правят пак тези икономии за сметка на хората.

5

Анонимен

преди 6 години

Как ще е за добро?! Нарушават се основни принципи на управлението в медицината и особено - спешната. Наличието на специализация чиновнниците го считат за дублиране!!! Медицинският персонал вече е дефицитен, чиновниците съкращават пенсионери!! В кондиция !!! Без да има млади заместници. А медицинските сестри хвърчат като наелектризирани от работа. Пореден "принос" в "НЕхуманната медицина" . Само който не е бил в"Пирогов"може да върши такива вредни глупости! Но май целта е друга??? Първото място!

4

Анонимен

преди 6 години

TOZI GABROVSKI NE RAZBIRA NISHTO.PIROGOV TREBVA DA SE ZAKRIE,SHEFOVETE MU V ZATVORA,DA SE REORGANIZIRA,ZA DA MOGE DA FUNKZIONIRA OTNOVO.

3

The Ghost

преди 6 години

проф. Николай Габровски е еталон за ТЪРГОВЕЦ и ТЪРГАШ, но в никакъв случай за ЛЕКАР. Ходил съм на преглед при него ( на цена от 60лв.) Разочарованието ми е пълно. Жената, която ми продаде вестника на входа на болница ми отдели повече време, отколкото Габровски за прегледа . Пълен и-д-и-о-т Да му приседнат парите дано !

2

Анонимен

преди 6 години

Притеснена жена в спешния кабинет на детската хирургия на Пирогов се обръща към дежурния лекар - детето глътна монета от един лев , моля ви помогнете , има ли опасност за живота ? Хирургът погледнал отекчено и казал не се притеснявайте госпожо нашият борд на директорите глътна 50 милиона и нищо им няма!

1

13

преди 6 години

PIROGOV E NAI- DOBRATA BOLNICA V BG, SPASOLA- NAI- MNOGO HORA!!!