16

Додо

преди 6 години

А така.... Курц в Австрия, Орбан в Унгария, Салвини в Италия, Тръмп в САЩ, а напоследък все по-често и Макрон във Франция взеха да говорят истината за Исляма, Джихада и обявената за бежанска криза ислямска инвазия над цивилизования свят! Да не би да е дошло Време Разделно??! Сорос и кликата му дали вече осъзнават, че времето им изтича?

15

до атакист

преди 6 години

Имаш късмет че днес България е цивилизована държава,иначе ако беше диктатура до сега пред вас да е спряла една лада и и да се те откарали към лагера където да ти начупят кокалите както правиха червените маимуни.Щото ти си предател,България е част от НАТО и ЕС.Но в цивилизованите държави не правим така,оставяме такиви мишки като теб да цвърчат пред компа.

14

до атакист

преди 6 години

Ей това е български сайт и България е велика държава с много по дълга история от Русия.Изобщо не ме интерисува какво е направил Горбачов,или някоя друга руска маимуна.България беше под руско робство 45 години.Червените маймуни разстрелваха българи които не искаха да живеят под руско иго.Такива като теб избиваха бащи и майки и ги пращаха по лагерите.Българина живееше и не знаеше какво става по света.Българина живееше в един затвор.Ти си предател и руски еничер и заплаха за българите.Медузо.

13

Анонимен

преди 6 години

Европа е толкова зле икономически, че единственото, което и остава е търговия с влияние, за справка Скрипал.

12

Анонимен

преди 6 години

До 4:Дяволски си прав!Арабските пари държат европейските монархии "живи".Принц Филип преди години се изпусна и каза пред журналисти, че арабските мигранти са добре дошли като спасителен план срещу климатичните промени.В първия момент се замислих, после се усетих, че става дума за бизнес.

11

Анонимен

преди 6 години

Питане от изтритият 10. Г-да, от зависимата и несвободна медия Днес.бг., защо ме изтрихте бе, защото съм бил граничар преди 44 г и съм защитавал Бг границата с Турция и отговорих на пос'еркото от коментар 9 с точните прилагателни които му прилягат ! Затова ли Бг-свободата на изказът заема срамното и незавидно 109 место в света / Сиера Леоне и Сомалия са преди нас / ? На кого служите г-да, явно е, че не е на народа български ? Имате ли достойнството да си признаете ?

10

do атакист

преди 6 години

Да,Източния блок беше велика работа,само че фалира и се разпадна.Да,и никой никога не е нападал източния блок,сам се разпадна.И в България започна мизерията,и хората изгубиха парите си.И се оказа че сме 45 години назад от държавите по света.И хората взеха да бягат от България.Повечето българи избягали от България е по времето когато Блока фалира и нямаше работа.Ама ти не си живял тогава и не знаеш кво беше.Българина тогава беше бежанец и бягаше на Запад с едни бусове и го връщаха по границите.

9

Анонимен

преди 6 години

"Ердоган прибира милиарди по договор с ЕС от мигранската вълна и военната му намеса с жертви в граничните райони доказва, че не се опитва да спре тези ***, а ги стимулира да бягат към Европа.."Абе всеки път викаме... Вземете ги и Вие прибирайте, ако искате трилиони!!! :-) :-) :-) Я ни покажи как се стреля на месо... Излез на оградата с пушкате... Аре ве...

8

Анонимен

преди 6 години

Не се ли предприеме най-строгата мярка "разстрел на место" на нарушител на граница, никаква друга мярка не може да спре *** прекосяващи границите ! Ердоган прибира милиарди по договор с ЕС от мигранската вълна и военната му намеса с жертви в граничните райони доказва, че не се опитва да спре тези ***, а ги стимулира да бягат към Европа...просто е това за разбиране, но евроид'иотите не, че не могат да го разберат, а не искат да го признаят, защото и те крадат от тези евросредства

7

И.Б.

преди 6 години

В София живееха една шепа роднини на жертви на холокоста. Познавам лично възрастна жена, родена във Виена, чиито роднина бе убита от австрийски фашисти. Тя опита да си възвърне австрийското гражданство, но тогава отхвърлиха молбата й с претекста, че живяла само 9,5 години във Виена, а не са намерили гроба на леля й. Тази жена отдавна не е вече между живите. Възмездието, обещано от Курц, няма да й послужи.

6

Атакист

преди 6 години

ЕС беше един white trash да в Европа е хубаво, но повечето от нещата са строени преди 200 год. Последните 2 поколения не могат и *** си да обършат без да питат гугъл как Обаче тръгнаха да оправят другите държави ето го резултата. Източният блок и да беше беден си беше със морална ценностна система, ниска престъпност, безплатно обраование и много други неща които на Запад не могат и да мечтаят дори.

5

Анадолец

преди 6 години

Някои искат да си бомбардират както си искат и отгоре нагоре да нямат мигранти!!!Хубава работа ама... евроатлантическа!Аре да им ремонтирате болниците, училищата, къщите, магазините и да ги върнете тогава де... Защото в противен случай няма да се върнат!!! Няма да се върнат и Асад ако продължава все още да бомби и то с химични бомби, оня ден пак беше пуснал една... Вие говорете с Асад... Не с Ердоган...

4

Анонимен

преди 6 години

Арабските шейхове дават милиарди долари подкупи на ръководителите на страните от Западна Европа. Друго обяснение няма за това действие , като приемането на мигранти от Арабските държави.

3

Анонимен

преди 6 години

Те му обясняват че искат да му взривят *** а той иска да ги интегрира.Има някакво неразбирателство.Най-разумно е да се оставят да се удавят а преплувалите да се държат в лагери докато им дойде редът да се транспортират обратно по родните им места.Няма да им правим животът лош,няма да им правим животът добър.Ако желаят да живеят ако желаят да умират.Те сега се чудят как да им правят хубаво а след години онея ще кажат "Поробиха ни и ни насилваха да им ядем храната и да правим секс с децата им"

2

българина

преди 6 години

преди пет г това не беши ли известно? Орбан да не би да е бил на марс тогава? Земан сега ли го чухте?? лицемери! Тервел какво е правил според вас?

1

избирател

преди 6 години

Добре де до преди 3/5 години къде бяха напливите от емигранти?Аз снова из Европа от 8/9,нямаше ги,а по техните земи не беше по-спокойно!!!Повечето идват с ''Майко Меркел...'' на уста.Защо ли?Останалите идват да Ви изколят защото Вие,клахте дедите им преди векове.Закономерност,какво да се прави.