48

Учуден

преди 6 години

МАРС.??? ЧЕ ЗАЩО.??? тук се оправихме, че вече и натам ръгнахме.!?! Аз предлагам ВСИЧКИ който желаят хора да тръгнат натам да бъдат ПЪРВИ в корабите-за да ни дадат пример.!!! Такива като автора, Мъск и подобни.!

47

Анонимен

преди 6 години

Първи въпрос - какъв е смисъла де се КОЛОНИЗИРА Марс в МОМЕНТА? Никакъв? Да се пратят хора да погледнат - добре. Колонизация - ай-стига бе. Не и в 21 век. По-нататък - може би, ако е НУЖНО. И това ви го казвам като върл почитател на фантастиката, и съм с не по-малко оцъклен поглед от тоя на снимката, щом става дума за Космоса.

46

MaйMyнaтa

преди 6 години

"Когато се присъединят още хора, мисля, че ще започнат да строят на място различни неща с материали от Марс и животът им ще се подобри.____________________________________________И какви материали има на Марс бе, Ландропе?! Само с пясък няма да стане учен, при марсианските бури ще си е нужен и доста цимент!!

45

до Този дето блокира

преди 6 години

Место да блокираш Коментарите оправи си сайта нали собственика на Медията ти плаща Заплата , аз лично бих те сменил с някой който е завършил Информатика в Чужбина пределено повече разбира от теб

44

Guru

преди 6 години

Под земята, под водата и дори женен е по-лесно да се живее отколкото на Марс.

43

Анонимен

преди 6 години

В САЩ ще раздават КАМЪНИ на децата в училище за да се защитават от въоръжените нападения а тоя тиквар щял да лети до Марс където и бактерия не вирее.Абе човеците съвсем изтрещеха.То бива глупост ама това си жива олиго*френия.

42

Анонимен

преди 6 години

СигурноНие на тая благоприятна планета се дъним трагично, камо ли там...Лъжи и празни надежди - това което е нужно на робите да продължават да робуват на собственото си унищожение...

41

Анонимен

преди 6 години

Що се отнася до киселинния дъжд, този *** не осъзнава, че толкова много нови проблеми са се появили оттогава, че затова вече никой не говори за малката подробност "pH на дъжда"

40

Анонимен

преди 6 години

Не мога да проумея колко трябва да си глупав та да се вържеш на такива дивотии за живот на Марс.А сравненията със заселването на Северна Америка е доста слабоумно.Но ако ще давате кинти на тоя то значи сте издържали "теста" за "Главанак на столетието".

39

Профайлър

преди 6 години

Никак не ми харесва погледът на господина от снимката.

38

Жо

преди 6 години

ЧОВЕК непрекъснато се нуждае от въздух, вода, храна. Без тези три неща той не може да оцелее. Въздухът трябва да е същия, като този на Земята, водата- също, храната- от растения и животни. А всичко това го няма на Марс. И няма как да го има.Как си представяте- отиват там няколко човека, живеят денонощно в скафандри и от Земята започват да им изпращат периодично храна вода и въздух. Не звучи сериозно

37

Анонимен

преди 6 години

още преди година две правиха списъци с доброволци за марс ... но .. казаха че мисията е еднопосочна .. няма връщане .. та всеки да си решава ..

36

шматка

преди 6 години

До 32Да да:)))).Човека каза че му трябвали още 4млн.

35

бармалей

преди 6 години

Оня ден един съветник на Тръмп,не помня името му,каза директно в прав текст,че САЩ не са били на луната,а е било политическа постановка срещу СССР!Но това не е толкова важно!По-важното е,защо трябва да ходим там,и какво ИЗОБЩО ще правим на Марс!?Ако искат да колонизират нещо,ей я Антарктида!Световния океан е проучен около 5%!Ми да го проучват!И да го усвояват!А за тоя холандски шмекер,дето си приказва глупости както дойде,все едно че слушам Митю Пищова!

34

Л.Иванова

преди 6 години

До 5Говори за себе си.Не ни слагай всички в кюпа.Аз имам уреден концерт на Марс

33

Анонимен

преди 6 години

VSICKI OT GERB NA MARS

32

Анонимен

преди 6 години

Човешкият мозък работел максимум до 30 % от капацитета си. И 100% да работи пак няма да измисли начин човек да заживее на Марс. Да кацне, да..и дотам!

31

Айнщайн

преди 6 години

Има две безкрайни неща- Вселената и глупостта на тоя на снимката, като за първото не съм сигурен!

30

Анонимен

преди 6 години

Поясите на Ван Ален са СТЕРИЛИЗИРАЩО препятствие за преминаване. Това значи, че всичко живо, минало през тях вече няма да е живо. Колкото по - голяма ти е защитата, толкова по - неживо ще бъде нещото. А американците предлагат да се защитават с найлон от високоенергийните частици. И то официално ;))) Медицинските консумативи са в найлонови опаковки, когато ги стерилизират с радиация. Само посочвам, не друго.

29

Анонимен

преди 6 години

До избирател 21Същите зли и лоши хора ще се преместим там!!!Къде е ползата?!..там ще е само за "богоизбраните"