9

Анонимен

преди 6 години

Отговор- малките заплати, безпаричието.

8

До 6...

преди 6 години

"нощТна" ??? Примaт такъв, ето защо се обиждаш от нощните смени.... Лекар по дентална медицина съм ;)

7

Анонимен

преди 6 години

Повече от очевидно е , че този проблем се решава отгоре надолу . Ако искаме решение отдолу нагоре трябва да кажем - Малко е 1 час , искаме с 2 часа напред .

6

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКолко повече от един лекар тряба да е учил човек, за да попадне в твоите "норми"?А лекарите са от тези, които работят "дневна и нощтна"! Селянин!

5

Анонимен

преди 6 години

Ами тия хора дето работят дневна и после нощна, нямат и право да мрънкат и хленчат! Толкова са учили, толкова им е акъла, толкова си могат! Хората с капацитет и умения си ценят здравето, имат достойнство и не се превръщат в роби....

4

Анонимен

преди 6 години

Има много хора които работят дневна и след това нощна смяна и не мрънкат и не хленчат като вас горкичките. Дайте тогава да забраним нощните смени. Те са още по вредни и изтощителни и мизерно се плащат.

3

Анонимен

преди 6 години

Имам няколко колеги на които смяната на времето им влия е три седмица при мен е до месец и половина. През това време шефа се чуди защо не върви работата. Вместо лаптопите левизорите компак дисковете конзолите и тем подобна техника да проработят след ремонта те стават още по зле. Има случай в които даже телевизори с дребни повреди не проработват след ремонта заради дребни пропуски при ремонта. Повреди които ги отстранявам за 10 мин. ми отнемат 40 мин. Просто мозъка отказва да работи. Пълна щета.

2

Влади

преди 6 години

Навремето, един американец Бенджамин Франклин е установил, че при смяна на часа, ще спести от свещи. Ама това е било в края на 18-ти век. Сега защо ни тормозят с това и каква полза имаме ние, милиардите обикновените хора?! За някои бизнеси може би, но вече не разчитаме само на слънчева светлина. Все пак сме 21 век.Стига с тия глупости!!!

1

Andreshko

преди 6 години

Смяната на часа с един час напред или един час назад води до стрес обикновено на работещите хора,които гонят влакове,автобуси или отиване на работа с кола. Не зная каква е икономията от електричество и колко струва това електричество,но за здравето на хората никой не мисли и колко им струва тази смяна на часа.