16

Анонимен

преди 6 години

Ръста и той е цифра

15

Анонимен

преди 6 години

google PAWG и после на снимки да видите какво е арата мома

14

Бобчо

преди 6 години

Какво ми ги врете в очите пак някакви бодибилдърки с плочки?! Аз ненормален ли съм, че се възбуждам от тучни дупари и цццици, а не от гриловани пилета? Черни при това?! Аман от толерастиии!

13

Анонимен

преди 6 години

Кекс кай... Кой ще се мори с такива тежки кардио упражнения... Вдигаш щангата 5 пъти в три серии и така 5 упражнения и си готов. Че иначе ако тръгнеш на кекс отидоха 2 часа... Губи се мускулна маса и сила така... Е виж Роки как спечели без кекс. Иначе как щеше да изкара 6 серии на Рамбо... Най - много до втората щеше да стигне и щеше да каталяса човека.

12

Гацо Бацов

преди 6 години

Теглото не е важно,важното е редовно да се прави кекс!

11

сс

преди 6 години

Везните не са нужни. Ако имаш достатъчно малко сланина по тялото, всичко е наред. Мускулите са по-тежки от мазнините и теглото при редовни тренировки е нормално да се покачва. Килограми се свалят САМО с глад.

10

Йо-Йо

преди 6 години

Счупих си кантара неволно преди няколко месеца.След това веднага си купих нов(електронен),обаче се указа умен спрямо предишните.Минах Кота 150 и ми изписва Еrr.И към днешната дата съм пълен шах вече седмици.Добре че брат ми има стар кантар от 90-те за да следя теглото си.

9

до 4

преди 6 години

И при мен е така . Дълго поддържах тегло от 60-65 кг . Качих обаче до 70 и въпреки че от 4 месеца съм махнала тестяното и сладкото кантара не помръдва. А тренирам 2 пъти седмично .... Изглеждам една идея по добре но на килограми съм същата . Това ме депресира :(

8

тнт

преди 6 години

Цифри,числа,няма кой някъде си да ги различи. Утре ще напишат ,че Вазов е написал прекрасни букви. Депутати,министри и всякакви недоучили дават тон на безпросветност и цървулски интелект.

7

Филчев

преди 6 години

Анна Дантева, гуца като вас може и да повярва в писанията Ви; нормален човек няма шанс да го направи!

6

Анонимен

преди 6 години

До ФилИолози - Те горките не знаят, че теглото може да е Число, но не е ЦифраЕ-е, много взе да искаш! Те са едни репортери, да не смяташ, че са учили!

5

Анонимен

преди 6 години

Теглото обикновено е двуцифрено ЧИСЛО, Анке, но това се учи чак във втори клас.

4

Анонимен

преди 6 години

Така е. Преди две години тежах 90 кг при ръст 179 см, но мазнините в тялото ми бяха 30%. Започнах да ходя на фитнес и наблягах на тежестите, тренирах цялото тяло. Отделно ходех да бягам 1-2 пъти седмично. Сега пак съм 90 кг, но мазнините в тялото ми са 14% и фигурата ми изглежда по съвсем различен начин.

3

Ристу

преди 6 години

Еднакви са триъгълниците. Килограмите могат само да са равни.

2

Анонимен

преди 6 години

И теглото на мозъка е цифра, особено като го нямате, нещастници.

1

ФилИолози

преди 6 години

Те горките не знаят, че теглото може да е Число, но не е Цифра