75

АНОНИМЕН

преди 6 години

А БИХТЕ ЛИ НИ КАЗАЛИ КОГА ЩЕ СЕ ИЗПЛАТЯТ ПЕНСИИТЕ ТО ДОБАВКИ РАЗБРАХМЕ ЧЕ НЯМА ДА ВИДИМ ...............НО ПОНЕ ПЕНСИЙТЕ ДА СИ ГИ ВЗЕМЕМ НА 5ЧИСЛО ПРДИ ВЕЛИКДЕН

74

Щирлиц

преди 6 години

Още един цъкльо се напъва да мисли...

73

четящ

преди 6 години

Г-н министър препоръчвам Ви да прочетете Статегията за национална сигурност!!!! Акцентирайте върху чл. 16 и върху гл.II/ .2. Национални интереси/ 20. Други важни интереси са: >гарантиране на икономическа, финансова и социална стабилност и икономически просперитет.Така отговорете ми: Какво правите по този въпрос. Ако нищо - тогава вемете правилното решение!!!!!!Поздрави от мен!!!!

72

гост

преди 6 години

Правителствата на Борисов да влезе в историята /и в учебниците по история/ като българоубийци!

71

Анонимен

преди 6 години

На тоя много ще му отива един електрически стълб,боядисан в европейско розово!

70

ДА ТИ....

преди 6 години

АЙДЕ ПАК. ЕЙ, МАЛОУМНО ГЕРБРРАСТЧЕ КРАДЛИВО. ЗА 20 БИСТРИШКИ ТИГРИ МОЖЕ МИЛИОНИ, ЗА НАЙ-ОНЕПРАВДАНИТЕ, ОТ ЧИЙТО ТРУД ЗАБОГАТЯХТЕ, КАТО ОКРАДОХТЕ СЪЗДАДЕНОТО ОТ ТЯХ - НЯМА И ЛЕВ. ДАНО НА ТЕБ И ТИКВАТА ТИ ЕДИН ДЕН СЕ ВЪЗДАДЕ СПРАВЕДЛИВОСТ И ДА ЖИВЕЕТЕ С 200 ЛВ МЕСЕЧНО. КОЛКО ЛИ БЕШЕ ПОРЦИОНА ЗА ЗАТВОРНИК НА МЕСЕЦ, МАЙ ДОСТА ПОВЕЧЕ.

69

1

преди 6 години

Гръцките пенсионери,ще получат по 600евра,а наш горанчо,щял да мисли,сякаш 20евро,ще бъдат от неговите спестявания.

68

Анонимен

преди 6 години

Сега ще започнат едни съмнения , едни угризения , едни консултации на най висше ниво , като в целия този процес няма и капка мисловна дейност .

67

Бай-Кольо

преди 6 години

...май пак искат да паднат от коня...както паднаха първият път?! Нека не забравяме че в тази пария 80% са...познайте какви?! Бивши комунисти и милиционери естествено...а бивши...както при наркооманите -нема !

66

Футуролог

преди 6 години

Ако бяхме като Полша където отнемат офицерските звания и високите пенсии на комунистическите военни сега минималната пенсия у нас щеше да е над 500 леваВсички офицери от армията и милицията взимат пенсии до тавана от 900 леваНекви "обединени ***-оти" тръгнали да борят фалшивите телковеТа една инвалидна пенсия е 150 лева а има и по-малкиТова са парите за закуска на офицера от запаса и сегашен член на "БКП-Георги Димитров"-Симеон Балевски които е баща на вицепремиера Валери Симеоновлъжци

65

Щирлиц

преди 6 години

Мислете по-живо,че последната спирка наближава.

64

Анонимен

преди 6 години

Он нема с кво да мисли.Оти е ***.

63

Анонимен

преди 6 години

2016 в послените часове на Герб2 ББ плати над 300 милиона лева санкции заради измами на кметовете с еврофондове. С тези пари могат да се платят всички дългове на всички болници и да се спасят стотици животи.

62

OCTABKA

преди 6 години

ГЕРБ OCTABKA

61

Анонимен

преди 6 години

Един гербер мислил, мислил и накрая си подал оставката.

60

БАБА КУНА

преди 6 години

ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ ПО ГЕРБАДЖИЙСКИ ЯВНО ЩЕ БЪДЕ МАСТИТИТЕ ГЕРБАДЖИИ КАТО БОКО, ЦВЪКИ, ГОРАНОВ И СИЕ ВМЕСТО ДА ДАДАТ ПО 40 ЛВ. НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ДА СИ ГИ ПРИБЕРАТ ЗА СЕБЕ СИ КАКТО СЕ СЛУЧВА ВИНАГИ. Е НЯМА ТАКАВА ДРЖАВА !!!

59

кратък виц:

преди 6 години

Гербер мисли.

58

Анонимен

преди 6 години

Защо в Гърция не делят пенсионерите? И за Коледа и за Великден дават на всички независимо кой колко пенсия има. В България пенсионерите се делят . Защо? Защо ГЕРП премахна златното швейцарско правило за индексиране на пенсиите? Защо само депутати, министри, полицаи , и пр. им се увеличават заплатите, а за пенсионерите пари няма?

57

'убавец

преди 6 години

Виж го бе, виж го к'ъв ми е 'убавец! Пу да те цункам бе.... по муциту бйе! *** виж *** к'ви мъдри приказки хортува! Министър не ами бог!

56

Той

преди 6 години

Предлагам не да се дават бонуси, а мин фин да СИ ги взема от работници и служители (т.е. данъкопладците).Да стоти, да 'иляди :)