13

Анонимен

преди 6 години

Ее чак пък Овните да са най-лошите шофьори...не съм много съгласна :) Изобщо ....много глупава класация. Не може да се съди по зодията колко опитен шофьор си.

12

123

преди 6 години

ХАХАХАХАХАХА Пълни глупости. И на колегата за близнаците не съм съгласен. Всичко си е до талант, възпитание и практика. И малко късмет не е излишен. Има хора които хич не стават, независимо от зодията. Има и такива които на 15 паркират на баща си тира по-добре от него самия (лично съм виждал такъв случай).

11

БЛИЗНАЦИ

преди 6 години

По-калпави шофьори от БЛИЗНАЦИТЕ не познавам! И жени и мъже! Жена ми я учиха двама инструктори и аз - да кажем че съм състезател-любител! Е тва нещо - жена ми, няма научаване, сече завоите напряко, изобщо не знае къде се намира! иначе е много агресивна, кавгаджиика, много тестостерон има ама не става и това е!

10

Ъ...

преди 6 години

До Джиджа. Ама какво говориш, разбира се че са тъпни. Аз съм зодия Овен, от 25г съм шофьор и нямам ПТП, засега, дай боже да нямам. Карам внимателно, никакви агресии, никакво засичане или отнемане на предимство. Пишат си тук, колкото да не заспят!

9

Shark

преди 6 години

А вие, които пишете, т.е. преписвате, подобни нелепости, каква зодия сте? ***-ло-..ум-н-ик ли?

8

Кой, кой

преди 6 години

Зодията няма значение, пълна трагедия са шофьорите без Y-хромозома :)

7

Анонимен

преди 6 години

Едни от най добрите състезатели в моторните спортове са риби . Много от тях са световни шампиони . Как автора е стигнал до тези велики зодиакални умозаключения не знам ! Има статистика достъпна за всеки . И между другото съм Везни !!!

6

Hahahah

преди 6 години

Skorpionaaaaaaaaaaaaaa!!!!

5

Анонимен

преди 6 години

Познавам много от тези зодии които са упоменати и не съм забелязал да шофират така както са описани. Всичко се свежда до човека и характера а не до някакви си зодии. Кой е този дето вярва в зодии врачки гледачки баячки и тем подобни сатанински изчад.ия? Всички тези ще горят в ада това да им е ясно. Да некажат после ама ние незнаехме? Да сте знае ли бе кво ви е пречило?

4

арести за терористи

преди 6 години

Досега е болен вече над 9 години..Следят го през лична карта.НАглите престъпници от МВР и КАТ спазват нагло престъпни незаконни проекто решения прокарвани с измама и корупция през доказано престъпния парламент " ЦАчева"Там тия от ГЕРБ гласуват под строго наблюдение винаги за за всичко подадено....ИМА ОБАче ВЪрховество на ЗАКОНА.АКО ОСНовния закон ЗАБРАНЯВА - не може нагло престъпна банда да го променя вкл в парламента командван от Цветанов.

3

ЛИквидация на КАТ

преди 6 години

Синът ми бе отличен студент добър без нарушения водач.ДОбре изучил закона за движение по пътищата .ЗАКОНА Забранява движението с включени фарове денем освен в случаит ена намалена видимост.Синът ми спазва закона.Спират го униформени терористи от МВР маскирани уж като катаджии и му пишат нагло престъпнен фиш че не уврежда земята и въздуха включени фарове денем.Два фиша последователно.СИнът ми заболя от зомби техника.Правя проучване - залепени зомбиращи холограми на фишовете .

2

Ликвидация на КАТ

преди 6 години

Пълна трагедия са престъпниците от КАТ И техните манипулатори.

1

Анонимен

преди 6 години

Нещо по тъпо, защо не написахте?