26

Курти

преди 6 години

В Ленински съботник Няма да "участвувам". Платил съм си данъците. Сега общината да докаже че на са Крали много яко. Отказвам да чистя след гостите на Столицата като Юрданка и останалите крадци дето си хвърлят *** от терасата.

25

Анонимен

преди 6 години

SLUGITELITE OT OBSHTINATA NA CELO S FANDACKA SHTE DADAT LI PRIMER

24

13

преди 6 години

CHTE SE VKLUCA, OBICAM SI SOFIA, RODENA SAM TUK.

23

Анонимен

преди 6 години

Стар постолат още от римското право гласи -не два пъти за едно нещо! Не може общината да събира данъци и безумна такса за битови отпадъци и да иска въпреки платеното - да чистим и безплатно! Или се плаща участието в Ленинския съботник или трябва да се намали таксата за смет при участие в чистенето. При капитализма няма безплатен труд.

22

маларт

преди 6 години

Винаги съм се чудел на тези пионерски соц акции. Стотици найлонови чували и хиляди такива ръкавици после ще бъдат изхвърлени най-брутално без рециклиране. Какъв е смисълът? Поне чувалите да са от някакъв материал, който се разгражда бързо

21

Агент Гибс

преди 6 години

Чистенето на най-големите *** да започне от парламента !!!

20

Анонимен

преди 6 години

В държавата има един милион държавни хрантутници, които освен да лежат и крадат друго не правят. Има и милион и половина, които са на курорт. Лежане, претенции и соцял. Като тези две групи са виновни за мръсотията в държавата. Тоест да си чистят.

19

Мишо

преди 6 години

Най-дългите ми пръсти и на двете ръце за фандангова

18

Анонимен

преди 6 години

Общината с чувалите и ръкавиците ако може да ми върне и данъците....

17

Анонимен

преди 6 години

Като гледам времето навън ще трябват лопати и сол.

16

Анонимен

преди 6 години

Трябва да дават и фиданки, защото в този град дървета вече не виреят. Има само асфалт и бетон от двете му страни. И, разбира се, пластмаса - тази на трошките на шоферските путчици.

15

tc tc tc

преди 6 години

Е снега с чували и ръкавици ли ще го чистят хората...

14

Eat my dick

преди 6 години

За чистотата гражданите плащат данэци. Фирмите за чистене да чистят.А може и фандакова и боко тиквата и всички комунисти крадци от герп да дадат личен пример.

13

Пепи

преди 6 години

никога повече.Веднъж участвах в едно такова мероприятие.Чистихме 4 часа.Накрая дойдоха хора със скъпи коли и пари и направо се проснаха по масите и пейките които ние чистихме.Така наготово.Всяко нещо си има цена.Който иска да си намира балъци.Аз съм вече минал по тоя път.

12

Анонимен

преди 6 години

Общината да го ДУХА!

11

Стамат

преди 6 години

Първо събира данъци, от които най-голям е за "Чистота",а после раздава ръкавици. Евроатлантически ценности в действие!

10

Руснака

преди 6 години

..... малко лирическо отклонение. Снега ли ще се чисти?

9

Анонимен

преди 6 години

преди време платиха на един квартал по европейски проект "Изчисти дерето" и го почистиха, след две седмици започнаха пак да го ползват за сметище и да питат от махлата кога ще е следващия проект

8

Руснака

преди 6 години

Не ! Аз няма да изляза да чистя! Защо ли? Кой (о)правник ще излезе наравно? Каузата, да изчистим София, то хубава кауза, ама айде да не я цапаме, че който цапа чисти (да си плаща глобата) Кауза от държавник, който ще си направи PR и за няколко минути, ще си направи фотосесия благодарение на платени. НЕ НЯМА ДА ИЗЛЯЗА ДА ЧИСТЯ! Къде ще се организират от онази държавна администрация да минат и да овършеят с тези ръкавици и найлонови чували градинките? Къде питам и отговор не чакам.

7

Анонимен

преди 6 години

като едно време - оборка на двора всички ученици под строй, докато лелките си пият кафето в стаичката, обаче нямаше ръкавици.на "Чистотата" какво раздават - смартфони да снимат кампанията по фЕноменалния проект "отчитане на дейност със занимания за данъкоплатци"