36

Анонимен

преди 6 години

А бе Путин е виновен , така каза Тереза Мей!

35

"-"

преди 6 години

Мдааа..... Саркозито унищожи светска и богата Либия и откри вратите на ада през които нахлуха араби и африканци.Оланд и Меркел приветстваха новите вар---ва---ри с "добре дошли в Европа"!Резултатите не закъсняха!!!Сега Макарона "сър---ба поп---арата", която надробиха предшествениците му и се чуди какво да прави с "наследството си"!!!!!

34

Анонимен

преди 6 години

Макрон да се оплаче на Меркел и Мей, нали са си особено близки....

33

Анти ГЕРБ

преди 6 години

Честито на Франция. Който сее ветрове, жъне бури.

32

ПЕТЪР

преди 6 години

Когато се стреля ,се стреля така ,че мишената да бъде свалена.За какъм дявол ни е някой ранен ,за да бъде лекувани т.н.Стреля се ,за да бъде ликвидиран , а не да си играем на жмичка.На времето ни учиха ,че по силует се стреля два пъти в една точка ,бързо , отката сам дава разсейването

31

Анонимен

преди 6 години

Южно-френски виц:Четирима араби се возят в кола.Кой кара колата? Полицаят!!!!!Стар виц,от преди 2001 година

30

polvo

преди 6 години

По-долу: '' троловете пак пишат глупости ! (...) . В Русия мюсюлманите са над 35% ,...''. Сега да видим кой е *** и кой пише глупости: Според статиите във Википедията на тема ''Религия в Русия'' - на испански и английски - мохамеданите в Русия единодушно се определят на 6.5%. Анонимен ''правовернико'', поради що смяташ, че ''неверниците'' папкат доматите с колците?!?

29

Факт!

преди 6 години

Гнусни расисти веднага отивам пред френското пасолство с плюшено мченце и хипопотамче и китка карамфилъ да протестирам срещу гнусният расузъм.Хлъц!

28

polvo

преди 6 години

Вече - според някои от долните писания - разбрахме, че П-н е създал ИСЛЯМСКА държава. И тъй като според Ердоган ''няма ''умерен'' и ''неумерен'' ислям - ислямът если един!'' → ще поиска ли някой от вменилите на П-н създаването на ИСЛЯМСКА държава забрана на исляма?!?

27

Факт

преди 6 години

Южна Франция отдавна е превзета от тара.мбуките и сега зар.азата пълзи на Север.Нали си харесват извр.атения Макарон-нека той да ги опази!Бая ще почакат....Ама тяхна си работа-щом им харесва да ги тъпчат мю.слитата.

26

срочно

преди 6 години

на снимката има заповед да се заловя т командващите акцията .следят ги на екрана на полицейска школа з а обучение на кадри..да се снимат убитите веднага..

25

Анонимен

преди 6 години

Защо ни занимивате със глупости на всички е ясно какви са на Меркел гостите всички либерали са корумпирани, по-корумпирани и от Саркози всички евроатлантици на въжето.

24

Бай Иван

преди 6 години

Евроатлантизъм ,либерални ценности ,а ;) ???

23

Анонимен

преди 6 години

да не забравяме , кой създаде мюсюлманската държава ... има само един човекоподобен индивид толкова извратен за да създаде нещо такова и после да обвинява другите с огромния си репресивен апарат за негативна пропаганда ..и това мили мои чужденци в този сайт е не кой да е а вашия доказан господар - джуджето от Мордор!

22

Анонимен

преди 6 години

Куче, което хапе стопанина си. Те ги пращат срещу Асад, а те се връщат у дома и хапят.

21

Анонимен

преди 6 години

До Брюкселдай боже , всички руски дипломати да се разкарат от свободна Европа ! Дай боже Русия да изпадне изцяло в изолация , точно това заслужават!

20

Анонимен

преди 6 години

Сега не могат да обвинят Путин. Жалко.

19

Анонимен

преди 6 години

троловете пак пишат глупости ! Драги мили мои тролчета , Русия е единствената държава в света с НАЙ - ГОЛЯМО мюсюлманско население след официалните държави който са приели мюсюлманството. В Русия мюсюлманите са над 35% , никъде в християнския свят по света не живеят толкова много мюсюлмани. И когато ме упреквате , че това не е вярно , просто погледнете бивша Волжка България. Там братята ни и сестрите ни са официално мюсюлмани !

18

Анонимен

преди 6 години

Има ли някой евродепутат сега да скочи веднага срещу ислямистите още преди да е приключил атентата, или само срещу Путин винаги се намират доказателства в рамките на 25 минути.

17

еврокомисар

преди 6 години

ех тез Алексей и Дима, пак мародерстват във Франция