117

Krom

преди 6 години

И още нещо - какъв ще е комплекса за малоценност когато в Брюксел се срещнат Президента на Южния фланг на НАТО и определено - в топ 5 на армиите в света и чехъла който няма и 10 годни за полет самолета? На кое отгоре е високомерието?

116

Krom

преди 6 години

До До Кром 16 - на колко години си приятелю? Аз - близо 50. Служех 2,3 години в Марица - кашик. И до днес разглобявам автомата по бързо отколкото ти си вадиш пиш.ката. Нека ти кажа, че голямата уста полза не носи. А зад зле изиграното високомерие прозира страх. И вярвай - обоснован. Янките са превърнали турците във военен пит бул тъпкан със стероиди. Нас пък ни държат чрез такива като Радев голи като агънца. Уважавай силния противник, и още по добре - не го прави такъв.

115

Анонимен

преди 6 години

КГБ клисаря на Кремъл нахока Радев, а сега той се опитва да си го върне на Ердоган визирайки Борисов !Много, много ниско паднахте Г-н Президент !Злобата, злопаметността и отмъстителността са лоши съветници - особенно за Президенти.

114

А, БЕ РУМЕНЧО....

преди 6 години

...КОЙ ТЕ ПОЗНАВА У БРЮКСЕЛ---ТА ШЕ КАНИШ И ГОСТИ , ТАМ....??!!!ТИ ...ПИТА ЛИ БОКО , --ТА КАНИШ ГОСТИ... ХА,ХА,ХААААААААААААА....ДЕ , СЪОБРАЗЯВАЙ СЕ МАЛКО, БЕ---НЕ СИ "У ДЕСИ" --ТАМ У БРЮКСЕЛ!!!

113

Lafesta

преди 6 години

Na 14 uli li opredeliha datata?! To mnogo hubav den... ;-)

112

Това президент ли е?

преди 6 години

Руският патриарх му се кара като учител на ученичка, а Радев се свил навел глава с клепнали уши и гледа страхливо надолу... Това президент на България ли е ?

111

въпрос на късмет

преди 6 години

Или Ердоган или Турция , едно от двете неща е обречено ?!Ако турският народ не намери сили да премахне Ердоган , Турция може да бъде изритана дори и от НАТО при положение ,че Ердоган остане на власт и продължи да се зъби на САЩ ,Германия и др. ! Турция да отива с Русия да правят Евразийски съюз !

110

Ивчо

преди 6 години

бре бре вечерен *** вой петъчен срещу Радев, голям щото след малко касичката затваря и ще се раздават бонусите.

109

ск

преди 6 години

Учудвам се колко ге..ави *** пишат тук.Ако пък не са *** , ми е чудно как мислят ,с коя част от физиологията си. Първият ни достоен президент и такива обиди и такова плюене. Позравления към президента ни за позицията му!

108

Анонимен

преди 6 години

Радев към Ердоган: Предлагам среща в Брюксел.Ердоган: Ще ти пратя тогава Главния Мюфтия на Истамбул и цяла Русия !

107

:):)

преди 6 години

a вие сигурни ли сте че Ердо щр дойде в понеделник на бг шербет, те може и да го чакат но..... :) той да е на турско кафе край Босфора..

106

срам

преди 6 години

Не стига че поп Киро го смъмри ама Ердо ко ще му прави.

105

Жалко…

преди 6 години

Ако бяхме избрали гимнастика Йордан Йовчев щяхме да имаме по-добър президент, защото прави повече коремни...

104

Анонимен

преди 6 години

Хамавв . Попа го направи за смях . Ква държава , ще брани тоя на ееин лигльооо не можа да отговориш.

103

цк кпсс политбюро

преди 6 години

Другаря радев е кaмунист и русофил.ние уважаваме кaмунисти и русaфили.

102

Анонимен

преди 6 години

Президента достойно вечеря попски плескавици по врата.После се кри 10 дни от срам. Рева в тъмното като пикльо.Накрая измънка врели-некипели

101

гого

преди 6 години

а някой преди малко написа че Радев никъде не го канели, чудно вчера в Израел и Палестина кой беше. А не всеки канят в Израел...там пресяват плявата..

100

Анонимен

преди 6 години

Румен Дудата е поредния провал на Москва и сега го бият при всеки повод. И без повод.*** няма работа при генералите.Да се крие под полата на Деса Джендърската с голямата адамова ябълка

99

Аз

преди 6 години

Достоен президент! Гордея се с него! Трябват ни още трима като него - за Гл. рокурор, за шеф на парламента и премиер. Тогава нещата ще се случват!

98

до95

преди 6 години

абе анонимен цър вул, ти как я мислиш две седмици преди изборите в Русия, Путин да хукне по българските баири и как до вчера наричания от гербавите или гърбавите не знсм кое е по точно, проруски преьидент стана противник на Русия че да му държат и" укоритекно назидателен тон"