12

Активист на БКП

преди 6 години

Нема СДС ! СДС умре ! Има БСП навеки !

11

Анонимен

преди 6 години

Властта му се е отразила. Мазньo е загладил е бузки

10

Анонимен

преди 6 години

До Do 5Защо не съберете други, не учили, нереализирали се кариеристи, синове и дъщери от неграмотните малцинства бе? Все някой ви е виновен, имахте власт, да сте управлявали, а не да мислите само за лустрация и прогонването на образованите и обучените. Заменихте агрономи, икономисти, ветеринари и зоотехници с каруцари, крадливи склададжии и магазинери т.н., сринахте земеделие и животновъдство някой ви е крив. Хайде на сметището на историята!

9

Анонимен

преди 6 години

До П.ПетровСДС отдавна умря проядена от агентите и доносниците на ДСОще лиразчитате на лесни оправдания, СДС умря не от агенти и ДС, а от огромната си лакомия и жажда за величие, липсата на идейна обосновка и събирането под знамето на печалбата на нереализираните номенклатурни синчета от някога, а народа не прощава. Сега на път са ГЕРБ с техните елементарни разсъждения и кражби.

8

Do 5

преди 6 години

Проблема не е СДС, че е с кадри от ДС, а че всички партии са с такива. Всеки който хванеш, от която и да е партия или е бил част от статуквото, или ако е по-млад, я баща му, я дядо му са такива. Де факто хвани единия - удари другия. Всички са комсомолци.

7

Анонимен

преди 6 години

Лукарски със сигурност ще ги закопа. Не че другите талибани са стока ,де...

6

Един

преди 6 години

Лукчо, ти още жив ли си, ве? Благодарение на теб избирателите на СДС се броят на пръстите на ръцете на кьoрав касaпин.

5

П.Петров

преди 6 години

СДС отдавна умря проядена от агентите и доносниците на ДС. Няма смисъл да разсейват гласове от други десни политически проекти с реални позиции и компетентни хора!

4

Анонимен

преди 6 години

На тези не им ли умря коня на файтоня в който си правеха събранията?

3

Анонимен

преди 6 години

DOSTOEN PREDSTAVITEL NA DYASNOTO PROSTRANSTVO.

2

Анонимен

преди 6 години

ХАХАХАХ АБЕ КОЙ СЕ ВЪЛНУВА ОТ ТИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ?

1

предложение

преди 6 години

Лукчо , изиграй им един танц на пилон , съюзи се с дявола , и се върни отново във власта , дане забравиш и само Перукан , освен ако не сте в затвора и двамата. НЕКЪДЪРНИЦИ , унищожихте дясното в България