111

До 135

преди 6 години

Беше това с въртенето на крачета. Гастарбайтери на острова идва от Финландия и не им пука за колхозната ***.

110

АМАН от диверсии

преди 6 години

Обсебени с импланти подставени на власт в Лондон се опитват да ударят зверски останалите членки на Европейскяи съюз като ги насъкват срещу Москва.Цел Путин най сетне да обяви ембарго срещу Брюкел и д а им спре подаването на газ.До 2014 година МОсква бе най важния съюзник на НАТО и Европейския съюз.След жестоки удари срещу съюзниците на МОсква в средиземно море вкл Либия,Египет,Йемен,Сирия <Ирак ,турция и Украйна последва нагло набеждаване на МОсква..Която не участваше в диверсиите срещу

109

Лавро

преди 6 години

Руснаците се чудят как да замажат положението с гафа,но няма да могат. Толкова са некадърни,че не могат едни хора да отровят както трябва! Да ги гонят отвсякъде! Ако ги изгонят оттук,за което се съмнявам,ще ми е кеф да гледам как руските *** се пръскат! Преди симпатизирах на Русия,но заради троловете и и русофилите-предатели,я намразих!

108

ТеооГеоо

преди 6 години

Задокеанската краварска *** и британския им слугинаж искат освен гейска Европа , Русия и дестабилизация на целия свят.Те отровиха руския изменник за да разиграват долнокачествени циркаджилъци..Не ,че е необичайна практика да се трепят изменници....всички го правят , сега......пиеска.

107

Историк

преди 6 години

Някой чувал ли е за гладомора, който е устроил Чърчил в Индия, за да регулира прираста на колонията. Няколко милиона умряли от глад и мизерия. Кой му е търсил отговорност? Един двоен агент е объркал дозата -световен скандал!

106

Анонимен

преди 6 години

Чудя се дали тандема Тереза Мей и Борис Джонсън са по-грозни или по-злобни. Дълго се чудих и установих, че са ....по-глупави, защото ефекта от слугинската им шпионска авантюра скоро ще се насочи срещу тях и срещу и без това противните, нечистоплътни, алкохолизирани и нискоинтелектуални техни сънародници, когато напуснат страната си.

105

най виновния

преди 6 години

Пътуват ферманец, французин и БАЙ ГАНЪО във едно купе.Влиза и ЛЕЙДИ? Дамата пръднала и французина деликатно се извинил вместо нея.ЛЕЙДИ пръднала втори път.Този път се извинил германеца.БАЙ *** КАЗАЛ- Отивам да пуша ако дамата се на.......ре да знайте че бях АЗ.

104

тя

преди 6 години

Европа няма изявени честни и умни лидери и от това се възползват Англия и САЩ!

103

тя

преди 6 години

Лондон хем извън ЕС , хем искат да ни командорят! Е...и , английското самочуствие и нахалство!

102

Анонимен

преди 6 години

Не зная защо ,някой си е решил и говори ,че Лондон имал съюзници....Аз от името на България ,изказвам мнение ,че Лондон (Великобритания),никога в историята си не е била заставала на страната на България....винаги е била срещу нея....Аз като българин бих се въздържал ,и не бих заемал страна ,камо ли с Англия..Независимо ,под какъвто и да е натиск, ..

101

*/*

преди 6 години

То и Садам колко химически оръжия имаше ,пък ни едно не можаха да намерят.Ама си затриха държавицата.С Русия е кофти ..много е силна.Интересно е с какво сравниха пробите от "отровения",след като нямат такова вещество.

100

Анонимен

преди 6 години

Русия е нападала без повод България цели 3 пъти !Това ли са ви братушките!И двата пъти сме ги били!

99

Фактите

преди 6 години

Са в доклада на МИ6 с който са запознати само членовете на КОБРА - звено на британския кабинет , нещо като нашия национален съвет по сигурност С тоз доклад са запознати и съюзниците. Така че Рашките са с двата крака в батака

98

До Балканите

преди 6 години

Много глуупости говориш. Отивай в Русия като не ти харесва тук. Или във Венецуела.Червен каскетник...

97

Путин излезе глупак

преди 6 години

Успя да убеди даже евродебилите че рассия е заплаха за Европа

96

ognyanz

преди 6 години

До Анонимен 70: А ти виждал ли си ги фактите? Не пиши г'лупости. Провокациите са изпитан инстрмент в британската външна политика. Това поне е факт.

95

Анонимен

преди 6 години

Все още не виждаме фактите, заяви Сергей ЛавровТи кога ли си ги виждал фактите?

94

Констатиращ

преди 6 години

1. Сам Борисов каза, че твърдението на Англия, че Саддам Хюсеин има химическо оръжие е лъжа. Прав е, даже и Блеър се извини. / Но Саддам го убиха де. /2. Обвиниха Русия в манипулиране на изборите в САЩ, а то излезе, че английската Cambridge Analytica е манипулирала. САМО ДВЕ ДОКАЗАНИ ЛЪЖИ ПОСОЧВАМ Сега е наред обвинението за отравяне! П.П. А иначе запада е с претенции за толерантност, почтеност ............. ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА доказва, че са едни най-долни мошеници.

93

Анонимен

преди 6 години

Литва и Чехия също гонят руски дипломати.

92

Анонимен

преди 6 години

Някъде излезе на размисъл следният логичен въпрос" Как така всички подобни убийства все във Великобритания стават , по един и същ сценарии и момент и как винаги Англия прехвърля вината било на България за убийството на Г.Маарков, така и в много случаи на Русия? Един пък руски опозиционер бе публично разтрелян в Москва в присъствието на приятелката си след като вече бе издоен достатъчно от Запада . Просто методите на ЦРУ дотолкова се изпразниха от съдържание и новаторство , че вече не ловят дикиш