12

Анонимен

преди 6 години

Специалният пратеник на ООН за Близкия Изток еврейчето Николай Младенов само потвърждава колко куха организация е вече ООН.Тя не служи на "обединените"нации на земята, а само на евреите.

11

Анонимен

преди 6 години

Ситуацията в Газа може да се взриви само ако тези, които ти представляваш /нямам предвид ООН/, взривят ситуацията в Газа.

10

batko

преди 6 години

Николай Младенов от юдейн стана мюсюлманин и той, лично доведе и легализира мюсюлмански братя!!! НЕ го ли помните??? Какъв скандал беше тогава.... български външен министър покани на среща мюсюлмански братя/??? Този същия.. е 3 пъти прекръстван в 3 различни религии. Този е плазмодий,.

9

вперйод

преди 6 години

Ние русофилите сме твърдо с нашите мюсулмански палестински братя.

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - Не мога да разбера що за и.д.и.о.ти си подбираме за "елит"!!!!подбираме "елит"??!! ние??!!

7

Гробокопач

преди 6 години

"Николай Младенов", външен министър при Тиква 1, не е българин, той е офицер от еврейската армия, сиреч, ние имахме за външен министър при Тиква 1, еврейски офицер! Само размислете върху този факт! Ако продължите, ветикалата на мисленето, ще разберете, че и Бахур Бахар уили Бойко Борисов е от същата етносна порода.

6

Анонимен

преди 6 години

Таз пък плю.нка откъде се измъкна??? Не мога да разбера що за и.д.и.о.ти си подбираме за "елит"!!!!

5

men

преди 6 години

какво гръмнаха в сарафово бе. нищо не е гърмяло. тиквочага и сфъку след 15 минути на летището, платените новинарски сайтчета даже беха подранили с "новината". трупове, жертви и т.н. след два чаша беха вече в изсранел. такъв лошо скалъпен фарс не бяха дори атентатите в берлин, ница, брискел, мюмюнхен и т.н.

4

ЕМ

преди 6 години

Много интересно - с кого точно Израел да прави мир и дава држава? С Мазен? Той е избран за Председател на автономията през 2005. За 4 години. От тогава не е имали избори. Коя година сме сега? Или може би с Хамас, който се кълне да унищожи Израел?! А иначе ние с другаря Младенов можем да нием по една лимонада и да сключим страхотен мир. Ама кой го интересува?! А междувременно Мазен плаща заплати на убийците...

3

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Един надупен гербавочервен запъртък заради чието престараване гръмнаха в Сарафово ама пък си опече работата при новите си господари и си получава достатъчно сребърници.

2

наблюдател

преди 6 години

Би ли обяснил господина как се взривява ситуацията?

1

Анонимен

преди 6 години

Кой беше този че не си спомням?