25

Сим

преди 6 години

Колата е добра,но може името да я провали.Всичко на тоя свят има значение,понякога незнанието обърква успешните начинания.

24

Dimitar

преди 6 години

О, Българийо вэеми си всички хейтъри обратно, затова эащотото само могат да плюят, а те самите немогат нищо. Човека направил бг кола поздравете го. Колко от вас са направили кола, че не се сещам. Смешници скрийте се. Респект към човека, че не е иэбягал като повечето в чужбина да я създаде.

23

Анонимен

преди 6 години

Първото истинско тунинг студио в България!!

22

Анонимен

преди 6 години

във чужди медии автомобила беше доста оплют.а от това което се вижда съм склонен да се съглася с тях.

21

Опш работник :)

преди 6 години

нЪ нищУ нИ мяса Тя жена ми е по-хубава, дето целия квартал ми се смее, че съм я взел.

20

Кръстев

преди 6 години

Колата е тръбна рама и карбон,човека се старае и влага в нея.Има страница и може да прочетете и тогава да пишете.Създадена от БЪЛГАРИН,произведена/сглобена от БЪЛГАРИ.Желая му само УСПЕХИ и напред!!!

19

СатаНАТО

преди 6 години

Взимам си думите назад, гледах видеото, човекът вдъхва респект.

18

от Ра$$ово Ломско

преди 6 години

Човекът поне натиска и не се отказва! Сега доколко му се получават нещата - малко е спорно, едни англичани я обявиха за най-грозната на тоя автосалон, според нашите пък бил го бил покорил ...!?

17

Анонимен

преди 6 години

Aman ot razbirachi...i neshto hubvo da napravim.kato.bulgari..purvo nie shte se naserem na hubavoto..abe a gordeite se malko s tova koeto zapochvame da proizvejdame..ne mojem nali sme bai ganiovci i razbirame ot vsichko..zasramete se ..nali ot bg shte izliza..kvo znachenie ima .ot kvo i kak e napavena

16

Andreshko

преди 6 години

До анонимника #13. Колата не струва 180 а 220 хил.евро слушай записа. Ръчна изработка,а имат ли машиностроителен завод с леярна за частите и шлосерски цехове за стругуване на частите,какъв им е двигателя или всички части са крадени и напасвани от различни марки автомобили? Така не може да се работи без изградена база и да искаш да имаш поръчки. Това е любителски /хоби/ автомобил,но да очакват поръчки и да работят по този начин...Да помислят за електромобили като модел.

15

Вангу

преди 6 години

Смеха е пълен...явно някой плаща за реклама

14

Анонимен

преди 6 години

Само не чух - двигателя те ли го произвеждат? Май не. Спирачнатра система те ли я произвеждат? Май не. Окачването те ли го произвеждат? Май не... Да не продължавам.Де факто, са натъкмили едно шаси, на което що-годе да паснат части, произведени от някой друг. Съжалявам, но такива "производители" ги има да ги ринеш с лопата - направили едно карбонено боди, поизменили леко шасито на някой доказал се спортен автомобил и бият тъпана - глей какво направих. Но бързо се приземяват, като няма поръчки.

13

ogin

преди 6 години

Убав е много но няма купуване

12

Анонимен

преди 6 години

Успех на Росен Даскалов, това са наистина ценните хора за България, умен, предприевчив и борбен. А утайката храчеща тук, да се замисли, че най-великото им дело е да изпускат шумно газове пред телевизора.

11

Въпрос към автора

преди 6 години

До *** (писла статията): Как звучи: "новия иновативен"? Колко думи с един корем може да наредите в едно изречение, че и една след друга?

10

Анонимен

преди 6 години

Такова животно супер автомобил за мижавите 180 хиляди няма бе ***.Толова струва автомобил от висок клас.

9

+++

преди 6 години

До ЩерюДа така е! Автомобилът е бая мощен и товароносим. И рало да му сложиш - ше оре като трактор.

8

Прическа

преди 6 години

Да Ви обърна внимание на прическата - малко супермен наднича все едно, с таз букла :))

7

Анонимен

преди 6 години

Покори да обявиха я за най-грозната кола то май поради това има няколко мераклии да я купят не са виждали таквоз чудо.

6

Щерю

преди 6 години

За последните 4,5 млрд години, въпреки всички опити, не е излязъл автомобил с по- добър дизайн от Москвич 412 (тревно зелен)...