17

иванова

преди 6 години

ха ха хато защото у нас кипи от морал в политиката!смешковци!

16

Анонимен

преди 6 години

Не зная колко е бандит и крадец Саркози, но зная колко е нашия

15

Й. Сталин

преди 6 години

Западната цивилизаця, имаща претенция да е водеща световна цивилзация, лежи на три основни стълба: измама, кражба, убийства. Всички приказки за демокрация и някави си ценности - т.нар. евроатлантчески са част от измамата.

14

П.Петров

преди 6 години

Лицемерието на френските политици ни е добре известно от Юнкер, но споменатия френски порочен модел за финансиране на политическите партии е точно това, което Трифонов искаше да се въведе и в България, с ограничаването на държавното финансиране- де-факто вкарване на политиката в пряко и пълно подчинение на олигархията.

13

КОЙ

преди 6 години

Не знам кой какъв морал има, но докато руснаците се криеха като мишки по време на скандала с българските сестри, жената на Саркози уреди да ги освободят.Кой има морал Саркози или приятелите на Кадафи дето още го жалят?

12

На фотоса;

преди 6 години

десен юдейски профил - внимание и си бръкнете в джобовете,за да не ви бръкне Той!

11

Анонимен

преди 6 години

В цялата евроатлантическа пасмина няма морал не само в политиката, но и всред "обикновените" хора.

10

Анонимен

преди 6 години

До Радев:Прав си, брато, всички диктатори са кинта и петдесет.

9

Анонимен

преди 6 години

Я го гледайте джуджето,взело от Кадафи 5 милиона евро и после му пратило френските изтребители..

8

РАДЕВ

преди 6 години

ВИДИШЛИ МАЛЪК ЧОВЕК, ИЛИ БИЙ ДО ДЕ МЪРДА ИЛИ БЯГАЙ ДАЛЕКО!

7

Handel

преди 6 години

И с надеждата да не се разчуе Саркози накара Обонго да убие Кадафито и Америка да си плюе на физиномията, нарушавайки собствените си обещания, дадени на Кадафи срещу унищожаване на ядрената му програма. И после се чудим откъде на Путин му хрумна да наруши договорте, които Русия беше подписала и да анексира Крим.

6

Анонимен

преди 6 години

Пред англичаните неморалните френски политици са като пансион за благородни девички. Цензористето дайте нещо за Савченко и кървавия майдан спонсориран от запада. Когато вашата Савченко говори истините що я заглушихте?

5

Анонимен

преди 6 години

Моралът няма място в политиката, но няма и в журналистиката. Същите тези медии, които превъзнасяха Саркози, сега са се заели да го стъпчат, и в двата случая това не е акт на свобода на словото, а на поръчка от господарите. Иначе за това, че Саркози е взел пари от Кадафи, се знаеше още от самото начало. За благодарност пък Саркози уби Кадафи, а тогава медиите много му се радваха, е сега идва негов ред.

4

Andreshko

преди 6 години

За какъв морал на Саркози можем да говорим? Взема на заем пари от Кадафи за президентската си кампания и когато идва време да ги връща му изпраща самолети да го убият. Използва принципа на Сталин има човек има проблем,няма човек няма проблем. Саркози даде заповед за нападение на Либия,без знанието и одобрението на НАТО и Съвета за сигурност в ООН. Ако той не беше влезнал в Либия Кадафи щеше още да е на власт,но Саркози трябваше да си върне парите,но нямаше от къде да ги вземе.

3

Зпада е престъпен

преди 6 години

Ха Ха Ха Каъв морал бре. Запдните елити са прогнили и корумпирани до мозъка на костите. Там всичко е корупция ОГРОМНА... Не мислете че ние сме корумпирани .Ние сме дребни мишки в сравнение с тях . Запдняк политик и престъпник са едно и също нещо

2

Анонимен

преди 6 години

ВЪВ ФРАНЦИЯ НЯМАЛО МЯСТО В ПОЛИТИКАТА И ПОЛИТИЦИТЕ ЗА ....МОРАЛ?А У НАС?НИМА У НАС, В БЪЛГАРИЯ, ПОЛИТИЦИТЕ ИМАТ НЯКАКЪВ МОРАЛ?АКО ПОЛИТИЦИТЕ НИ ИМАХА СЪВЕСТ И МОРАЛ, ДЪРЖАВАТА И НАРОДЪТ НИ НЯМАШЕ ДА СМЕ НА ПЪРВИТЕ МЕСТА ПО СМЪРТНОСТ, ПРЕСТЪПНОСТ, КОРУПЦИЯ, БИТОВИ КРАЖБИ, РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА НАРКОТИЦИ, ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМИ, КРАЖБИ НА АВТОМОБИЛИ, ЕВРОСРЕДСТВА, БЮДЖЕТНИ ПАРИ, ДДС, ЛЕКАРСТВА, НА КУПУВАНЕ НА ОБРАЗОВАНИЕ, ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИЗБОРИ, И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ! ВСИЧКИ ПАРТИИ СА МАФИОТСКИ БАНДИ!

1

тъпчо

преди 6 години

Не само там, моралът и политиката са несъвместими!