8

Radko

преди 6 години

Архитекта на това кръстовище е за съд!!Не само ,че не е кръгово ами маркировката я няма.Постоянно прелитат островчето и се врязват в оградата на поделението.Г-н КМЕТЕ КаБаИвАнОв кога ще има кръгово!!!!

7

+++

преди 6 години

Така и не разбрах с гугъл на това кръстовище (не е кръгово), между ген. Карцов и този Околовръстен път, който е част от подбалканското шосе, как от гем.Карцов да завия наляво по Околовръстното. Това, което виждам там е за прокуроро - изключително лошо регулирано кръстовище, с неясни правила кой откъде може да мине, а при малко сняг, тези две островчета там няма да се виждат и всеки може да се натресе в тях, ако не знае, че ги има и вероятно точно това е станало.

6

Анонимен

преди 6 години

"Кръгово" има на две места в Карлово - "между околовръстния път и ул. "Ген. Карцов" - вероятно имат предвид на Подбалканския път, който минава през Карлово.Това "кръгово"е на изхода за Бургас, но мисля, че Главната улица в този край вече не е "Ген Карцов.Може би имат ужасното " нещо"(на което има мантинела) на изхода към София.Това не е кръгово. Изключително неугобно подобие на кръстовище.Повечето хора не се ориентират кой има предимство и често се случват нещастия.

5

Чужденец

преди 6 години

До Анонимен 5Пише, че има мантинела!!!! Не е само остров. Сигурно има и ограничение, но то явно е за простосмъртните? А дали е карала жената? В 3 часа през ноща?

4

Анонимен

преди 6 години

Там няма кръгово, а трябва да има. Има островчета с бордюри. Ако не си местен не можеш да се оправиш от къде да минеш. Не знам колко катастрофи още трябва да станат, за да го оправят.

3

Анонимен

преди 6 години

Не познавам мястото на катастрофата, но с гугъл мапс не водях там никакво кръгово движение. Някой ще поясни ли какво е станало там.

2

Анонимен

преди 6 години

Много странно кръстовище видях там с гугъл. Няма знаци, изтрити маркировки, а ако е паднал и сняг, който да е скрил двете островчета, всеки, който не познава мястото може да се натресе в някое от тях.

1

Анонимен

преди 6 години

E може ли такова нещо де - що не слушате Тиквата.Нали каза пред всяка дупка - полицай.Ама не зная дали има толкова полицаи.Щото полицатие са 60 к , а дупките са 999 9999 к.