89

Анонимен

преди 6 години

Много шал///варковци са изпълзяли тук!! Що не ди идете в турско, там нали ви харесва? Какво дращите тук за Мохамед и разно други ваши любимци, хайде чао.

88

Реалист

преди 6 години

Да ти пи кам на тази държава, която не може да се грижи за своите деца, граждани и се налага чужди фондации да плащат. Който плаща естествено ще поръчва музиката. Да вземем да откопираме американския закон от 1938 година ли беше, дето Путин го откопира в Русия и забранява всякакви не правителствени организации, които получават пари от чужбина. Сега *** ще скочат да реват, че не можело да се забраняват, не било демократично.

87

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 80 Живея в България и ме интересуват зверствата на полу-хората ..т.е. турците !В Европа и голи да са ходили ми е все тая !

86

речник

преди 6 години

До Анонимен...а турцизмите са предимно от персо-арабски произход

85

Анонимен

преди 6 години

Какво стана с минималната пенсия от 300 лв? И сега пак лъжа. До кога народа ще търпи лъжи?

84

Анонимен

преди 6 години

ОСТАВКА за партии и личности, които правят политика на гърба на децата!

83

Анонимен

преди 6 години

Лъжите му са по-големи от шкембето

82

Анадолец

преди 6 години

"АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ В АНАДОЛА--ЧЕ ДИРЕКТОРКАТА ЩЕ И РЕЗНАТ ЗЕЛКАТА НА ЧАСА..ДА СЕ УВОЛНИ НЕЗАБАВНО--ТУК ВСЕ ОЩЕ Е БЪЛГАРИЯ--ВСЕ ОЩЕ..ДО КОГА НЕ СЕ ЗНАЕ,И ГОСПОД БОГ НЕ ГО ЗНАЕ..."Колега в Анадола в кюрдските местноси има деца, които не знаят турски в детската градина се учат на турски. Учителите докато свикнат малчуганите им говорят понякога на кюрдски, ако не се разберат, ако детето не разбере какво му вика на турски... И никой не прави драми!Вие сте тръгнали за една песен да правите драма...

81

Анонимен

преди 6 години

"Ние също имаме български варианти на градовете в Турция населени с българи - Одрин, Лозенград, Цариград!"Нали казах всеки да се обръща както иска... Не го драматизирвайте!!! :-)

80

Анонимен

преди 6 години

До НОНАНали от българската общност в Тр искаха учебници и помагала на български език. Никой не пречи България да финансира образование в Тр.

79

турчин

преди 6 години

Оставка от Каракачанов. На човека трябва още година да сложи 20 кг. че догодина ще има избори и ще види парламента през крив макарон. Няма да е на държавна ясла.

78

Анонимен

преди 6 години

A ZASHTO BALGARSKOTO PRAVITELSTVO NE OTDELYA PARI ZA DETSKITE GRADINI,A CUGDI DARGAVI IZDARGAT I GRADINI I UCILISHTA.ZASHTOTO MNOGO SE KRADE.

77

Анонимен

преди 6 години

Добрютрю, аркадашлъ!

76

УЖАС

преди 6 години

АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ В АНАДОЛА--ЧЕ ДИРЕКТОРКАТА ЩЕ И РЕЗНАТ ЗЕЛКАТА НА ЧАСА..ДА СЕ УВОЛНИ НЕЗАБАВНО--ТУК ВСЕ ОЩЕ Е БЪЛГАРИЯ--ВСЕ ОЩЕ..ДО КОГА НЕ СЕ ЗНАЕ,И ГОСПОД БОГ НЕ ГО ЗНАЕ...

75

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 47В качеството на какъв квалифицираш турската реч като "скверна"?

74

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 56Вместо да даваш акъл(турцизъм), вземи ТИ прочети малко ЕВРОПЕЙСКа литература и ИСТОРИЯ, да научиш каква е била епохата и дали кланета, изнасилвания, грабежи и пр. е нямало из цяла Европа. И тия неща из Европа НЕ ги правели турците. Обаче ограниченият националист, който е чел само "Под игото" и са го откърмили с омразата към турците, не може да мисли, разсъждава и вижда по- далече от носа си.

73

Су 34

преди 6 години

Ние също имаме български варианти на градовете в Турция населени с българи - Одрин, Лозенград, Цариград!

72

НОНА

преди 6 години

А ТОВА МОЖЕ ЛИ ДА СЕ СЛУЧИ В НЯКОЯ ТУРСКА ДЕТСКАГРАДНА!???ТОЛЕРАНТНОСТА Е САМО ФАСАДА, МИМИКРИЯ ЗАБЛУДА И ПРИКРИТИЕ НА ИСТИНСКИТЕ ЕРДОГАНОВИ МЕРАЦИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА СТАРАТА ОСМАНСКА ИМПЕРИЯ! ТОЙ И НЕ ГО КРИЕ ТОВА!!!!

71

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 68Заради това ТВОЕ изказване трябва някои органи да се самосезират.

70

Анонимен

преди 6 години

Пропагандата, която вървеше срещу Турция по комунизма продължава да дава своите резултати. *** с промивани от десетилетия мозъци реват по форумите. Другари, руснаците се сприятелиха с турците. Спрете да ги мразите!