193

Симона

преди 6 години

Приятелски поздрав за електората на ГЕРБ,разпределили парите ни наште и европейските на правилните техни хора..

192

Анонимен

преди 6 години

Ок Да е жив и здрав Владимир Вутов какво пък трепна цяла България какво е направил, може да пръсне и Сто хиляди Евро вие ли мо ги дадохте Българи или не виждате другото.Този Човек и Баща му дават хляб на много семейства в България вижте и Хубавото в тези Хора......................................................

191

сэ

преди 6 години

много са убави, *** сватба премесена с елементарен мутро алпийски барок. само така. после се чудете що мрънкате, че не ставало нищо тук. такива културни хора щом са елита сметни.

190

Иван Тодоров

преди 6 години

Тия щом се върнат в България веднага в затвора. Те си знаят за какво!

189

Вики

преди 6 години

Супер преживяване. Много си е хубава случката

188

г533г

преди 6 години

На такъв народ.......Такъв "елит"...Абсолютно адекватно. Евала пичове забавлявайте се и наздраве !!!

187

Анонимен

преди 6 години

Мазните неработещи *** са на мода у нас!!!!

186

Анонимен

преди 6 години

*** са на мода у нас!!!!

185

Анонимен

преди 6 години

Не ни интересува световния елит, какво прави.У нас това, което става е пълен абсурд!!! Този,ако си изкарва парите с честен труд -няма да ги харчи така!!!! Тези *** нямат СРАМ!!!! НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!!!

184

Анонимен

преди 6 години

Ако ви пусна клипчета от шампанско-душ партита на светеовният елит ще ви увиснат ченетата а това което прави млаежа Вутов ще ви се стори като погребална церемония.И там се харчат не няколко хиляди евра а стотици хиляди а понякога и милиони евра за .............един "обяд"........ХА-ХА-ХА.Това че живеете в диви села на Балканите и не познавате нравите на БОГАТИТЕси е ваш проблем.Така и ще си умрете, задръстени селя*ци.П.П. Дтуга тема са ОП-тата и кражбите на Цоло Вутов.

183

Анонимен

преди 6 години

Много е готин!Тоя ме кефи на макс.Ама баща му бил мнооого гУем ДЗИФТ (с 1 пирон от *** си вадел 1000м бодлива тел) та не знам какво следва ..........

182

Анонимен

преди 6 години

Българският елит, така живее.Пръскат народни пари.Национални ПРЕДАТЕЛИ!!!! Никой не им държи сметка за нищо! Ако си изкарва парите с голям ТРУД, няма да ги пилее Така! Жалко за българите, които работят у нас и получават ЖАЛКИ ПАРИ!!! Всички, които са управлявали държавата до сега,са НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!! Българите живеят зле!!! Българите не раждат!!!

181

Анонимен

преди 6 години

Би било приемливо, ако парите не бяха от ОП или поне да си бяха свършили работата качествено. А не Д. Атанасов да обяснява, че тука амплитудите били най-големи и затова били лунни пейзажи пътищата и в същото време да виждаме как пари колкото асфалт за 5000кв.м. се разливат демонстративно.

180

Анонимен

преди 6 години

Има хора, които не са чували за стил и класа. Много от тях имат пари в България и не могат да осъзнаят, че са ***.

179

Мария

преди 6 години

Е НА ЛУНАТА ДА ОТИДЕШ С ШУШ АНА ПОД РЪКА ,КАТО ТИ ЛИПСВАТ ПЪРВИТЕ 7 СЕ СЪЩИЯ Х.СИ ОСТАВАШ.О, ВРЕМЕНА О НРАВИ БЪЛГАРСКИ НОВОБОГАТАШКИ.

178

Обективно

преди 6 години

Гледах клипчето и......не видях да се забавляват особено.Ми не беше забавно,направо си беше тъпо.Няк'ви хора пилеят Moet& щото не знаят к'во друго да правят...Сякаш и на тях не им беше кой знае колко забавно.Даже не бяха пияни.

177

Анонимен

преди 6 години

До Mimi 185Лобито на зависниците е от 80те процента! Сами си се глозгат!:)))))))))

176

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 183Ойде тезата!:)))))))

175

Mimi

преди 6 години

Oooo,zavislivi balgariino ti HahahahShte si ymrete ot Zavisi brq

174

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 181То ако те Тъпчовците можеха да те разберат в дълбочина сега щяхме да сме втора Швейцария! Лобито на 80те % е много силно!