247

тя

преди 6 години

Погледнете ги тримцата ! приличат на прилежни пудели , дресирани от Америка ! Ха, ха , ха...

246

Анонимен

преди 6 години

ДО #264:Не ЕС(народите) иска война с Русия,а ционистките шпиони,внерени във властовите структури на ЕС и изпълняващи безпрекословно заповедите на задокеанските си господари!Вината на народите,обаче,не е по-малка,защото стоят и по робски очакват участта си в една близка бъдеща гореща война,в качеството си на жертви,на предни позиции,за защита на американските интереси,които,както е известно,са из цял свят!Така Европа първа ще загине,но този път и ФАЩ няма да се спасят от океаните!!

245

Анонимен

преди 6 години

ес е единен;каквото каже клоунът трумп

244

Анто

преди 6 години

Не знам защо ЕС иска война с Русия? Няма нито сили нито ресурси затова.Ако е само за да угоди на САЩ и Англия това е безумие.САЩ се готви за икономическа война с ЕС и скарването с Русия е умен ход , за жалост в Брюксел липсват далновидни политици заради което ще си изпатим и ние .За Русия това не е голям проблем тя е член на БРИКС и има достъп до половината световна икономика в съчетание с огромните и ресурси.Ние ще си останем най-бедните в Европа в следващите деситилетия но дано поне сме живи!

243

ВИНАГИ ИСТИНАТА26

преди 6 години

Само Гърция и Унгария са били против , а нашият премиер е мълчал като риба , да , ама насаме казал на МЕЙ да не се бърза , за да не стане като в ИРАК . Той знае истината , знае и мнението на народа си , но е страхлив , безпринципен и властолюбив. ЗАЩО НЯМАМЕ ПРЕМИЕР КАТО ОРБАН

242

Анонимен

преди 6 години

тия и тримата на снимката ми мязат на ***...

241

Анонимен

преди 6 години

Гледай сега, Ердоган навлезе в сирия, на път е да се сбие с гърците, установи еднолична диктатура в най-чист вид, изби и опандизи десетки хиляди, заради скалъпения "преврат", изнудва ес, но с него нямаме такъв проблем, не отзоваваме посланници, не драматизираме. Още повече искаме да си говорим с него, даже сме му обещали и пари - и то 3,5 милиарда, само дето няма отде да ги вземем, ама това е друга тема. Тук сме много по-кротки - за мен това е ужасно лицемерие

240

Анонимен

преди 6 години

Надявам се като мине малко време и се поуталожат страстите, тия *** от ес да почнат да взимат малко по адекватни решения. Реакцията в момента не е естествена.

239

Анонимен

преди 6 години

Каква е тази показна солидарност? Аз пък не съм солидарен с англичаните. И по всичко изглежда, че те са си организирали цирка. И хич не ми пука за някакъв "шпионин". Били го утрепали, голяма работа, върви с работата. И никой не обича предателите, затова и англичаните го пожертваха толкова лесно. Пардон тоя още не е пукнал.

238

Анонимен

преди 6 години

АЗ НЕ ИСКАМ ТОЯ ПРОГНИЛ ЕС

237

Анонимен

преди 6 години

Гнус ме е от тия на снимката

236

Евродебилите се

преди 6 години

Сетиха късноРассия винаги е била враг на човешката Цивилизация

235

Анонимен

преди 6 години

Лудогорец вероятно щеше да разгроми Милан, обаче на практика загуби и двата мача с 4-0.

234

Анонимен

преди 6 години

В Дневник седем статии за Савченко в руския затвор и ...нито една в украинския по скалъпени обвинения. Комунизмът не е напуснал някои журналсписватели.

233

Анонимен

преди 6 години

Алоооу, со ро со идния печат, в Украйна защо не пишете за скандалния арест на Надежда Савченко от майданската шайка?!?!?! Каква е тази цензура. Преди няколко дни тя каза истината, въпреки че лежа и в руски затвор, че днешната власт в Майдана е организирала снайперисти за да избиват протестиращите, ужким от името на Янукович. Ето как пробива отвътре изтече ГНОЙТА НА ЦВЕТНАТА ФАШИСТКА РЕВОЛЮЦИЯ. Колко човека избиха за да дойдат на власт, а вие един Скрипал го веете един месец.

232

Анонимен

преди 6 години

В разследването се е включил Джони Инглиш. Спукана им е работата на руснаците.

231

Истината е че

преди 6 години

ЕС е пионка на САЩ. В политически, икономически и културен план. Затова постоянно Русия е виновна за нацапаните *** на ЕС. Мани, че и ние сме с тях (посерковците).

230

Ръкспин

преди 6 години

ОЧЗ са единни , че Русия е ....

229

Анонимен

преди 6 години

Руските *** газ пикаят, че не могат да внесат раздори и разбият единството на ЕС. Но *** няма и никой не би предпочел Евразийския съюз пред ЕС.

228

българина

преди 6 години

ес не е единен, поне половината не смятат така но кой ги пита