24

До к

преди 6 години

Напълно си се сдухал. Явно бъркаш и имената и половете!

23

Анонимен

преди 6 години

"Фирмата Рошен която внася шоколади в България и други държави от ЕС познайте на кой е?"____________________________________________________________________На по-Рошен-ко.

22

Щирлиц

преди 6 години

Не купувайте бонбони Рошен,подпомагате Потрошенко.

21

Анонимен

преди 6 години

До АнонименМеждувременно вчера украинският военен пилот Владимир Волошин, който е бил в списъка на първите заподозрени за свалянето на малайзийският самолет МH17 се самоуби вчера в апартамента си в град Николаев.С няколко истрела в гърдите...

20

к

преди 6 години

До СшНадя Савченко беше пилот на МиГ-а свалил Холандския пътнически самолет Руснаците я хванаха и се мота доста по затворитеСлед това Порошенко обяви че като я освободят ще я направи депутатка ....жалка работа е про-американска урко-фашистка хунта и ще си идат позорно

19

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВсяка държава е измислена. Все някой или някои са е измислили

18

мазепа

преди 6 години

До АнонименRoshen продава най-много в Русия. Компанията е на милиардера Порошенко от 25г. Има фабрики в Украйна, Русия, ЕС. След 2014г. продажбите в Русия се сриват и Порошенко губи около 300млн долара от капитализацията на компанията.

17

Анонимен

преди 6 години

Това е една измислена държава. Героите от вчера са врагове днес. Така е всеки божи ден, докато се изтрепят всичките.

16

Анонимен

преди 6 години

Петро Порошенко държи шоколадовия бизнес! Фирмата Рошен която внася шоколади в България и други държави от ЕС познайте на кой е? И всичко това е под благия поглед на еврокомисията! После да не си мисли някой че така му дърпат конците! Как той си е напълно "независим". Дори парите са му независими щото не са в Украйна! Ако ги САЩ ги замразят Петро става бедняк. Затова е "независим" даже от парите си.

15

мазепа

преди 6 години

В интервюто, което Савченко произнесе преди два дни се закани да влезе в Радата и да метне няколко гранати. Разбира се за такива думи трябва да се носи отговорност. Но на народа му харесва и след това интервю, Савченко набра популярност. А тази година в Украйна предстоят избори.

14

мазепа

преди 6 години

До АнонименМоже, ако въпросния пилот е стрелял с БУК-а. Пак четеш ''ватанюз''. Какво още пиши там?

13

Анонимен

преди 6 години

В злополучният ден на свалянето на малайзийския самолет, според показанията на авиационният техник Евгени Агапов, пилотът на украинският СУ-25 Волошин се е завърнал от мисия в района на катастрофата без бойния си товар.

12

Анонимен

преди 6 години

Междувременно вчера украинският военен пилот Владимир Волошин, който е бил в списъка на първите заподозрени за свалянето на малайзийският самолет МH17 се самоуби вчера в апартамента си в град Николаев.

11

Анонимен

преди 6 години

И каде са ония които викаха: свобода за Савченко докато беше в руски затвор? Сега Аз викам Свобода за Савченко!!!

10

Аспарух

преди 6 години

Фашистите,слуги на САЩ въобще се побъркаха,националнат им героиня,станал предател???Малоумие,наглост,безчовечност.Жалко,че от Украинците има и свестни хора.Много лоши времена ги чакат...

9

тъпчо

преди 6 години

И пак не пишете всичко. Това се развива от няколко дни, гранатите и бяха плод от нар!? Но по-важното, за което не ни информирате е, че тя обвини тия, които сега са на власт в стрелбите и убийствата на Майдана преди 4 години. Гледайте ТВ - та, не само западни и наши, а и други, там може да се свери часовника.

8

Анонимен

преди 6 години

Можеше да споменете какви показания е дала преди време пред следователите за събитията на майдана, цитирам:"Луценко (настоящ главен прокурор) даде ход на операцията. Обеща оръжия. Видях въоръжени хора да пристигат със син ван. Тези хора в момента са в парламента. Видях Парубий (сегашният говорител на Върховната Рада) да води снайперистите в хотел "Украйна".

7

Анонимен

преди 6 години

Да заповяда в българския парламент. Като независим депутат.

6

Сш

преди 6 години

Никога не съм я харесвал,Но трябва да призная едно тя е истински Боец! Не е се води по мишото стадо и затова украинските олигарси са и подписали пресъдата! У нас от нейният ранг няма такъв!

5

Анонимен

преди 6 години

Щеше да е яко да метне една лимонка на Петро.