146

4040

преди 6 години

Имам лошо предчувствие за тая среща.Що си мисля за нещо поставено между буферите на два вагона.Какво ли остава от него след срещата?

145

Анонимен

преди 6 години

Нищо не очакват от нас . Освен да ни прогонят навън . 3.5 млн . мигранти от Турция няма как да влязат в ЕС .

144

от нас очакват много

преди 6 години

И какво точно? Не се разбра. Според мен никой не очаква каквото и да е от нас, т.к. от нас нищо независи. От една страна самозабравил се диктатор, който хвърли десетки хиляди хора в затвора и доста уби, без причина. От другата страна една богата държава и то такава, че мже да си отстоява правата и преследва целите си. А ние тънещи в мизерия, мафиотско управление и един опасно луд начело. Нищо не зависи.

143

СТАРА ЗАГОРА

преди 6 години

ВЕЛИК,МЪДЪР,РАЗУМЕН! ТОВА Е БОРИСОВ!

142

ПРОЧЕТЕНО

преди 6 години

През последните 28 години от България са избягали:- 18 270 лекари- 9 241 физици-- или общо около 920 000 висшисти. И нито един катаджия или пожарникар!

141

,

преди 6 години

Чета ви глупостите и вече съм убеден, че повечето сте жалки подметки - за колко кебапчета го правите. Нямата собствена мисъл в главата си и ви я наливат, нали ???

140

Анонимен

преди 6 години

До АнонименОткъде намираш толкова жлъч и злоба бе - представям си такива като тебе да са на неговото място - ТРАГЕДИЯ

139

Тото

преди 6 години

Ако Бат Бойко обясни колко Папи са му докосвали темето... Ердоган ще избяга като дявол от тамян. :D

138

Анонимен

преди 6 години

баце, за ердоган суджукът трябва да е телешки..:)..и наистина викнете зъболекар, че ще им изпадат пломбите на евро министрите от дупките по пътищата.

137

Анонимен

преди 6 години

Вчера гледах по интернета едно проучване.Там казват, че от как Русия тъгва нагоре, на всеки 4 години Англия прави по едно брутално и гръмко убийство, което по няколко години разтяга за да вреди на Русия.Там са описани Литвиненко, Березовски и други играчи та чак до предателя Скрипал.Странното е, че по нито един от случаите не са дали никаква информациия и всичко пазят в тайна. За тях има множество признаци, че са инспирирани от властите.Тоест UK прислужва на САЩ, за да вреди на Русия.

136

LosHo

преди 6 години

Г-н Борисов,пътя към Златните и Двореца е целия с дупки. Път с Винетка. От Летище Варна до там с хеликоптер ли ще ги превозвате или с луноход?Поздрави от Варна.

135

ПАзете Европа

преди 6 години

Границата ЕВропа МАЛА АЗИЯ върви по сегашната нова ограда между Турско говорящи и БЪлгаро говорящи граждани.Ердоган пое висока отговорност и блокира преврат ..ДА не се допуска Евро наркомани да командват и Анкара както София ,Лондон<Париж,Брюксел и Москва

134

бае ви Герги

преди 6 години

Ахааа, видяхме го при случая Скрипал, диалог та скърца на клевети! Интересно как ли ще постъпят със Сноудън , ако го докопат? А колко време дебнат Асандж за да го предадат на американците?Направо им вярвам, а нашичкия какво да каже, ще повтаря каквото му наредят.

133

Анонимен

преди 6 години

До 1 До 142Има няколко столици в света, където управляващият екип не може да се откаже от имперските си амбиции, понастоящем в нова форма. Оказва се ОБАЧЕ,че без военни конфликти новите форми не са успешни. Затова въоръжавайте се! Иначе АГОНИЯ.

132

Анонимен

преди 6 години

Продали им мигранти на добри цени,те си купили на бройки и ята заради добрата предложена цена без проверки що за мигранти влезли в доставката караштисана кой от къде доставен,че и като брой щот цената била обща,а изпращачите после ще делкат цените между тях си и ако не им харесва сделката ще търсят повече като добавка,както някой от тях се изказаха вече,ако ме бяхте попитали на време преди време щях да ви докарам класна стока стока за таз цена,че на по-малка но зависи от бройката как навсякъде.

131

1

преди 6 години

Положението е много деликатно наистина !Ако Борисов си изиграе добре картите може да се окаже, че България е печаливша в тази ситуация !Например ако успее да остане буфер между Турция и Европа това е много добре !Ако успее да уреди затопляне на отношенията това ще е великолепно макар и малко вероятно. Стискам му палци ! От това зависят много неща !

130

Един от Северозапада

преди 6 години

Ролята на Баце, а оттам и на България , е на добрия сервитьор в заведени, където има бизнес среща. Стои от страни, дискретно, и гледа бързо да се отзове на повикването, да изпълни поръчсата бързо и без излишно да приковава вниманието върху себе си, и пак за отиде в ъгъла, в очакване. Да носи и налива шербет, и ако добре се е представил-очаква малко бакшиш. Сервитьорите не опрадалят темата на бизнес срещите, нито решават какви ще са резултатите им.Чакат си бакшиша само.

129

Анонимен

преди 6 години

Сещам се за една мисъл:Ако нямаш нещо съществено за казване, мълчи. Не дрънкай празни приказки само защото ти е приятно да се слушаш.Ама еднокнижният няма товар горе за да разбере как се излага.

128

България преди всичк

преди 6 години

Такъв празник въобще не трябва да има. Поставянето на България на вечно задължена пред Русия има два негативни ефекта:1. Ние ставаме жертва на Руско - Останалите взаимоотношения.Например Америка - РусияПри тези условия Америка ни сритва, а Русия очаква от нас безрезервна подкрепа.2. Америка - Русия взаимоотношения се затоплят.Ние сме сритани, и нашите отношения с Америка не се подобряват.В същото време Русия не се чуства задължена да ни обезщети /защото сме им вечно задължени/.

127

наблюдател

преди 6 години

Наблюдаваме особена активност от страна на Москва във форума.По време на срещата вероятно ще се активизират и комшиите от босфора.Трябва да бъдем внимателни и да отчитаме националните интереси.