21

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Методипредполагам че изказването ти няма да е толкова радикално, ако "случайно" доставчика ти обнародва до кои адреси в интернет е изпратил запитване за достъп компютъра ти ;)

20

Методи

преди 6 години

За да имаш активен профил във Фейсбук е знак че не знаеш как да живееш.

19

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

да, ше ползваме "в контакте" и "однокласники", що там сичко е защитено. от пияна мечка и ядрен реактор. в интернет никой никога не е бил анонимен.

18

Анонимен

преди 6 години

И да пожелая успех на тоя които ми оправи кабелната пич е дрънка успех занапред а на тях също успех по големи пирати господа не съм виждал

17

Баровеца-София

преди 6 години

Ха ха! Винаги съм казвал като са ме питали за Фейсбук: "..и този вирус все още не съм инсталирал на смарта си" ! Май си е истина :)

16

П.Петров

преди 6 години

Много добра статия има в The Guardian, кой и как манипулира чрез анализ на големи бази данни, събрани от социалните медии, търсачки, изборът на Тръмп и Брексита."Robert Mercer: the big data billionaire waging war on mainstream media"

15

Анонимен

преди 6 години

Влизам за да псувам и да се карам с политици - Псувал съм Юлиан Англеов , Джамбазки , Пламен Пасков, Чукулов.. Как може патриот да си направи профил във Фесбука , така той предава своите симпатизанти , които са враждебно настроени към окупатора САЩ на ЦРУ.. Това не са патриоти , а провокатори

14

да

преди 6 години

а Фейса още 2010 се говореше, че има злоупотреби с данни.

13

Анонимен

преди 6 години

Излъгах се 2009 да си направя профил във Фейса. 2011 се изтрих колкото е възможно да се изтрия. От тогава никакъв фейс. Аз доброволно досие и

12

Анонимен

преди 6 години

Аз имам 10 профила от тях псувам патриоти че са предатели и си водят пропагандата и контакти и комуникации през платформата на ЦРУ за подслушване маскирана като социална мрежа Фейсбук

11

Анонимен

преди 6 години

А да видим сега къде ще пишат нашите патриоти от ВМРО, Атака , Пламен Пасков , БНО-Шипка... ЦРУ трябва да посочи друга платформа подходяща за подслушване..

10

Анонимен

преди 6 години

А всички ми се смяха когато кажа, че НИКОГА не съм имал профил на това място :)

9

nik

преди 6 години

То много зависи и какво качвате у фейса. Ако данните са ви фалшиви, какъв е проблемът?

8

Анонимен

преди 6 години

Аз пък няма да си изтривам профила,по тази логика изобщо не трябва да припарваме в интернет.

7

П.Петров

преди 6 години

Социалните мрежи са абсолютна виртуална простотия и загуба на време, която се ползва основно за набиране на големи бази данни, които в последствие се ползват за манипулиране на тъпата(политическо и маркетингово) и следене, а селяните си мислят, че е голям кеф да публикуваш всяко л*о и да клюкарствуваш нонстоп.

6

А+

преди 6 години

20 милиона си изтриха профилите ,а Днес не пише за това. Омръзна ми двойните станадарти 2 свободната и прогресивна медия "у нас .

5

Анонимен

преди 6 години

Преди Нова година си изтрих профила, последно време никой не качва нищо интересно, или споделя 200 снимки на куп или разни фейкове .

4

още преди 3 години

преди 6 години

Изтрихтази тъпотия още преди 3 години. Сега като се качвам на автобуса никой не ме лайква .Драма.

3

тъпчо

преди 6 години

Няма да си трия профила, защото никога не съм си правил.

2

Анонимен

преди 6 години

Ами да,време е да го изтрием.Като гледам по улиците и в превозните средства,а вероятно и на работните им места и в къщи как стотици зомбирани са вперили поглед в телефоните си и изглежда друга мисъл в главата си нямат,освен кой каква снимка им е пратил или какво е ял или пил.И после сер чудим защо на населението му липсва креативност и желание за постигане на успехи,а все повече затъпява.