147

Хитър Петър

преди 6 години

СРАМОТА !!!

146

Аз

преди 6 години

До сучаен87-Ами върви в Турция при Ердоган.Там няма да търпиш да боядисва внука ти яйца,там ще го научат направо да върти баклава.Анадън му?

145

Неслучаен

преди 6 години

До 87,случаен Какво ти пречат боядисаните яйца,бе!?Търпял бил...Цял свят боядисва яйца,внучето ти е в българска градина,не турска.У вас си го учи на вашите адети.Как живеете в разбирателство в тоя град тогава...когато съседите празнуват Великден!?.....Или само се ТЪРПИТЕ?.....

144

Хала

преди 6 години

Скоро и от родилния дом.Ще изписвате новородените с такива танци и песни.Незнам защо хиледи опълценци и Руски войници са гинали за тая Държава

143

Бог да прости Амин

преди 6 години

Това не е, никакъв танц това са напушени деца с марихуана.Държавата си отива.И за това са виновни всички управляващи след 89г.Затова се усетих и живея от години далече.

142

Аз

преди 6 години

До анонимния над над моя коментар-все пак е турски танц,сам казваш и категорично не се допуска.Прдполагам от какъв етнос си,след като изпитваш душевен оргазъм от тази простотия.

141

Аноним

преди 6 години

Всички сте големи разбирачи. Защо като не знаете дори каква е музиката и танца коментирате, че не е турско и е "турни фолк комерс"? Танцът се нарича Колбастъ (Kolbasti) и е танц популярен в черноморската част на турция, най-вече Трабзон (Trabzon).

140

Не е тъй

преди 6 години

Въй,въй,ама не е тъй! Турското хоро много се различава от българското,недей да си кривиш душата.Нито тактовете,нито движенията,нищо не е така.Освен че са хванати за ръце нищо друго общо. Няма.

139

ДОЙЧЕ

преди 6 години

Прави са воеводите това не е турския фолклор.Турския фолклор е хорон-хоро.По ритъм и стил е като нашите хора или зейбек -нещо като сиртакито.

138

Въйййй

преди 6 години

Преди този танц е имало хора,руска музика и тая дето минава за турска защото турския фолклор не е това ,а си е почти като българския.Хорото и гайдата си ги има в турския фолклор танците са почти същите..Учителките са ги заместили с нещо като комерс чалга.ВМРО просто откланя вниманието на електоратеца им от факта ,че канят заедно -цялото правителство турската и ЕС делегацията във Варна.Видетели тука сме ние да пазиме фолклора в едно село до Кърджали.....

137

Възмутен

преди 6 години

Егати детската градина!Вее се български флаг,а на двора-турски маанета,кючек и дъни турска музика!Машаалла,евала...На директорката или са и бутнали някоя пачка за тоя джангър,или е изперкала...

136

От малцинството

преди 6 години

Докато българското общество нехае за "малките" етнически групи, то емисари на Турция, Гърция, Румъния и кой ли друг още, провеждат кампании в България с които ги възпитават в неуважение към българските традиции!

135

Анонимен

преди 6 години

А ако танца беше на Деспасито или някое гръцко? Или на Джастин Бийбър? Пак ли щяха да реагират така. Българите си отварят училища в Англия и Испания, тогава всичко е точно, но един танц на турска песен с деца турци е голям проблем.. Ай си*тир с вашето лицемерие. Всеки ще си играе както си иска и вие само ще си лаете като куче зад ограда.

134

Стамат

преди 6 години

Свиквайте.

133

Анонимен

преди 6 години

Тия патриоти нямат ли си работа?

132

Анонимен

преди 6 години

кючекът е забавление за пред възрастни чичковци и дедковци, не за малки деца

131

голям прас..

преди 6 години

голям прас :))) Тези от ВМРО тотално са изтрещели, да се закачат с това че детата се забавляват. (по тази логика освен на български трябва да забранят да се слуша и танцува на всички езици )

130

аа

преди 6 години

Забавляват се децата :))) . Ако чуете новина в която българи от западните покрайнини бъдат наказани затова, че играят хоро на българска песен. !!!! ??? Тогава ми е интересно как ще реагират така наречените " ПАТРИОТИ "

129

Анонимен

преди 6 години

Политически игрички, като няма друго с какво да изпъкват и да се покажат пред обществото тези така наречени " Патриоти " търсят подобни скандали. Немога да го нарека и скандал, защото там имаше, ориенталски ритми, но съшо така и руски пекснички, на английски също и естенствено на български.

128

Анонимен

преди 6 години

До АНОНИМЕНКитай е цивилизация, Халифатът е упадък.освен това кючеците са за едни други заведения и нощни клубове.